Değişim zamanı

Bugün, bazı konularda yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler veya iniş çıkışlı durumlar sezgilerimizin bizi yanıltmadığını anlamamızı sağlayabilir.

Haberin Devamı

Yaşananlara bağlı olarak bazı planlarımızda ya da uzun veya kısa vadeli hedeflerimizde değişiklikler yapabiliriz. Değişim motivasyonumuz güçlü olabilir. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Diğerlerinin desteğini almayı bekliyorsanız ve sizi mutlaka dinlemeleri gerekiyorsa, o zaman sunumunuzu herkesin hoşuna gidecek şekilde yapmanızda fayda var.

Boğa
Bazı konularda kendi bakış açınıza göre girişimlerde bulunmadan önce, diğerlerinin de görüşlerini almanızda fayda var. Diğer yorumlardan fayda sağlayabileceğiniz günlerdesiniz.

İkizler
Bazı seçenekler size uygun gelmiyorsa, bir hafta daha beklemenizde fayda var. Diğer seçeneklerin veya adayların ortaya çıktığına şahit olabilirsiniz.

Yengeç

Bazı kişilerle ilgili konuları kompanse edebilmek için kendi yapmanız gereken işlerden veya ihtiyaçlarınızdan zaman çalıyor olabilirsiniz. Kendinize odaklanın.

Aslan
İlerleme zamanındasınız. Yaşadığınız karışıklıklar veya stresli durumları kafanızda büyütmeyin. Her şey zamanlamayla ilgili ve siz eninde sonunda önemli yollar kat edeceğiniz zamandasınız.

Başak
Biraz acele ediyorsunuz, yavaşlamanızda fayda var. Zira, gezegenler sizi aslında yararsız olan yönlere veya çözümlere sürüklüyor olabilir.

Haberin Devamı

Terazi
Bazı olayları akışa bırakmanın daha faydalı olacağını düşünüyor olabilirsiniz. Ancak, üstünüze düşen kısımları ya da atmanız gereken adımları ihmal etmemeniz gerekiyor.

Akrep
Bazı konularda ödün vermeniz veya güç mücadeleleri yaşanmaması için geri planda kalmanız herkes için en iyisi olacak gibi duruyor. Yapabilecek misiniz?

Yay
Bazı kişileri belli şekilde davranmaları veya belli yönde ilerlemeleri konusunda ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız, bu durumun devamında size dönecek yaptırımları da hesap etmenizde fayda var.

Oğlak
İlerlemeli ve pozisyonunuzu belirlemelisiniz. Aynı çemberde yürümenin imajınız veya bulunduğunuz mevkii açısından hiçbir faydası olmadığı gibi, olası başarıların önünü kesebilir.

Kova

Bazı kişilerin dikkatini çekme veya düşüncelerinizi içinizde saklama arzunuzla baş edemeyebilirsiniz. Ancak, günün gezegen konumları uyuyan yılanı uyandırmamanın daha iyi olacağına işaret ediyor, bilginize...

Balık

Son dönemde verdiğiniz kararları yeniden değerlendirmeniz istenebilir. Bu durumda kaynaklarınızı veya sunumunuzu yeniden gözden geçirmeniz gerekecektir.

Yazarın Tüm Yazıları