Renkli aktiviteler ve eğlenceli bir sosyal hayat

Venüs ve Mars arasındaki görünüm, hafta geneline aşk ve sevgi temalı ilişkileri ön plana çıkartıyor.

Haberin Devamı

Diğer yandan eğlenceli aktiviteler, sosyal hayatı renklendiren planlar da söz konusu. Romantik yemekler, karşılaşmalar, diyaloglar ya da hayatımıza girebilecek alışılmadık tarzda kişilere de dikkat çekiyor. 

Yeni bir aşk, yeni çevreler veya mevcut ilişkilerde yeni bir deneyim ya da yüksek yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz her tür sanatsal, şiirsel veya eylemsel faaliyet için uygun günlerdeyiz. Aynı zamanda, anlaşmalar, sunumlar, raporlamalar ve yazışmalar haftası!

KOÇ
Yeni tanışmaların, romantik ve heyecanlı ilişkilerin yaşanabileceği, ilişkiler açısından pozitif bir haftadasınız. Yeni bir görünüme kavuşabilir, zevkli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Kısa süreli veya kısa mesafeli seyahatler de gerçekleştirebilirsiniz.

BOĞA
Duygusal konularda haftanın ilk yarısında olumlu etkiler söz konusu. Bu günler; yeni kişilerle karşılaşmalar, planlar veya romantik buluşmalar için uygun. Ağustos ayından bu yana aşk hayatınızda bir destek mevcut. Bu hafta ve önümüzdeki hafta da bu konuda destek görebilirsiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER
Haftanın ilk yarısında renkli, heyecanlı ve romantik bir aşk ilişkisi yaşayabilir veya sosyal anlamda oldukça hareketli günler geçirebilirsiniz. Size fayda sağlayacak davetlere katılabilir veya eğlenceli planlar yapabilirsiniz. Yeni seyahatler veya kısa mesafeli yolculuklar da gündeme gelebilir.

YENGEÇ
Yaptığınız işlerle olumlu anlamda gündeme gelebilecek veya çabalarınızın karşılığını görebilecek bir haftadasınız. Bu hafta kariyeriniz, toplumdaki itibarınız ile ilgili olumlu bir hafta. Rapor, tez, sunum, randevu, kurs veya seminer gibi konularda olumlu durumlarla karşılaşabilirsiniz.

ASLAN
Arkadaşlarla görüşmeler, yolculuklar, romantik planlar, yeni insanlarla tanışmalar veya imajınızda bazı değişiklikler bu haftanın ilk yarısında gündemde olabilir. Ek gelirler söz konusu olabilir.

BAŞAK
Eviniz veya aileniz ile ilgili konularda, haftanın ilk yarısında pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili yeni dekorasyonlar, yeni mobilya satın alma, aradığınız evi veya ev arkadaşını bulma, misafir ağırlama, yolculuklar gibi konular gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

TERAZİ
İşbirlikleri veya evlilik gibi ikili ilişkiler, haftanın ilk yarısı olumlu gelişmelere açık. Bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz fakat yine de sosyal açıdan hareketli günler, romantik planlar ve flörtler kapıda. Partnerinizle yeni yolculuklar yapabilirsiniz. Bugünlerde, yeni bir sosyal medya çalışması veya internet projesi gündeme gelebilir.

AKREP
Maddi konularda haftanın ilk yarısında olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı projelerinizin istediğiniz gibi ilerlediğini görerek sevinebilir, işlerinizin parasal karşılığını alabilir veya karlı pazarlıklar yapabilirsiniz. İşiniz ve kariyerinizle ilgili yeni gelişmeler söz konusu.

YAY
Aşk yaşamınız veya sosyal hayatınız, haftanın ilk yarısında tam anlamıyla zirvede. Yolculuğa çıkabilir, aşk hayatınızda önemli bir gelişme yaşayabilir veya sevdiğiniz insanlarla yeni planlar yapabilirsiniz. Yeni bir aşk bile kapıyı çalabilir.

Haberin Devamı

OĞLAK
Evinize dair yeni ve güzel aktiviteler veya alışverişler bugünlerde gündemde olabilir. Yeni dekorasyonlar, ev alım satımı, kiralama işleri, aile ile ilgili konular, gayrimenkullerle ilgili başlıklarda olumlu gelişmeler veya misafirler ön plana çıkabilir.

KOVA
Bugünlerde, yeni seyahatlere çıkabilirsiniz veya sosyal anlamda hareketli zamanlardasınız. Kısa mesafeli, sizi mutlu ve tatmin edecek ziyaretler yapabilirsiniz. Akrabalarınızdan veya komşularınızdan haberler alabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa yeni heyecanlar yaşayabilirsiniz veya mevcut aşk hayatınız renklenebilir.

BALIK
Bugünlerde, gelir artışları veya maddi fırsatlar gündeme gelebilir. Bugüne kadar yaptığınız işlerin karşılığını görebilirsiniz. İşbirliği yaptığınız kişiler, partneriniz veya ortaklarınızla ilgili konularda etkili olabilir ve bu etkiyle olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları