Yay burcuyla seyahate çıkmak

Özgür ve filozof ruhlu Yay burcu insanları coğrafyadan coğrafyaya, kültürden kültüre meraklı gözlerle seyahat etmekten keyif alırlar.

Haberin Devamı

Yeni insanlar tanımak, yeni yerler görmek, farklı kültürleri gözlemlemek, yeni tatlar tatmak ya da yeni diller öğrenmek onlar için bir yaşam tarzıdır. 

Sürekli keşfetmek, eğlenmek ve gezmek isteyen Yayn burcu insanı turizmciler için gerçek bir hedef kitle oluşturur. Yayların seyahat skalası keşfedilmeyi bekleyen egzotik yerlerden, hiç uyumadan eğlenilebilecek veya paçalardan adrenalin akana kadar maceraya dalınabilecek her tür alanı kapsar.
Yeter ki yanında konuşup gülebileceği insanlar olsun. Gittiği yerlerde aktif olması ve sporu ihmal etmemesi şarttır. Ayrıca gideceği bölgeyi, bölge insanını ve hatta konuşulan dili dahi önceden çalışıp öğrenmeyi tercih eder.
Yay burçlarının ne kadar bilgili, akıllı ve esprili insanlar olduğunu hatırlarsanız, bir Yay insanıyla seyahate çıkmanın ne kadar keyifli olabileceğini rahatlıkla görebilirsiniz.

Haberin Devamı


KOÇ
Hayallerinize ulaşmak istiyorsanız, önce odaklanmalısınız. Öngörülü ve planlı yaklaşımınız sayesinde daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz. Size fayda sağlayacak iş ya da yöntemleri tatil sürecinde bir an önce belirlemelisiniz.

BOĞA
Tüm işlerinizi büyük bir içtenlikle yapmaya çalışın. İtibarınızı artırmak için daha fazla sosyalleşmeniz gerekiyor. İş ve özel hayatı belli noktalarda birleştirmeniz yararlı olabilir. İşlerinizin kalitesini ve enerjisini artırmanızda yarar var.

İKİZLER
Özel romantik randevular söz konusu olabilir. Aklınızdaki fikirleri ete kemiğe büründürecek aktivitelere dahil olabilirsiniz. Emeklerinizin karşılığını alabilir ya da ileriye dönük planlarınızı hayata geçirebilirsiniz.

YENGEÇ
Son günlerde olup bitenlere daha fazla kanalize olmanız gerekiyor. Başkalarının gündemlerini ve yaptıklarını sıkı takip edebilirseniz kafanız daha rahat olabilir. Ancak şu sıra şikayet ve eleştirilerden uzak durmanızda yarar var.

ASLAN
Size tecrübe kazandıracak ve size yol gösterecek kişilerle bir araya gelmelisiniz. Arkadaşlarınız veya sevdiğiniz kişilerle gireceğiniz mücadele ortamları ya da rekabet içeren durumlar enerjinizi yükseltebilir. Romantik planlar gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

BAŞAK
Aklınızdakileri karşınızdakilerle paylaşırsanız, olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Eğer geleceğe yönelik planlarınız varsa, oyunu kendi kurallarınıza göre oynamalısınız. Ailenizle ilişkili konularda gereksiz isteklerle karşılaşabilirsiniz.

TERAZİ
Gelişen bazı durumlar ya da baskı kurmak isteyen kişiler sizi sıkıntıya sokabilir. Soğukkanlı olmalı, günlük hedeflerinize odaklanmalısınız. Üzüntüyü ve stresi bir kenara bırakmalısınız.

AKREP
Hedeflerinizi yakın çevrenizle paylaşmanızın yararını görebilirsiniz. Çevrenizden alacağınız destek ile planlarınız ya da projeleriniz daha keyifli hale gelebilir. Farklı ve yaratıcı işlerle meşgul olmak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY
Yeni bir ilgi alanına yönelebilirsiniz. Ancak uzun sürmeyecekse, buna yönelik gereksiz harcamalar yapmamalısınız. Ev ve aile yaşantınızda yapacağınız birtakım yenilikler aşk hayatınıza da olumlu yansıyacaktır.

OĞLAK
Bu aralar agresif olmaktan kaçınmalısınız. Önce dinlemeli, ölçüp tartmalı ve ondan sonra konuşmalısınız. Konumunuzu ve elinizdekileri iyi muhafaza etmelisiniz. Akıllı ve stratejik davranırsanız avantaj sizde olacaktır.

KOVA
Daha esnek davranabilirseniz, etrafınızdan gerekli desteği görebilirsiniz. Bugünlerde sizi hedeflerinize ulaştıracak somut bir adım atabilirsiniz. Daha disiplinli ve planlı olabilirseniz, işleriniz yoluna girecektir.

Haberin Devamı

BALIK
Hayata daha pozitif bakmanın zamanı geldi. Öte yandan sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekiyor. Olaylara daha gerçekçi ve akılcı bakarsanız güçlü kararlar alabilirsiniz. Son anda gelişen durumlarda pasif kalmamalı ve inisiyatif kullanmalısınız.

Yazarın Tüm Yazıları