Bekleme odası hissi

Beklentilerimiz artıyor veya artık ilerlemesini istediğimiz konular var.

Haberin Devamı

Engeller veya bekleme zorunluluğu sıkıcı olabilir. Ancak sorun yok, yenilenme enerjisi devrede. Farklı seçenekler yüzünü göstermeye başlayacaktır.
Otorite konumundaki kişilerle (eş, baba, yönetici, öğretmen v.b) zaman zaman kırıcı olaylar yaşayabileceğimiz bir hafta sonundayız. Sabah saatlerinde yanıltıcı olaylar ya da hayal kırıklıkları yaşanabilir.
Gün genelinde şüpheci, evhamlı olabiliriz. Öte yandan yarım kalan işlerimizi tamamlayabileceğimiz veya yapılması gereken şeyler, halledilmesi gereken görevler varsa onları halledebileceğimiz bir gün.
Özellikle akşam saatlerinde kendimizi daha değerli hissedebilir ve daha iyi ifade edebiliriz.

Koç
Ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerde fikirleriniz değişebilir. Bu konunun ilgilendirdiği diğer kişileri de bilgilendirmenizde fayda var. Bu durum, sorun olmaktan çok paranızı korumanız anlamına geliyor.

Haberin Devamı

Boğa
Önümüzdeki günlerde aktive olabilecek düzenlemeler veya işbirlikleri için çalışmalar yapmaya başladığınız/başlayabileceğiniz günlerdesiniz. Bu esnada daha uzlaşmacı olmanızda büyük fayda var.

İkizler
Ailenizi, evinizi, gayrimenkullerinizi ya da daha karışık bazı konuları ilgilendiren başlıklarda bazı şeyler netlik kazanmaya başlıyor. Ayrıca kafanızda bazı olayları netleştirmeye başlıyorsunuz.

Yengeç
Kendinizi bazı kişilerin isteklerine veya takvimlerine uygun davranmak zorunda hissedebilirsiniz. Bu kişilere uyum sağlıyor havası yaratsanız bile aslında zaman kazanmaya çalışıyor olacaksınız.

Aslan
Maddi durumunuz veya gayrimenkulle ilgili konularda önemli değişiklikler söz konusu olabilir. Bu gelişmeler yüzünü gösterene kadar adımlarınızı yavaşlatmanızda, yeni seçeneklere göre davranmanızda fayda var.

Başak
Siz hiç farkında olmasanız bile bazı kişiler sizin yararınıza çalışmalar veya konuşmalar yapıyorlar. Gayretlerinizin boşa gitmediğini görmenizi sağlayacak gelişmeler kapıda, tadını çıkarmaya bakın.

Terazi
Bazı planlarınızı uygulama veya ortaya koyma konusunda inatçı olabilirsiniz. Ancak biraz esnek olmanızı, yakında yüzünü gösterecek fırsatlara arkanızı dönmemenizi öneririm. Zira seçenekler artabilir.

Haberin Devamı

Akrep
Daha önceki denemelerinizde zorla da olsa başarı sağlamış planlar, bundan sonra fayda sağlamayacağı gibi daha çok sorun yaşamanız anlamına gelebilir. Bu yüzden farklı seçenekler üzerinde yoğunlaşmalısınız.

Yay
Biraz yavaşlamanızda veya sinirlerinize hakim olmanızda fayda var. Çünkü kapalı kapılar ardındaki aktiviteler sizin yararınıza sonuçlanabilir. Evrakların imzalanması zaman alsa da beklemeye değer.

Oğlak
Sizin için önemli işleri veya kişileri ilgilendiren konuları dikkatle ele alın. Akışında gideceğini umduğunuz olaylar kendiliğinden gelişmekten çok uzak olabilir. Gayret göstermeniz gerekecek gibi...

Kova
Bugünlerde hazır olmadığınız konularda harekete geçmeniz, beklentilerinizin dışında başlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Ama bu olaylar ilerlemenin ve daha olumlu sonuçların önünü açacağa benziyor.

Haberin Devamı

Balık
Bazı girişimlerinizin arkasında sizden bile daha güçlü biçimde durabilecek sadık bir hayran kitleniz olduğunu görüp şaşırabilirsiniz. Ancak gelişmelerin garanti altına alınması gerek. Yeni ilişkiler gündemde.

Yazarın Tüm Yazıları