Asi tavırlar ve empati yeteneği

Birbirimize şefkat ve sevgiyle yaklaşmamızı gerektiren ortamlar söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Empati yapmak, fedakarlıklarda bulunmak, affedici olmak ilişkilerin sağlamlaşmasını veya olası sorunların hafiflemesini sağlayabilir.
Ancak Güneş-Uranüs sert açısının olası çekişmeleri, gergin ortamları, saldırgan kişi, grup veya ortamları, ani gelişmeleri, ufak tefek sakarlık ve kazaları tetikleyen 5 günlük etkisi bugün de sürüyor.
Dolayısıyla sakinliği korumakta, acele hareketlerden kaçınmakta fayda var.

BURÇLAR

Koç

İşbirliği, ilişki, ortaklık, evlilik başlıkları altında beraber hareket ettiğiniz kişilerle gerilim yaşayabileceğiniz beş günlük süreçtesiniz. Asi tavırlardan kaçının.


Boğa

Yakın çevre ilişkilerinize hassas yaklaşmanız gerekiyor. Takılı kaldığınız bazı önemli konularda çözülmeler gerçekleşebilir. Üzerinizdeki karamsarlığı bir an önce atmalısınız.


İkizler

Haberin Devamı

Alacak verecek hesapları, gelir dengeleri gibi maddi konularda dikkatli hareket edilmesi gereken günler. Eğitimle ilgili konularda ilerlemeye açıksınız, kendinizi gösterebilirsiniz.

Yengeç

Maddi konular kafanızı kurcalayabilir, tamamlanması gereken işleriniz olabilir, harcamalarınızı kontrol edemeyebilirsiniz. Özel yaşamınızda tepkisel hareketlerden kaçının.

Aslan

Bugün gerginliklerden en az etkilenecek burçlardansınız ama sağlığa dikkat... İkili ilişkilerinizi düzenleyebileceğiniz, sevginizi gösterebileceğiniz birkaç haftalık süreç başladı.

Başak

Ekip çalışmaları, grup aktiviteleri, başkalarının yararına yapılacak işler açısından aktif günlerdesiniz. Stresli durumlar yaşansa da endişe etmeyin, bu alanlarda takdir görüyorsunuz.

Terazi

İş hayatınız ve aileniz arasında denge kurmakta zorlanabileceğiniz günler. Bir taraftan işteki konular diğer taraftan ilgi bekleyen aileniz, gergin birkaç güne işaret ediyor.

Akrep

Birkaç gün için maddi konularda hareketlilik söz konusu... İletişim trafiğinizin arttığı bir süreç. Evinizi ilgilendiren konulara da (tadilat, dekorasyon gibi) zaman ayıracaksınız.

Yay

Maddi konular, ortak kaynak kullanımı gerektiren işler, ödemeler ve alacaklar ön planda. Yayıncılık, iletişim, medya başlıklı konularda çalışan Yaylar için hızlı gelişmelere açık günler.

Oğlak

Haberin Devamı

Her ne kadar gerilim içeren (özellikle özel yaşamınızda) bir süreçte olsanız da, bugünlerde kazançlarınızı artırabilir, maddi konularda yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Kova

Sosyal çevrenizin faydasını görebileceğiniz birkaç günlük süreçtesiniz. Bazı konularda koşullarınızı öne sürebilir veya yardım isteyebilirsiniz. İş hayatınızda projelerinizi sunabilirsiniz.

Balık

Arkadaşlarınıza veya kendinize daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Gizli işlere yöneliminiz artabilir. Aşk hayatınızdaki gelişmeler gereğinden fazla zamanınızı alabilir.

Yazarın Tüm Yazıları