Enerjik bir gün

Girişken ve enerjik bir gündeyiz. Her ne kadar dün meydana gelen dolunayın etkisi ufak tefek gerilimler yatmaya devam etse de, bugün ayın olumlu açıları yaratıcılığımızı yükseltmekle kalmayıp, aşk, ilişkiler, estetikle bağlantılı işler, alışverişler için de zihnimizin açılmasına yardım ediyor. Dekoratif anlamda ya da giyim eşyası seçiminde isabetli kararlarımız olabilir, kendimizi enerjik hissedebiliriz.

Haberin Devamı


Koç
Diğerlerine hoş görünmeye ve zarif tavırlar sergilemeye çalışmanızda fayda var. İstemeyerek bazı adımlar atmak veya girişimlerde bulunmak yerine, düşüncelerinizin netleşmesini beklemelisiniz.

Boğa
Daha çok kısa vadeli sorunları çözmeye veya halledilmesi gereken konuları ele almaya çalışmanızda fayda var. Ancak bu
esnada uygulamada zorluk çekilecek yol ve yöntemlerden uzak durmalısınız.

İkizler
Bazı şeylerin daha önce olmaması, daha sonra da olmayacağı anlamına gelmiyor. Dolayısıyla bu anlamda kendinize haklı sebepler bulmaktan vazgeçmeli, olan biteni gerçekçi şekilde görmeye çalışmalısınız.

Yengeç
Genelde kararlı bir yapınız var. Ama bugünlerde ne olursa olsun olumlu yargılara varmak yerine, güçsüzleştiren ya da başkalarından yardım alınması gerektiğine dikkat çeken etkiler altındasınız.

Haberin Devamı

Aslan
Bazı kişilerin yanlış yolda olduğunu, ne söylediklerinin farkında olmadıklarını ya da yaptıkları planlardaki yanlışlıkları göstermek isteyebilirsiniz. Ancak bu kişiler sizi dinlemek istemeyebilirler, bilginize...

Başak
Fark yaratma veya farklı şeyler deneme arzusuyla hata yapabilirsiniz. Dolayısıyla, niyetiniz iyi olsa bile, gideceğiniz yolu ya da karşı karşıya olduğunuz teklifleri daha detaylı düşünmeniz gerekiyor.

Terazi
Aslında doğruları dile getiriyorsunuz, ama söylediklerinizi geri almanız ya da ispat etmeniz gerekebilir. Dolayısıyla, zorluklarla karşılaşmak istemiyorsanız, sözlerinizi dikkatli seçmenizde veya bazı konuları hiç dile getirmemenizde fayda var.

Akrep
Belli başlı hedeflerinize ulaşmak ya da bazı sonuçlar elde etmek için girişimleriniz istenilen sonuçları almanızı zorlaştırabilir. Dolayısıyla, bu durumu göz önünde bulundurup, daha farklı yollar bulmanızda fayda var.

Yay
Bugün karşınızdaki kişileri yatıştırmakta veya eğlendirmekte zorluk çekebilirsiniz. Bu kişiler her kimse, hiç de uzlaşma veya eğlenme havasında olmayabilirler. Dolayısıyla, enerjinizi başka konulara ayırmanızda fayda var.

Oğlak
Oldukça ilginç gelişmelere açık günlerdesiniz. Özellikle sizi sıkmaya başlayan, rutine bağlayan ya da ilham vermeyen işlerle ilgili tuhaf durumlar yaşanabilir.

Haberin Devamı

Kova
Eleştiri veya şikayetlere kulak tıkayan ya da duyduklarını diğerlerine aktarma konusunda isteksiz olan kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Böyle bir durumda sakinliğinizi korumalısınız.

Balık
Bazı konularda diğerlerine danışmanın faydasını görebilirsiniz. Talep etmeseniz bile, tavsiye edilen düşünce ve konuların getirileri işinize yarayabilir.

Yazarın Tüm Yazıları