Aktif ve eğlenceli bir bayram günü

Aslan burcundaki Ay, olumlu, enerjik, keyifli aktivitelere zaman ayırmak isteyeceğimiz, aile ve arkadaş ziyaretleri yapabileceğimiz aktif bir güne işaret ediyor. Herkese sevdikleriyle birlikte iyi bayramlar...

Haberin Devamı

Koç
Belli konularda ya da lanse etmek istediğiniz işlerde ısrarcı olmadan önce, diğerlerinin düşüncelerini de dikkate almanız gerekiyor. Planlarınızı birkaç hafta boyunca buna göre şekillendirmenin faydasını görebilirsiniz.

Boğa
Önümüzdeki birkaç hafta boyunca çevrenizdeki kişileri ikna etmeniz, isteklerinizin gerçekleşmesini sağlamanız veya insanları kendinize bağlamanız diğer zamanlara göre daha kolay olacak.

İkizler
Evinizi, ailenizi veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konuların ön plana çıkabileceği birkaç haftalık sürece giriyorsunuz. Bu dönemde herkesi mutlu etmenin zor olduğunu hatırlamalı ve ne olursa olsun kendi istek ve ihtiyaçlarınızı arka planda bırakmamalısınız.

Yengeç
Önümüzdeki birkaç hafta, aşk hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda elverişli olanaklar yüzünü gösterebilir. İşbirlikleriniz ve ilişkileriniz ilginç bir şekle dönüşebilir. Aşırı yük ve sorumluluktan ya da kendinizi yormaktan kaçınmalısınız.

Haberin Devamı

Aslan
Önümüzdeki birkaç hafta, maddi durumunuz, sevgi temalı ilişkileriniz ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizle ilgili başlıklarda hoş gelişmelere açıksınız. Olanakları doğru değerlendirebilmek için diğerlerinin değil, kendi ilişki ve işlerinize yoğunlaşmanız gerekli.

Başak
Önümüzdeki birkaç hafta boyunca ilgi üzerinize toplanabilir, popülerliğiniz artabilir, hayran kitleniz genişleyebilir ve insanlar söylediklerinizi daha fazla ciddiye almaya başlayabilirler. Daha ne olsun! Tadını çıkarın...

Terazi
Birkaç hafta için, sizin ya da başka kişilerin belli konularda farklı tutumları olabilir. Bu tür gelişmeler yaşanırsa, gelen fırsatları kaçırmamanızda ve olanakları en iyi şekilde değerlendirmenizde fayda var.

Akrep
Önümüzdeki birkaç hafta boyunca uzun vadeli planlarınıza ve bunları gerçekleştirebilecek yöntemlere odaklanmanız gerekiyor. Mevcut plan ya da yöntemlerinizde değişiklik yapmanız gerekse de, bu durum size bir engel ya da zorluk gibi görünmemeli.

Yay
Önümüzdeki günlerde toplum içerisindeki duruşunuz ve imajınız ön plana çıkmaya başlıyor. Hangi plan veya projelere odaklanacağınızı netleştirmeniz gerekiyor. Zira aralarından bazıları gerçekten sizi ön plana taşıyabilir.

Haberin Devamı

Oğlak
Birkaç hafta boyunca, seyahatler veya yeni alanlarda bilgi sahibi olma, büyüme ve genişleme isteğiniz artabilir. Dolayısıyla gerçekleşmesi zor plan, hatta hayallerin üzerine gitmek için uygun günlerde olacaksınız.

Kova
İşbirliklerinizi veya ortak kaynak kullanımı gerektiren ilişkilerinizi ilerletmek istiyorsanız, denge ve eşitlik prensiplerine uygun davranmanız gerekebilir. (Birkaç hafta için önemli!) Analiz yeteneğinize ve disipline ihtiyaç duyacağınız günler.

Balık
Belli işbirliklerinizin veya ilişkilerinizin olumlu ve olumsuz yönleri konusunda gerçekçi olmanız gereken birkaç haftalık sürece giriyorsunuz. Olumsuz yönlerini sizin gidermeniz gerekmese de, bu tarafları görerek hareket etmek size iyi gelecek.

Yazarın Tüm Yazıları