Aşkta olumlu gelişmeler yaşanabilir

Sosyal anlamda yoğun etkileşimlere açık bir gündeyiz. Arkadaşlarla bir araya gelebilir, sosyal ortamlarda vakit geçirmek isteyebiliriz.

Haberin Devamı

Diğerleri hakkında edineceğimiz bilgiler karşı tarafı daha iyi anlamamızı sağlayabilir. Farklılıklara, rutinin dışında olaylara veya farklı şeyler denemeye açık bir sabah.
Öğle sonrası saatlerde ve akşam ise, özel ilişkilerimizde sevgi alışverişlerine ya da aşk hayatımızı ilgilendiren olumlu gelişmelere açığız.

Koç
Bu hafta sonu yaşanacaklar bazı konuları(yaratıcılık gerektiren, parasal veya özel yaşamınızla ilgili mevzular gibi) farklı şekilde ele alabilirsiniz. Bu durum, farklı şekilde düşünmeniz ve dolayısıyla farklı sonuçlar elde etmeniz için ortam hazırlayabilir.

Boğa
Bazı konularda fikir farklılıklarına bağlı, fikir çatışmaları gündeme gelebilir. Dengeyi ve huzuru sağlamak adına kibarca gülümseyip politik davranarak ve kendi bildiğiniz yoldan ilerlemeniz en doğru hareket olabilir.

Haberin Devamı

İkizler
Her alanda yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Farklı yöntemler, bakış açıları veya fikirler zekanızı göstermenizi ve ihtiyaç görülen her alanda çözüm üretmenizi sağlayabilir.

Yengeç
Belli konularda güvensizlik yaşayabilir ya da endişe duyabilirsiniz. Ancak bu tereddütlü hal, karşınızda duran fırsatları görmenizi engelliyor olabilir. Gözünüzü açıp seçeneklerinizi ve fırsatları görmeye çalışmalısınız.

Aslan
Bazı olaylar, planlar, girişimleriniz ya da alışık olduğunuz rutin, beklentilerinizin dışında bir seyir izleyebilir. Ancak olayların bu şekilde farklı bir hal alması, sizin hiçbir şeye müdahale edemeyeceğiniz anlamına gelmiyor.

Başak
Verimsiz işleri, yöntemleri, işbirliklerini ya da ilişkilerini gözden geçirmenin tam zamanı. Yaşadığınız olaylar da bunu gerektirebilir.

Terazi
Yaratıcılığınızı göstermeniz ve mesajlarınızı karşı tarafa iletebilmeniz için öncelikli bir gündesiniz. Ancak hiç alışık olmadığınız kadar açık ve net konuşmanız ve söylenen her şeyi dinlemeye hazır bulunmanız gerekebilir.

Akrep
Ortada çözüm bekleyen konular olabilir. Bir süredir üzerinde durmadığınız veya görmezden geldiğiniz bu konuların bu sefer üzerine gitmenizde fayda var. Göreceksiniz, bu alanda yeni düzenlemeler ve planlar yapmak hiç de o kadar zor olmayacak.

Haberin Devamı

Yay
İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda üzerinde durulması gereken başlıkların detaylı şekilde ele alınması gerekebilir. Olayları yavaş yavaş ele almanız gerekirken, hızla üzerine gitmeniz durumunda ise hata yapma olasılığınız artabilir.

Oğlak
Bazı kişilere bazı konuların daha çabuk şekilde sonuçlanabilmesi için tavsiyelerde bulunabilirsiniz. Ancak karşınızdaki kişiler sizi dinlemek veya tavsiyelerinize uymak konusunda isteksiz olabilirler.

Kova
Bu hafta sonu, bazı konularda ısrarcı olmamaya ve inatçı davranmamaya dikkat etmenizde fayda var. Zira, görmediğiniz veya aklınıza gelmeyen başka seçeneklerde söz konusu olabilir. Ne demişler? “Asla, asla deme!”

Haberin Devamı

Balık
Bazı kişileri memnun edebilmek için kendinizden ödün verebileceğiniz, hatta bu anlamda aşırıya kaçabileceğiniz bir hafta sonu. Oysa iki üç gün sonra bu hareketleri neden yaptığınıza bir anlam veremeyebilirsiniz. Dolayısıyla kendinizden ödün vermemenizde fayda var.

Yazarın Tüm Yazıları