Sosyal aktiviteler açısından doyurucu bir gün

Sanatsal aktiviteler, ruhsal gelişime etkisi olabilecek çalışmalar ve sosyal aktiviteler açısından doyurucu bir gündeyiz. Yüksek yaratıcılık gerektiren işler için gereken ilhamı bulabiliriz.

Haberin Devamı

Sabah saatlerinde somut işlerle ilgilenebiliriz. Öğle sonrası saatlerden itibaren ise, yaşam tarzımızda olumlu etki yaratacak iş ve faaliyetlerle vakit geçirebilir, ruhen kendimizi iyi hissedebiliriz. Ancak, tüm bunlar olurken bazı şeyleri hafife almamalı veya görmezden gelmemeliyiz.

KOÇ
Sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor. Ancak, belli konulardaki dokümanlarınızın veya kişisel evraklarınızın tam olduğundan emin olmalısınız. Aksi takdirde hazırlıksız yakalanacağınız durumlar olabilir.

BOĞA
Eskiden tanıdığınız kişilerle bazı planlar yapabilirsiniz. Sürekli birlikte çalışmak istediğiniz kişilerle bağlantı kurabilir ilginç düzenlemeler üzerinde çalışabilirsiniz. Bu esnada samimi şekilde düşüncelerinizi paylaşmanızda fayda var.

İKİZLER
İlerlemek istediğiniz alanlarda veya iş değişiklikleriyle ilgili araştırmalarınızı ya da başvurularınızı artırabilirsiniz. Maddi anlamda daha fazlasını istiyorsunuz. Gereken çabayı göstereceksiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ
Farklı aktivitelere ya da hobilere yönelebilir, kendinizi hem rahatlatacak hem geliştirecek şeylerle ilgilenebilirsiniz. Farklı şeyler denemenin ve yaratıcılığı beslemenin olumlu sonuçları olabilir.

ASLAN
Maddi durumunuzu daha fazla ciddiye almalısınız. Bazı konuları hafife almanız sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

BAŞAK
Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, hatıraları anımsayabilirsiniz. Bu arkadaşlıklarınız ve ortak yaşanmışlıklarınız hayattan daha fazla keyif almanızı sağlayacaktır.

TERAZİ
Ortaya çıkarmanız gereken gerçekler var. Gerekli araştırmaları detaylı şekilde yapmalısınız. Ancak bu şekilde endişe ve şüpheleri ortadan kaldırabilirsiniz. Tüm hakikati öğrenmeden bağlayıcı sözler vermemenizde fayda var.

AKREP
Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler hayatınızı olumlu etkileyebilir ve sizin açınızdan canlandırıcı olabilir. Bugünlerde yaşanan veya yaşanabilecek olumlu gelişmeler size kutlayacak çok şey olduğunu hatırlatıyor.

YAY
İletişim anlamında karışıklıklara açık hafta sonu. Yanlış yönlendirmeler söz konusu olabilir. Duygusal anlamda sizi doğru yönlendirmeyen kişiler nedeniyle ağır bedeller ödeyebilirsiniz, dikkat!

Haberin Devamı

OĞLAK
Farklı iş fırsatları aramanız durumunda bilişimle bağlantılı fırsatlar yüzünü gösterebilir ya da internet üzerinden yeni iş fırsatları yakalayabilirsiniz. İlgi alanlarınıza daha fazla zaman ayırma şansınız da doğabilir.

KOVA
Yapmaktan hoşlandığınız ya da yaratıcılık gerektiren işlere zaman ayırabileceğiniz hafta sonundasınız. Bu sayede istediğiniz alanlarda ilerlemeniz ve kendinizi daha iyi hissetmeniz de mümkün olacaktır.

BALIK
Maddi anlamda büyüme genişleme vaat eden fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hayallerinizin peşinden gitme zamanıdır. Yeni olanaklar yüzünü gösterebilir.

Yazarın Tüm Yazıları