Açık fikirli olmalıyız

Bugün içerisinde, değiştiremeyeceğimiz şeyleri çok fazla zorlamamamızda ve değiştirebileceklerimize odaklanmamızda fayda var.

Haberin Devamı

Daha açık fikirli ve esnek olmamız gereken bir gündeyiz. Otoriter veya güç kullanma eğilimi içeren hareketler istenilen sonuçları vermeyecektir. Engeller, baskılar, zorluklar veya gecikmeler ilerlemeyi zorlaştırıyor gün içerisinde.
Akşam saatlerinden itibaren ise, daha rahatlatıcı koşullar mevcut. Daha olumlu düşünebilir daha olumlu şeyler yaşayabilir veya ruhen daha iyi hissedebiliriz.

Koç
Modası geçmiş, tercih edilmeyen yöntemlerde ısrarcı olmak zaman kaybı yaratabilir. Ancak, siz ısrarla “Hayır! Ben bu şekilde başarılı olurum” ya da “bu şekilde kötü alışkanlıklarımı geride bırakıyorum” diyorsanız, sizin seçiminiz. Sosyal ortamlarda özgüveniniz artabilir. Dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Boğa
Belli anlaşmalara, düzenlemelere veya sözleşmelere imza atmadan önce, sizden neler beklendiğini veya verdiklerinizin karşılığında neler alacağınızı netleştirmeniz ve detaylandırmanız gerekiyor. Zira, karşılıklı beklentileriniz birbirinden farklı olabilir. Tatmin edilmesi zor kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Haberin Devamı

İkizler
Bazı kişiler yanlış giden konulardaki hatalarını veya getirdikleri yanlış yorumları kabul etmeme konusunda ısrarcı olabilirler. Dolayısıyla, bu kişilere hatalarını göstermeye çalışmak sorunların büyümesi anlamına gelebilir. Sevgilinizle veya çocuklarla vakit geçirmeniz size iyi gelebilir.

Yengeç
Bazı işler veya konular hakkında sizin yol haritanız netleşmiş olsa bile, diğerleri kendi bildikleri gibi davranmaya veya kendi bildikleri yoldan gitmeye niyetli olabilirler. Zira, kendi planlarının yol açabileceği bazı problemleri henüz göremiyorlar.

Aslan
Bazı kişiler fikir veya planlarınızdaki yanlışlara işaret edebilir veya size yeni seçenek oluşturabilecek planlar sunabilirler. Bu kişilerin fikir, teklif veya önerilerini de aklınızda bulundurmanızda fayda var.

Başak
Pek çok konuda kendi başınıza hareket etmek durumunda kalabileceğiniz, zor olayların ve işlerin gündeme gelebileceği bir gün. Her ne kadar, sonuç üzerinde bir etki yaratma olasılığı düşük olsa da, olayları kontrol etmeye çalışabilirsiniz.

Haberin Devamı

Terazi
Kısa vadeli getirisi olabilecek amaç ve hedefleri ön plana almanızda fayda var. Bu alana enerji kaydırmanız durumunda, gayretlerinizin boşa gitmediğini görerek motive olabilirsiniz. Uzun vadeli hedef ve işler ise, sabırla ve süresi belli olmaksızın beklemenizi gerektirebilir.

Akrep
Uzun vadeli planlarınızı ilgilendiren somut çalışmalar yapabilirsiniz. Bu esnada, eğer hızlı sonuçlar almak istiyorsanız, kafanızdaki planları desteklemeyen ilişkilerin veya işbirliklerinin detaylarıyla zaman kaybetmemeye dikkat etmelisiniz.

Yay
Hedeflerinize ulaşmak veya uzun vadeli amaçlar için çalışmak konusu gözünüzde büyüyor olabilir. Ancak, atacağınız ufak bir adım uzun bir yolun ilk kilometresi olacaktır.

Haberin Devamı

Oğlak
Kontrol edemeyeceğiniz şeyler için boşuna enerji harcamamalı veya üzülmemelisiniz. Hayatın geneli söz konusu olduğunda, her şeyin bir nedeni var ve olayları akışına bırakmak en iyisi.

Kova
Öngörüleriniz olmadan da ortaya çıkabilecek olaylar veya yürüyecek planlar olabilir. Bırakın detaylar kendiliğinden oluşsun. Bazen akışta kalmak en iyisidir.

Balık
Modası geçmiş veya artık verimliliğini yitirmiş düşünceleri, yöntemleri ya da metotları bir kenara bırakmanızda fayda var. Olayları eskiye bağlı kalarak ele almanın ne size ne mevzuya ne de diğerlerine bir faydası olabilir. Güncellenme zamanı!

Yazarın Tüm Yazıları