Yaratıcı, romantik ve sosyal gün

Koç burcuna geçen Güneş ve Aslan burcundaki Ay, hareketli ve efor isteyen aktivitelerle zaman geçirme arzusunu arttırabilir.

Haberin Devamı

Zaman zaman belirsizlikler, kararsızlıklar, dalgınlıklar yaşansa bile sosyal anlamda renkli bir gün geçirilebilir.
Venüs ve Neptün kavuşumu nedeniyle, ikili ilişkilerimizde duygusallığı yüksek, şefkatli ve şiirsel cümlelerle renklenmiş diyaloglar içerisine girebiliriz. 
Romantik ve duygusal etkilere açık, yaratıcılığımızın yükseldiği, sanatsal, estetikle ilgili, yaratıcılık gerektiren her başlıkta sihirli dokunuşlarla kendimizi ifade etmekte zorlanmayacağımız bir haftalık süreçteyiz. 
Ancak, bu hafta meydana gelecek Ay tutulması zaman zaman stres ve problemler yaratabilir. Tutulmanın etkilerini yarın yayınlayacağımız haftalık burç yorumlarınızda uzun uzun okuyabilirsiniz. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

KOÇ
İki haftalık süreçte, aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren önemli çıkışlarınız veya cesur girişimleriniz olabilir. Önemli gelişmelere açık zamanlarda olacaksınız. Bir ihtimal, ortaklıklar, evlilikler veya işbirlikleri testten geçebilir. Duygusal bir yaklaşım içinde olmamanızda yarar var. Yalnız olan Koçlar, evlenebilir veya genel anlamda yeni ortaklıklar ya da işbirlikleri yaşanabilir.

Haberin Devamı

BOĞA
Bugünlerde, sizi takip eden veya kulak veren kişi sayısının fazlalığı egonuzu şişirebilir ya da kibirli hareketlere neden olabilir. Dikkatli olmanızda fayda var. İş hayatınızı, iş arkadaşlarınızı, iş koşullarınızı, işte kullandığınız yöntemleri veya araç gereçleri ilgilendiren değişikliklerin söz konusu olduğu ya da olabileceği iki haftalık süreçtesiniz. Gizli görüşmeler veya planlar söz konusu olabilir ya da bir iş veya görev değişikliği(siz ya da bir iş arkadaşınızla ilgili) yaşanabilir.

İKİZLER
Evlilikler, çocuklarla ilişkiler, aşk hayatınız veya yaratıcılık gerektiren işleriniz açısından sonlanma ve sonuçlanma enerjileri devrede. Açığa çıkan olaylar bazı konuların kafanızda netleşmesini sağlayabilir veya bazı kişiler yapacakları sürpriz açıklamalarla sizi şaşırtabilirler.

YENGEÇ
Evinizi ve ailenizi ilgilendiren başlıklarda zorluklar ve problemlerle karşılaşabileceğiniz yorucu iki haftalık süreçtesiniz. İşinizi, eğitiminizi veya ailenizi ilgilendiren nedenlerle evinizi değiştirebilir veya evinizde değişiklikler yapabilirsiniz. Tadilat, tamirat, dekorasyon, alım satım, kiralama ya da aile üyelerini ilgilendiren konularda koşuşturmalar söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

ASLAN
Önümüzdeki iki hafta içerisinde, seyahatlere çıkabilir, seyahatlerden dönebilir, yeni bir araç ya da teknolojik bir gereç satın alabilirsiniz. Hayatlarında önemli değişiklikler yaşanan yakın akrabalarınızla ya da komşularınızla ilgilenmeniz gerekebilir.

BAŞAK
Bazı gelirlerinizi ilgilendiren başlıklarda sonlanma ve sonuçlanma enerjileri hakim. Bazı gelirleriniz sonlanabilir veya yeni gelirler elde etmenizi sağlayacak başlıklarda olaylar neticelenebilir. Parasal kazançlarınız söz konusu olursa dikkatle harcamanızda fayda var.

TERAZİ
Hayatınızda büyük değişiklikler yapmayı planlayabileceğiniz ya da bu anlamda bazı adımlarda sonuç alınabilecek ama bir diğer taraftan sonlanan ve güçlük yaşanabilecek durumları hatırlatan iki haftalık süreçtesiniz. İkili ilişkilerinizin, işbirliklerinizin ve ortaklıklarınızın doğru yönetilmesi gerekiyor. İmajınızı yenileyebilir ve yaşam tarzınızda değişiklikler yapabilirsiniz. Olumlu ve olumsuz olaylar bir arada yaşanabilir.

Haberin Devamı

AKREP
Mental ve fiziksel olarak sağlığınızı korumanız gereken iki haftalık süreçtesiniz. İş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler olabilir. Değişen iş yöntemleri, işe bağlı yer değişiklikleri, değişen çalışma arkadaşları veya müşteriler ya da sektördeki bir değişimin size yansımaları söz konusu olabilir. Size veya başkalarına ait sırlar ortaya çıkabilir ya da bazı kişilerle sır paylaşımları stres nedeni olabilir. Küçük bir ihtimal ama bazı arkadaşlarınıza yardım etmek durumunda kalabilirsiniz.

YAY
Bazı arkadaşlık ilişkilerinizin testten geçebileceği, arkadaşlarınız kanalıyla kazançlar veya kayıplar yaşayabileceğiniz, aranıza mesafe giren arkadaşların söz konusu olabileceği iki haftalık süreçtesiniz. Belki de uzaktaki bir arkadaşınızın yardımları söz konusu olabilir veya bir arkadaşınız uzak bir yere taşınabilir. Gelirlerinizle ilgili başlıklarda yenilikler olabilir. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamanızda fayda var.

Haberin Devamı

OĞLAK
İki haftalık süreçte, işlerinize müdahale eden veya yapmak istediğiniz işleri engellemeye çalışan kişiler söz konusu olabilir. Bu kişilere ağırlığınızı hissettirmeniz gerekebilir. Artı veya eksi bir içinde, iş hayatınızla ilgili önemli olaylara dikkat etmeniz, bazı haberler sebebiyle otorite sahibi kişilerle görüşmeniz gerekebilir. Bu görüşmelerde özellikle kelimelerinizi seçmeye dikkat edin. Sezgilerinize güvenin. Güzel gelişmeler olsa da, sizden faydalanılmasından hoşlanmayabilirsiniz.

KOVA
Yüksek eğitim, yeni kurslar, seminerler, hukuki başlıklı konular, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, bilişim, seyahatler ya da ulaştırma başlıklı konular sonlanıyor veya neticeye bağlanıyor. Uzaktaki kişilerin size fayda sağlayabileceği iki haftalık süreçtesiniz. Yakın akrabaları veya komşuları ilgilendiren başlıklarda koşuşturmalarınız söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

BALIK
Önümüzdeki iki hafta boyunca, ortak kaynak(partnerinizin maddi gelirleri, krediler, burslar, tazminatlar, sponsorluk, komisyon, borç alacak, vergi, miras, nafaka v.b.) kullanımı gerektiren konularda sonlanma ve sonuçlanma enerjileri devrede. Harcamalarınız yüksek olabilir. Bazı ödemeler sizi zorlayabilir veya borçlarınızı tahsil etme şansı bulabilirsiniz. Maddi başlıklı konularda risk almamanız yerinde olur. Gayrimenkul başlıklı konular neticeye bağlanabilir.

Yazarın Tüm Yazıları