Aslan burcundaki Ay’ın etkisi olumlu

Yanıltıcı veya yönlendirici konuşmalar yapan kişiler, yalanlar ve sırlar, özellikle üzerinde uzlaşılması gereken konularda ve pazarlıklar esnasında bizi zorlayabilir.

Haberin Devamı

Uzlaşmaya yanaşmayan kişilerle diyaloğa girmek veya uzlaşma sağlamak zor olabilir. Fikir çatışmalarına girmemek en iyisi.
Ancak Aslan burcundaki Ay’ın olumlu açıları, hoş ve beklenmedik gelişmeleri de gündemimize taşıyabilir. Sürprizler söz konusu olabilir.
Farklı şeyler deneyebilir veya alışılmadık uğraş ve aktiviteler içerisine girebiliriz...

BURÇLAR

Koç
Gelişmeleri dikkatle takip etmeli, doğru sonuçlar çıkarabilmek için haber, bilgi veya işaretleri görmezden gelmemelisiniz. Gözünüze çarpan olaylar uzun vadeli planlarınızı etkileyebilir. Yardım veya destek beklediğiniz kişilere zaman tanımalı ve sabır göstermelisiniz. Aşk hayatınız sürprizlere ve romantik planlara açık.

Boğa
Ağırlığınızı hissettirme ya da otoritenizi gösterme arzusunda olabilirsiniz ama karşı taraf bu durumdan rahatsız olabilir. Hatta bazı konularda sizden uzaklaşabilir. Duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor. Büyük düşünüyorsunuz ama doğru bütçe yapmanız da gerekiyor bir taraftan. Dikkat!

Haberin Devamı

İkizler
Ani tepkiler vermekten kaçınmanız gereken birkaç günlük süreçtesiniz. Uzun vadeli düşünerek hareket etmelisiniz. Sakinliğinizi koruyun. Sizin için önemli kişilerle ilişkilerinizi beslemek için yapacağınız çalışmalar karşılıksız kalmayacaktır. Keyif aldığınız şeylerle vakit geçirmelisiniz.

Yengeç
Sizi zorlayan ve tartışma ortamlarına çekmek isteyen kişiler olabilir. Sizi zayıf veya kötü göstermeye çalışan kişilerle mücadele etmeniz gerekiyor. İlginç şekilde elinize geçecek bilgiler, her ne kadar çok hoş olmasa da işinize yarayabilir.

Aslan
Paranızı ve sahip olduğunuz şeyleri korumalısınız. Bazı konularda gereğinden fazla baskı uygulamamaya veya ısrarcı olmamaya çalışmanızda fayda var. Her şeyin fazlası uzun vadede zararlı olabilir. Dolayısıyla sakinliğinizi korumalı, gerekli miktarda otorite göstermeye özen göstermelisiniz.

Başak
Belli konuları sakin şekilde ele almanız, ani tepkiler vermenizden daha faydalı sonuçlar verebilir. Yanlış adımlar atmamak veya maddi hatalar yapmamak için, elinize geçen bilgilere şüpheyle yaklaşmalı veya ortaya çıkan haberleri araştırmalısınız. Hukukla, finansal durumunuzla veya sağlıkla ilgili başlıklar farklı bir yönde ilerleme gösterebilir.

Haberin Devamı

Terazi
Bazı konularda ilerleme sağlayabilmek için planlarınızı değiştirmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Ancak bu dürtülerin peşinden gitmeden önce, bitirmeniz gereken veya rutin olarak tekrarladığınız ve dikkat gerektiren pek çok işiniz olduğunu hatırlamanızda fayda var. Duygusal tartışmalardan kaçının.

Akrep
Bazı kişilere bazı konularda nasıl davranmaları gerektiğini anlatmak isteyebilirsiniz ama bu tür bir girişimde bulunmanız durumunda olayları toparlamak zor olabilir. Düşmanlık veya kıskançlık içeren başlıklar ön plana çıkabilir. Bu tür konularla zaman kaybetmemelisiniz.

Yay
Önemli konular üzerinde konuşma yapmadan önce konuşmanın nereye varabileceğini doğru hesaplamanız gerekiyor. Ortaklık veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda dikkatli ilerlemeniz gerekiyor. Sosyal yaşamınız veya aşk hayatınız olumlu değişikliklere açık.

Haberin Devamı

Oğlak
İstikrarsız kişilerden uzak durun. Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat etmeniz durumunda olumlu anlaşmalar yapabilirsiniz. Tehlikeli yerlerde dolaşmak veya seyahat etmek için uygun zamanlarda değilsiniz. Faydalı işbirlikleri ya da ortaklıklar da gündemde.

Kova
Pratik olmanız ve kafanızı netleştirmeniz durumunda isteklerinizi gerçekleştirmeniz daha kolay olacaktır. Karşı taraf olayları karmaşık hale getirmeye çalışsa da, siz açık zihinle ve ne istediğinizi bilerek hareket edebilirsiniz. Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda hareket var.

Balık
İstikrar ve denge çok önemli. Bazı konuları ne kadar zorlarsanız zorlayın, elde edeceğiniz şey durumun el verdiği kadardır. Dolayısıyla boşu boşuna gaza basmaya gerek yok bugünlük. Teklif, öneri veya davetler alabilir, biraz da şaşırabilirsiniz. Bazı başvurularda bulunacaksanız yazışmaları yapmak veya evrakları yollamak için güzel günler.

Yazarın Tüm Yazıları