Yanıltıcı kişilere dikkat!

Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim.

Haberin Devamı

Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz.

Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz.
Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim.
Yarın meydana gelecek Ay Tutulması, etkilerini bugünden hissettirebilir.
Konuyla ilgili pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum ama okumanızı öneririm...

BURÇLAR

KOÇ
İstediğinizi alabilmek için sizden ne beklendiğini bilmeniz gerekiyor. Yeteneklerinizi ve bilginizi cilalayarak sunmanız, gereken değişiklikleri yapmanız size iyi gelecek. Olumlu değişiklikler yolda. Daha azıyla yetinmeniz gerekmiyor.

Haberin Devamı

BOĞA
İşbirliğinde olduğunuz kişilerin neler yaptığını dikkatle gözlemlemeniz gerekiyor. Çözümler sunarak varlığınızı hissettirmeniz yerinde olur. Olaylara katılımda bulunmanız ya da hümanist aktivitelere katılmanız endişelerinizi giderebilir.

İKİZLER
Duygularınızı işinize karıştırmamalısınız. Varsayımlarda bulunarak değil, gerçeklere bağlı kalarak hareket etmeniz gerekiyor. Belli başlı işlerinizi ilgilendiren bir değişiklik söz konusu olabilir. Dürüstlüğünüz desteklenmenizi sağlayacaktır.

YENGEÇ
Sizin için en iyisini isteyen kişiler tarafından kişisel değişiklikler yapmanız yönünde baskı görebilirsiniz. Planlarınızı dikkatli yapmanız durumunda belli fikirlerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Farklı şeyler denemekten korkmamalısınız.

ASLAN
Sizi fiziksel olarak zorlayacak aktivitelerde yer almanız, özgüveninizin artmasını sağlayarak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir. Duyarlılığı doğru yönetmek başarıyı beraberinde getirebilir. Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren olumlu olaylar var.

BAŞAK
Sempatikliğiniz ve samimiyetiniz, birlikte iş yaptığınız veya vakit geçirdiğiniz kişileri etkilemenizi sağlayabilir ama verdiğiniz sözleri tutabileceğinizden emin olmalısınız. Yapacağınız kişisel değişiklikler veya güncellemeler iltifatlara neden olabilir.

Haberin Devamı

TERAZİ
Dış görünüşünüzü yenileyebilir veya sevdiğiniz kişilerle özel planlar yapabilirsiniz. Zevkli seyahatler veya diğerleriyle yapacağınız aktiviteler ilişkinizin gelişmesini sağlayabilir. Kişisel değişiklikler, hayata yeni bir açıdan bakmanızı ve iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

AKREP
Sır saklamayı bilmenizin ve iyi bir dinleyici olmanızın olumlu geri dönüşleri olabilir. İlerleme sağlamak için yapılması gerekenleri daha iyi kavramanız gerekiyor. Planlarınızdan herkes hoşlanmayabilir.

YAY
Kişisel gelişiminize ve ilerlemenize odaklanmalısınız. Zamanınızı çalmaya çalışan kişilere izin vermeyin. Evde yapacağınız olumlu değişiklikler, stresin önüne geçmenizi sağlayabilir. İstemediğiniz zaman “hayır” demeyi bilmelisiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK
İletişimin açık şekilde sürmesi önem taşıyor. Konuşmalarınızın açık ve net olduğundan emin olmalısınız. Aksi takdirde yanlış anlaşılmalar, hatalar veya yanlış yorumlar söz konusu olabilir. Kayıplara neden olabilecek sırların saklanması gerekiyor. Evde olumlu değişiklikler yapmalısınız.

KOVA
İsteklerinizin peşinden gitmeli, maddi, manevi ilerlemenizi sağlayacak değişiklikler yapmalısınız. Bazı konularda ısrarcı olmak, istediğinizi almanızı sağlayabilir. Saygı duyduğunuz veya sevdiğiniz kişilerin dikkatini çekmenin yollarını arayabilirsiniz.

BALIK
Anlaşmalarınızda hata payı bırakmamaya özen gösterin. Size yanlış, zamanı geçmiş ya da gizli niyetler içeren bilgiler veren kişilere dikkat ederek hareket etmelisiniz. Duyduklarınızı paylaşmanız da imajınıza zarar verebilir.

 

Yazarın Tüm Yazıları