Aşk gezegeni geri gidiyor

Bu hafta sonundan itibaren geri harekete geçen aşk ve güzellikler gezegeni Venüs, 8 Eylül’e kadar aşk hayatımız, ikili ilişkilerimiz açısından verimsiz bir sürece girdiğimize işaret ediyor.

Haberin Devamı

Venüs aşkın, güzelliğin, uyumlu ilişkilerin ve dengenin simgesidir.
Bu gezegenin geri harekette olması, ilişkilerden istenilen keyfin alınamaması, yeni başlanılan ilişkilerde olumsuz bir seyir gözlenmesi ya da yaratıcılık gerektiren, konularda kafamızdan geçen güzelliklere ulaşamamamız türünde sonuçlar ortaya çıkartabilir.
İkili ilişkilerde duygulardan çok mantıklı hareket edilir. Bu süreçte karşınızdaki kişiyle aranızdaki çekim veya sevgi sözcükleri azaldıysa, ilişkinize erken yorumlar getirip zarar vermemeye çalışmalı ve 6 Eylül sonrasında, Venüs’ün düzeleceği tarihe göre kararlar almalısınız.
Buz tutan kalplere ve kadere inat, hepinize sevgi dolu günler. Hayatınız öpücüklerle dolsun, aşk her yanınızı sarsın. Sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Eylül ayının ikinci haftasına kadar işinizi, sağlığınızı ya da diğer kişilerin ihtiyaçlarını ilgilendiren konularda şimdiye kadar olduğunuzdan daha fazla gayret göstermelisiniz. Sabırlı olmanız anlamına gelen değişikliklere ve gelişmelere açık bir süreçte olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa
Bazı kişiler eylül ayının ikinci haftasına kadar, bazı konularda size zorluk çıkartma hakkını kendilerinde bulabilirler. Bu kişilere karşı sabırlı davranmalısınız. Bu esnada size beklenmedik şekilde destek veren ya da verebilecek olan kişilerin de önünü açmalısınız.

İkizler
Ailenizi ilgilendiren konularda yaşanabilecek aksiliklere, ertelemelere, karışıklıklara açık bir süreçtesiniz. Eylülün ikinci haftası geldiğinde her şey olumluya bağlanmış olacağı için, bu zamana kadar oluşabilecek değişik olayları sabırla izlemenizde fayda var.

Yengeç
Sözlerinde durmayan kişiler, işbirlikleri veya ortaklıklar nedeniyle zor anlar yaşayabilirsiniz. Dolayısıyla, bu zamana kadar atacağınız adımlarda olası aksilikleri, gecikmeleri veya değişiklikleri hesap ederek planlarınızı yenilemenizde fayda var.

Aslan
Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda yeni adımlar atmanızı engelleyen durumlar oluşabilir. Bu durumu başınıza gelen kötü bir olay gibi düşünmemelisiniz. Planlarınızı gerçekleştirmenize yardım edecek değişiklikler olabilir.

Haberin Devamı

Başak
Bazı işbirliklerinizde ya da ilişkilerinizde, eylül ayının ikinci haftasına kadar ufak tefek olumsuzluklar ya da tuhaf gelişmeler yaşanabilir. Bu süreçte değişikliklere adapte olmaya çalışmalı ve olumlu tavrınızı korumalısınız.

Terazi
Bazı alanlarda kendinizi göstermek istiyorsanız eylül ayının ikinci haftasına kadar zihinsel anlamda çok çabalamanız gerekebilir. Bu esnada kendiniz, aşka yaklaşımınız veya sanatsal yetenekleriniz konusunda çok fazla bilgi edinebilirsiniz.

Akrep
Eylülün ikinci haftasına kadar yaşanabilecek planlarda değişiklik gerektirebilecek olaylar, siz olası aksiliklere karşı gerekli çalışmaları önceki aylarda tamamladığınız için sizi çok fazla etkilemeyecektir.

Haberin Devamı

Yay
Güçlü duruşa sahip olmak çok kolay değil. Toplum içerisindeki duruşunuzu veya pozisyonunuzu ilgilendiren konularda farklı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte sakinliğinizi korumanız önem taşıyor.

Oğlak
Seyahat etmek, yabancılarla ilişkiler veya yurtdışı bağlantılı işler gündemde olabilir. Büyüme ve genişleme başlıklı konulardaki planlarınızla ilgili sakin adımlar atmalısınız. Zira, olası gelişmeler planlarda değişikliklere gidilmesini gerektirebilir.

Kova
Mevcut gelişmeler, ortak kaynak kullanımı gerektiren konular, planların yeniden ele alınmasını gerektirebilir. Olası aksiliklerin ya da gecikmelerin planlarınızı bozmasına izin vermemeli ve sabırlı olmalısınız.

Haberin Devamı

Balık
İşbirlikleriniz, ilişkileriniz veya ortak hareket etmeyi gerektiren konular gecikmelere veya tuhaf gelişmelere açık görünüyor. Dolayısıyla, bu süreçte ilişki ve işbirliklerinizi dikkatle yönetmenizde fayda var.

Yazarın Tüm Yazıları