Bilgiler, öneriler, abartılı durumlar

Güne aşırı tepkiler vererek veya abartılı cümleler kurarak, fazla harcamalarda bulunarak veya fazla yeme içme türünde faaliyetlerle başlayabiliriz.

Haberin Devamı

Gün boyu dengeyi yakalamak daha kolay olsa da, akşam saatlerinde, bu sefer ilişkilerde gerilimler ya da iniş çıkışlı durumlar söz konusu olabilir. Ancak genel anlamda iyileşme veya empati yapma enerjilerinin de devrede olduğu düşünülürse olayları büyümeden kapatma şansını bulabiliriz.
Tecrübeli kişilerden akıl alabileceğimiz veya bilgece mesajların gündeme gelebileceği bir gündeyiz.

Koç
Aslında rekabetçi ve mücadeleci, ısrarcı ya da inatçı özelliklerin ön plana çıkabileceği bir gün. Ama huzuru yakalamaya çalışmak ya da sakin davranmak akla en yatkın tavır olacaktır.

Boğa
Özel yaşamınızı, ailenizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda olumlu girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu anlamda gerekli bilgilere veya haberlere ulaşabileceğiniz günlerdesiniz.

Haberin Devamı

İkizler
İş hayatınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren öneri, teklif veya anlaşmalar sizin üzerinde yoğunlaşmanızı bekliyor. Uzun vadeli düşümemeniz veya tüm resmi görememeniz sizi durduruyor olabilir.

Yengeç
Belli konularda şanslı gelişmeler sizi bekliyor olabilir ya da siz kendiniz, sizin için önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu sayede gerçekten büyük başarı elde edebilirsiniz.

Aslan
Hukuki, romantik, gayrimenkul ya da maddi başlıklı konuları daha detaylı şekilde ele alabilirsiniz. Dolayısıyla rahatsız edici gelişmeleri dahi dikkatle takip etmeli, ortaya çıkan haberleri lehinize kullanabilmelisiniz.

Başak
Belli işbirliklerinizi, ortaklıklarınızı ya da ilişkilerinizi daha net şekilde görmeye başlayabilirsiniz. Devamlılık zorunluluğu olmayan ilişkileri sonlandırmak ya da devam etmesi için gereken şeyleri yapmak yolunda adımlar atabilirsiniz.

Terazi
Toplum içerisindeki yerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda doğru kararlar almanızı sağlayacak bilgiler edinebilirsiniz. Bu sayede yerinizi koruyabilir veya önemli bir ilerleme sağlayabilirsiniz.

Akrep
Bir taraftan elinizdeki işlere odaklanmak veya hallolması gereken görevleri tamamlamak istiyorsunuz. Bir taraftan da, yaratıcılığınızı kullanmak ve yepyeni şeyler denemek istiyorsunuz. Problem dengeyi kurmakta zorlanmanız olabilir.

Yay
Evinizi, ailenizi veya finansal başlıklı konuları kendi kafanıza göre farklı şekilde değerlendiriyor olabilirsiniz. Fikirlerinizin bilinir olmasını sağlamak isteyeceğiniz günlerdesiniz.

Haberin Devamı

Oğlak
Endişeli olduğunuz konular olabilir. Ancak şimdiye kadar düşünülenin aksine düşündüğünüzden daha fazla seçeneğiniz olduğunu görmek hoşunuza gidebilir.

Kova
Sağlığınızı, paranızı, ruhsal veya fiziksel durumunuzu ilgilendiren konularda yenilikler yapmanız için size akıl veren kişiler olabilir. Tavsiyeler aklınıza yatarsa, sizin için olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Balık
Sizi neyin mutlu edeceğine, motive edeceğine, kaderinizi olumlu etkileyeceğine ya da romantik anlamda ne yönde ilerleyeceğinize karar vereceğiniz günlerdesiniz. Bu anlamda seçeneklerinizin farkına varabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları