Zevke düşkünlük, keyif veren aktiviteler

Fikir alışverişlerini, sosyal planları, yeni öğrenilecek bilgileri, hümanist tavırları ön plana çıkartan bir gündeyiz.

Haberin Devamı

Akşam saatlerinden itibaren hedeflerimize ulaşma konusunda kararlı şekilde ilerleyebiliriz. Tecrübeli veya yaşça büyük kişilerle iletişim artabilir.
Geceye doğru saatlerde ise, farklı şeyler deneyebilir, yenilikçi bir ruh halinde olabiliriz. Sıradan şeyler ilgimizi çekmeyecektir.
Bugün Boğa burcuna geçiş yapan Venüs ise, estetik, güzellik, sanat, yaratıcı işler, zevke düşkünlük, keyif veren aktiviteler ya da ilişkilerde sadakat, istikrar, güven ve kalıcılık temalarının önümüzdeki günlerde ön plana çıkmasını sağlayacaktır. Hepinize keyifli hafta sonları, sağlık ve sevgi ile kalın...

KOÇ
Evraklar, kurumsal konular, bürokratik işlerle ilgili koşuşturmalar ön planda. Bu esnada oldukça dikkatli olmalı evraklarınızın yerli yerinde olduğundan emin olmalısınız. Bu sayede amaçlarınıza ulaşmanız daha kolay olacaktır.

Haberin Devamı

BOĞA
Duygusal ilişkilerinizde yüzleşmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. İlişkilerinizdeki sorunların çözümü istikrarlı ve sabırlı tavırlar da yatıyor. Sezgileriniz sizi yanıltmayacak, sizi bazı hatalardan koruyacaktır.

İKİZLER
Teklif ve davetler söz konusu olabilir. Tekliflere açık fikirli yaklaşmanızda fayda var. Bazı kişiler bazı konuları abartıyor olabilir. Yanılmamak için gerçekleri öğrenmeye çalışmanız gerekiyor. Daha iyi görünmenizi sağlayacak fiziksel değişiklikler yapabilirsiniz.

YENGEÇ
Uzun zamandır görmediğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Bu görüşme diğerleriyle kıyaslandığında sizin ne kadar daha iyi bir konumda olduğunuzu anlamanızı sağlayabilir. Son dakikada meydana gelen fiziksel değişiklikler sizi memnun etmeyebilir.

ASLAN
Enerjinizi en iyi şekilde değerlendirmenizi sağlayacak işlere zaman harcayabilirsiniz. Kendinizi gösterebilir, dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Aşırı özgüveninizi dengelemeniz durumunda kıskanç tavırları olan kişilerle baş etmeniz daha kolay olabilir.

BAŞAK
Bazı kararlar almadan, değişiklikler yapmadan önce öğrenmeniz gereken şeyleri öğrenmeli ve sorular sormalısınız. Üzerinizde baskı kurmaya çalışan veya artan talepleriyle sıkıntı yaratan kişiler olabilir. Sevdiğiniz kişilerle eğlenceli planlar yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ
Hoşlandığınız şeyleri yapmak için kendinize zaman ayırmalısınız. Yeteneklerinizi daha iyi kullanmanıza yardım edecek yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Edineceğiniz tecrübeler veya bilgiler daha başarılı olmanızın yolunu açabilir.

AKREP
Çevrenizi üzerinde yoğunlaştığınız işlere veya projelere göre düzenleyebilirsiniz. İyi bir arkadaşınızla ya da partnerinizle paylaşacağınız fikirler duygusal davranmamanız durumunda daha iyi bir seviyeye taşınabilir.

YAY
İşlerinizin yapılması konusunda kendinizden başka kimseye güvenmeyin. Diğerlerine güvenmeniz durumunda yanılabilirsiniz. Dikkatli olmamanız yanlış yönlendirilmelere, yanlış bir etki yaratılmasına veya yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

Haberin Devamı

OĞLAK
Bilgi edinmek, samimi veya özel konuşmalar yapmak ya da istediğiniz şeyleri okumak için zaman ayırabilirsiniz. Çözüm yolları üretmeniz olumlu geri dönüşleri ortaya çıkarabilir. Başkalarını eleştirmemenizde veya önerilere açık olmanızda fayda var.

KOVA
Maddi durumunuzu gözden geçirmenizde, gelir gider dengenizi yeniden yapılandırmanızda, gelirlerinizi artırıcı girişimlerde bulunmanızda fayda var. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var ve romantizm ön planda.

BALIK
Ailenizle vakit geçirme eğiliminde olabilirsiniz. Sizi olumsuz etkileyen kişilerden ya da resmi kuruluşlardan uzak durmanızda fayda var. Sevdiğiniz kişilerle keyifli aktivitelere zaman ayırmanız eğlenceli bir hafta sonuna olanak tanıyabilir. Ne kadar pozitif olursanız o kadar iyi.

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları