Aksiliklere takılmayın

Kişilere, olaylara, hava durumuna, trafiğe veya yıldızlara bağlı yaşanan aksiliklere çok fazla takılmayın.

Haberin Devamı

Olayların istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayabilecek yöntemler bulabileceğiniz ya da farklı fırsatlarla karşılaşabileceğiniz günler.
Format veya yol farklı olsa da hedeflenen şeyi gerçekleştirmek kolay olacaktır.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

Koç
Bugün meydana gelecek olayları veya günün genel seyrini takınacağınız tutum belirleyebilir. Bazı konuları zorlamayı deneyebilirsiniz.

Boğa
Keyfinizi, yaratıcılığınızı ve tutkularınızı ilgilendiren konularda kendinizi ifade etmeniz, istek ve ihtiyaçlarınızı açıkça dile getirmeniz gerekiyor.

İkizler
Yoğunluğunuz ve iş yükünüz fazla olabilir. Her konunun çözülmesini istiyorsanız, iş bölümü yapmanız veya işleri basitleştirmeniz gerekiyor.

Yengeç
Bazı konularda anlaşmazlık yaşanabilecek bir gün. Ancak anlaşmazlıklar tatlıya bağlanarak sonuçlanacak.

Haberin Devamı

Aslan
İş hayatınız veya duygusal yaşamınızda istediğiniz değişikliklerin olabilmesi için kapıyı açık tutmalısınız. Aksi takdirde diğer zilleri çalabilirler!

Başak
Beli konu, plan veya işlerde fikir sahibiyseniz ya da olaylara farklı şekilde bakıyorsanız, bunu dile getirmelisiniz. Sessiz kalmanız, diğerlerinin işleri karıştırabilecek planlarının yolunu açabilir.

Terazi
Çevrenizdekilerin size yardımcı olmasına izin vermeniz, ekip çalışmasına açık olmanız gerekiyor. Zira gündeminizdeki konular, işler ya da anlaşmalar birden fazla kişinin halledebileceği türden.

Akrep
Başarının anahtarı özgüven. Yeteneklerinize, birikiminize, özelliklerinize ve kaynaklarınıza güvenin, gerisi gelecektir.

Yay
Uzun vadeli hedefler söz konusu. Hedefe giden yolda ne trafik ne de fırtına sizi durdurabilmeli!

Oğlak
Çevrenizdekiler, ne yapmaya çalıştığınızı anlayabildikleri sürece planlarınızı destekleyebilirler ve hatta önemli katkıları olabilir. Dolayısıyla ilişkileri taze tutmak önem taşıyor.

Kova
Engellere veya aksiliklere odaklanmak yerine, size yardımı dokunabileceğini düşündüğünüz kişileri bulmaya odaklanmalı ve iletişime geçmelisiniz.

Balık
Son zamanlarda almış olduğunuz pozisyonu, görevi veya işi hızlandırmanız gerekiyor olabilir. Bu anlamda gerekli iletişim ağına ve size yardımı olabilecek kişilere sahipsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları