Anlaşılmama endişesi yersiz olabilir

Karşımızdaki kişiler ilgi göstermese bile kendi fikirlerimizi savunmaya, planlarımızı yürütmeye, hedeflerimize ulaşmaya gayret etmeyi sürdürmemiz gerekiyor.

Haberin Devamı

Zira, şu an olmasa da önümüzdeki haftadan itibaren fark edeceğiz ki, karşımızdaki kişiler bizi anlamış, anlıyor ve belki de işleri halletme biçimimize hayranlık duyuyorlar.

Koç
Büyümesine izin verdiğiniz takdirde bazı olaylar kontrolden çıkabilir. Dolayısıyla kelimelerinizi dikkatli seçmenizde yarar var. Ani tepkilerle kendinizi zor bir duruma düşürebilirsiniz.

Boğa
Beklentileriniz gerçekçi olursa, belli bir konunun olumlu ilerleme şansı artacaktır. İşinize karışmaya çalışan, dedikodu üreten kişiler olabilir. Güçlü durursanız, bunların önüne geçersiniz.

İkizler
İlginç görünen iş olanaklarını veya mevcut işinizde ilerlemenizi sağlayabilecek alternatifleri değerlendirmek isteyebilirsiniz. Doğru pazarlıklar, olumlu değişiklikleri gündeme taşıyabilir.

Haberin Devamı

Yengeç
Bazı konularda söz sahibi olmak istiyorsanız, kimseyi beklemeden harekete geçmelisiniz. Başkalarının sorunlarına karışmamanızda, katkınızı hak etmeyen gruplara dahil olmamanızda fayda var.

Aslan
Işıltılı kişiliğiniz, eğlendirme yeteneğiniz insanları bir taraftan size çekerken bir taraftan da sizi kıskanmalarına yol açabilir. Alışılmadık ve ilginç bir yol ya da ziyaret yapabilirsiniz.

Başak
Arkadaşlarınızla keyifli saatler geçirebilir, kişisel gelişiminize faydası olacak aktivitelere katılabilirsiniz. Ufukta aşk var. Romantik jestler sizi ve sevdiğiniz kişileri birbirine yakınlaştırabilir.

Terazi

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda çok sayıda alternatife sahipsiniz. Dolayısıyla, acele hareket etmemeli ve seçeneklerinizi değerlendirmelisiniz. Bu durumda siz kârlı çıkarsınız.

Akrep
Sabit fikirli kişilerle tartışmanın kimseye faydası olmaz. Kısa bir seyahat keyfinizi yerine getirebilir. Evinizi, ailenizi ilgilendiren kararlar almaktan kaçının. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Yay
Evinizde kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz. Eski bir tanıdık geçmişle ilgili hoş anıları canlandırabilir. Yeni şeyler deneyebilir, yeni ilgi alanları bulabilirsiniz.

Oğlak
Size söz veren kişiler sözlerinin arkasında durmayabilir. İstediğiniz şeyleri yazılı olarak belirtmenin faydasını görebilirsiniz. Yanlış bir izlenim, kendinizi aldatılmış hissetmenize yol açabilir.

Haberin Devamı

Kova
Gelir kaynaklarınızı gözden geçirebilir, 2015’te neler yapacağınızı planlayabilirsiniz. Tecrübeli kişilere kulak vermenide yarar var. Bu arada parasal kaynaklarınızı geliştirmeye yönelik fırsatlar artıyor!

Balık
Karşılık beklemeksizin yapacağınız iyilikler, karşılıksız kalmayacak. Bu sayede hatırı sayılır teklifler alabilir, önemli değişikliklerin ilk adımını atabilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Yazarın Tüm Yazıları