Fikir alışverişleri hareketli görüşmeler

Günün ilk yarısı genel bir kararsızlık hali ve tamamlanması gereken işler ön planda.

Haberin Devamı

Enerjik olmaktan ve hareketten keyif alacağımız bugün, özelikle akşam saatlerinde fikir alışverişleri, yazışmalar ve görüşmeler söz konusu olabilir.
Yenilikler, yenileyici gelişmeler veya önemli kişilerle diyaloglar açısından olumlu durumlar destekleniyor olacak.
Hepinize keyifli hafta sonları, sağlık ve sevgiyle kalın...

KOÇ
Sevdiğiniz ya da önemsediğiniz kişilere belli sözler verebilir, sınırları zorlayabilirsiniz. Ya da imzalayacağınız anlaşmalar olumlu ilerlemelerin ilk adımı olabilir. Değişimden korkmamalısınız. Aşk hayatınız açısından olumlu bir gün.

Boğa
Sizi çok fazla emin olmadığınız konularda harekete geçirmeye çalışan ya da yanlış olduğunu düşündüğünüz bir yöne yönelten kişilere dikkat etmenizde fayda var. Sevdiğiniz bir kişi, sizi üzebilir ya da kızdırabilir.

İkizler
Çok fazla ilerlemeye açık ve yenilikçi olmanız, kendinizi rekabet içeren durumların ortasında bulmanıza neden olabilir. Gerçekleri saklamanız durumunda yapmadığınız şeyler için suçlanabilirsiniz. Dolayısıyla doğruları paylaşmalısınız. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Yengeç
Alışılmadık yollardan ilerlemeniz veya değişik yöntemler kullanmanız, ilginç kişilerle tanışmanızı veya değerli tecrübeler kazanmanızı sağlayabilir. Sezgilerinize güvenebilir ve duygularınızı paylaşabilirsiniz.

Aslan
Ortam değişikliğine ihtiyacınız var. Ancak gereksiz harcamalardan ve risk almaktan kaçınmalısınız. Kontrollü değişiklikler yapmanız veya bazı olayları tutarlı şekilde zorlamanız durumunda pişman olmaksızın istediğinizi elde edebilirsiniz.

Başak
İlişkilerinizde daha esnek olmalısınız. Uzlaşmacı olmanız durumunda ilişkilerinizi dengede tutabilirsiniz. Parayı kullanma biçiminizde ya da yatırımlarınızda yapacağınız değişikliklerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Haberin Devamı

Terazi
Belli konuları dikkatle ele almalı ve doğru argümanlar üzerinden yolunuza devam etmelisiniz. Herkesi memnun etmeye çalışmak yerine kendinize en uygun olan yoldan devam etmeli, kendi istekleriniz doğrultusunda seçimler yapmalısınız.

Akrep
Önceliklerinizi doğru sıralamalı ve baskılar nedeniyle değişikliğe gitmemelisiniz. Yaratıcılık gerektiren iş ve aktivitelere odaklanmanın eğlenceli sonuçları olabilir. Stres veya tartışma yaratabilecek durumlardan uzak kalmalısınız.

Yay
Duygusal anlamda size meydan okuyan veya blöf yapan kişiler olabilir. Siz ilerlemeye ve kişisel üretkenliğinizi artırmaya odaklanmalısınız. Daha hızlı ya da etkin iletişim kurmanız, olan biteni daha iyi anlamanızı ve sıkıntılı durumlardan kaçınmanızı sağlayabilir.

Haberin Devamı

Oğlak
Tahmin edilmesi zor konuların ya da durumların dışında kalmanızda fayda var. Hedeflerinize ulaşmak için denenmiş ve doğruluğu ispatlanmış yollardan gitmeniz ve riskli yatırımlardan kaçınmanız daha doğru olur. Birkaç gündür sizi yanlış yönlendirmeye çalışan kişilerle karşılaşıyor olabilirsiniz.

Kova
İmajınızı veya kendinize olan güveninizi artırmanızı sağlayacak örnek işler ortaya koyabilirsiniz. İş veya görev değişikliği ya da mevcut işlerinizde sizi tamamlayabilecek kişilerle yapacağınız işbirlikleri gündemde.

Balık
Geleceğinizi ilgilendiren kararlar almadan önce elinize geçen bilgileri detaylı şekilde araştırmalı ve zamanı doğru kullanmalısınız. Geçmişte sizinle benzer olaylar yaşamış kişilerden fikir alabilirsiniz. Zarif bir şekilde sormanız durumunda aradığınız yardımı veya desteği bulabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları