Dikkat gerektiren bir gün

Sabah saatlerinde kararsızlıklar, belirsizlikler, unutkanlıklar ya da yanılgılar söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Öğle saatlerinde biz daha kararlı olmaya başlıyoruz. Ancak genelde yanıtıcı etkiler veya manipülatif kişiler daha dikkatli olmamız gereken bir günde olduğumuza işaret ediyor.
Öğle sonrası saatlerde kendimize güvenimiz artabilir. Üzerinde yoğunlaşacağımız işleri tamamlayabilir ve başarı sağlayabiliriz.
Akşam saatlerinde ufak tefek sürprizler ya da hoşumuza gidebilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Koç
Birkaç gün içerisinde pişmanlık duyacağınız adımlar atabilirsiniz. Daha dikkatli hareket etmeli, gerçekleri göründüğü gibi değil, olduğu şekilde görmek için gayret etmelisiniz.

Boğa
Bazı sözler vermeniz, bazı konularda anlaşmanız ya da girişimlerde bulunmanız gerekiyorsa, karşı karşıya olduğunuz durum tam olarak kafanızdaki ise, harekete geçmelisiniz. Aksi takdirde, ileride pişman olabilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler
Bilerek veya bilmeyerek bazı gerçekleri çarpıtan kişiler sizi yanıltabilirler. Dolayısıyla elinize karşınızdaki kişinin söylediklerinin doğruluğunu ispatlayacak kesin bazı bilgiler geçene kadar beklemeniz gerekebilir.

Yengeç
Bazı fikirler veya öneriler ilginizi çekebilir. Bu fikirlerin peşinden plansız şekilde ilerlemeden önce iyi düşünmelisiniz. Zira atladığınız, görmediğiniz veya yanıltıcı noktalar mevcut olabilir.

Aslan
Bazı yanlış anlaşılmalar nedeniyle gerçekte var olmayan sorunlarla uğraşmanız ve olmadık sorunlara çözümler geliştirmeniz gerekebilir. Dolayısıyla olumlu düşünmelisiniz.

Başak
Bugünlerde bazı konuların ilerleyebilmesi için çok fazla ödün vermeniz gerekebilir. Oysa birkaç gün bekleyebilirseniz, olayların istediğiniz şekli aldığını görmenizi sağlayabilecek çok sayıda seçeneğiniz olduğunu fark edeceksiniz.

Terazi
Eğer elle tutulur planlar yapmak istiyorsanız bugünlerde zorlanabilirsiniz. Zira bazı veriler, öneriler veya tavsiyeler gerçekten çok olumlu ve önemli olsa da, bazıları gerçekten umutsuz olabilir.

Akrep
Bazı açıklamalarınızın, yaptığınız sunumların veya konuşmalarınızın yeterince politik olduğunu düşünebilirsiniz. Ama aniden belli konulara dikkat çeken veya ani açıklamalar yapan kişilere de kulak vermeniz gerekiyor.

Haberin Devamı

Yay
Bazı kişilere bazı şeyler söyleyebilmek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz. Ancak o kişileri sinirlendirme niyetindeyseniz, bugünlerde düşündüğünüzden de hızlı sonuçlar alabilirsiniz. Dolayısıyla o yollara sapmamanızda fayda var.

Oğlak
Belli konular istediğiniz şekli almaya başlayabilir veya istediğiniz bazı alanlarda ilerleme sağlayabilirsiniz. Ancak bazı kişileri kızdırma veya bazı kişilere gereken dersi verme isteğinizi bastırma koşuluyla!

Kova
Eleştiri veya şikayetlerinizi dile getirirken dikkatli cümleler kurmalısınız. Mesela “Kilo sana çok yakışmış” derken, cümleniz bahsedilen toplam kiloya göre farklı şekilde yorumlanabilir.

Balık
Plan ya da programlarınıza sadık kalmanın faydasını görebilirsiniz. Ancak bu esnada, çevre faktörleri, yer, duygusal geri dönüşler gibi konulara zaman ayırmak yerine, sadece sonuçlara odaklanmanız daha kolay ilerlemenizi sağlayabilir.

Yazarın Tüm Yazıları