Şanslar, olanaklar, fırsatlar haftası!

Bu hafta aşk, güzellik, estetik, sanat ve maddi başlıklı konuları içeren gezegen Venüs’ün Neptün’le, Jüpiter’le, Merkür’le ve Plüton’la; Merkür’ün Güneş’le, Venüs’le ve Plüton’la olumlu açıları var. Şans gezegeni Jüpiter de doğru harekete geçiyor.

Haberin Devamı

Dolayısıyla, geçen hafta yazdığımız olumlu etkiler devam etmekle kalmıyor, daha da güçleniyor.
Aşk hayatımızı, sevgi temalı ilişkilerimizi veya maddi başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda, estetik, güzellik ve yaratıcılıkla anılabilecek başlıklarda oldukça şanslı, fırsatlara açık veya yeni olanaklara kavuşabileceğimiz on günlük süreçteyiz.
Bu başlıklarda sorunlar yaşanıyorsa daha kolay hallolduğuna tanıklık edebiliriz. Aşk hayatımıza normalde yaptığımızdan daha fazla önem verebileceğimiz, ilişkilerimizde (aile ilişkileri dahil) duyarlılığımızın arttığı bir süreç başlıyor veya gelirlerimizi artırmamıza, yatırımlar yapmamıza ya da alım satım işlerinden kâr elde etmemize olanak sağlayacak gelişmeler olabilir.
Maddi başlıklı konular üzerine yoğunlaşabilir, elle tutulur gözle görülür işlerle uğraşmak isteyebiliriz.

EROS’UN OKLARI TAM KALBİMİZDEN VURABİLİR

Aramızdan bazıları ruh eşlerini bulabilirler ya da ilişkilerinde son dönemlerin en uyumlu haftasındalar diyebiliriz. Karşı cinsle elektriksel etkileşim artarken, iyimserlik ve ilişkilerde sevgi ifadelerinin bolluğu romantizmi körükleyecektir.
Ya da popülaritemiz artabilir, bol bol sosyalleşebiliriz. Hediyeler, iltifatlar, itiraflar, tatiller gündeme gelebilir.
Bunlar olmadıysa, tatminkar sanatsal aktiviteler, yaratıcılığın zirve yapacağı işler, estetik anlamda şanslı dokunuşlar, kozmetik, mücevher alışverişleri ya da modaya uygun alışverişler gündeme gelebilir.
Spiritüel çalışmalar ya da anlamlarının araştırılması gereken rüyalar ön plana çıkabilir.

DESTEKÇİ KİŞİLER!

Kafamız hızlı çalışıyor ve akıllıyız. Elimize aldığımız işleri mantığımızı en iyi şekilde kullanarak halledebilir, birbirimizi kolayca anlayabiliriz.
Haberleşme hızlanabilir, ele geçen bilgiler, fikir alışverişleri artabilir. Kendimizi net şekilde ifade edebildiğimiz için, önemli pozisyondaki kişilerce desteklenmemiz, anlaşmalar ve pazarlıklar yapmamız, alışverişler esnasında çıkarlarımızı korumamız veya belli girişimlerimiz için uygun koşullar var on günlük süreçte.
Ancak, Merkür hâlâ geri gittiği için iletişim sorunlarına karşı tedbirli olmakta fayda olacaktır. Lider konumuna gelebileceğimiz, kariyerimizi veya işimizi ya da üzerinde yoğunlaştığımız işleri olumlu etkileyen olumlu olaylara tanık olabileceğimiz on günlük süreçteyiz.
Tüm bu alanlarda olumlu gelişmelere şahit olabilir, çevremizi düzenleyebilir, kendimiz veya başkaları için güzel şeyler yapabiliriz.

Haberin Devamı

BU HAFTA BURCUNUZU NELER BEKLİYOR?

Sevgili dostlar, burç yorumlarınızı okurken yükselen burcunuzun yorumlarını öncelikli olarak okumalısınız. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın...

Haberin Devamı

KOÇ
Yeni kişilerle tanışabileceğiniz, yeni şeyler deneyebileceğiniz, maceracı taraflarınızı gösterebileceğiniz bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Olanaklar, fırsatlar ve şanslar yanınızda. Problemsiz günlerde olduğunuzu hissedebilir ve önemsediğiniz bazı konuşmalar yapma ihtiyacı duyabilirsiniz. Ancak, kelimelerinizin yanlış anlaşılma riskini doğru hesaplamalısınız. Sağlığınızla ilgili kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz günlerde olacaksınız. Haftanın ikinci yarısında, sözlü ve yazılı iletişim hızlanıyor, bu alanlarda bazı kişilere yetişebilmek ya da yanıtlayabilmek için hızlı olmanız gerekebilir. Hafta sonunu eviniz ve ailenizle ilgili konularla uğraşarak geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

BOĞA
Normalde her alanda sabırlı olabilen bir burçsunuz, ama haftanın ilk yarısı hız gerektiren durumlar varsa, hızla tepki verebilirsiniz. Olumlu enerjinizi verimli şekilde kullanmalısınız. Ortaklık isteyen işlerde olumlu olaylar yaşanabilir. Çevrenizde sizin kadar iyi hissetmeyen kişiler varsa, bu kişiler için bir şeyler yapmak size iyi gelebilir. Hafta ortası civarında, yaratıcılık gerektiren işlerle ilgilenenler için olumlu görünüyor veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonunda riskli olsa dahi düşüncelerinizin bilinmesini tercih edebilirsiniz.

İKİZLER
Haftanın ilk yarısında, güzel kelimeleriniz, nüktedanlığınız ve etkileyici konuşmanızla aşk hayatınız, ikili ilişkileriniz ve sevgi temalı ilişkilerinizde herkesi etkileyebilecek potansiyeldesiniz. İstediğinizi alabilirsiniz. Maddi anlamda size destek olacak kişiler veya arkadaşlarınızın olumlu tavsiyeleri söz konusu olabilir. Ancak, ortaya çıkan problemleri çözebilmek için konudan konuya atlamak yerine konsantre olmanız gerekebilir. Genelde fırsatlara açık günler, belki bazı flörtöz ilişkiler dahi söz konusu olabilir. Hafta sonu ise, istediğinizi almanız daha zor görünüyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ
Kafanız ve hafızanız iyi çalışıyor ve çekiciliğiniz işe yarayabilir, ama yine de dikkatli cümleler kurmanızda fayda var. Ekip çalışmaları esnasında, grup aktiviteleri açısından şanslısınız. 11 Mayıs civarında, dışarıdan mesafeli davrandığınız bir kişinin içten içe ilgisini çekebilmek için sabırsızlanabilirsiniz. Utangaçlığı bir kenara bırakmanız gerekebilir. Hafta sonuna doğru beklentleri karşılayabilmek için girişken ve cesur olmalı, yeni şeyler denemelisiniz. Hafta sonu da, sosyal anlamda olumlu ve her şeyi yapabilecek özgüvendesiniz.

ASLAN
Hafta başında yeni şeyler deneyebilir veya yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Egonuz yüksek ve gururunuzu veya imajınızı ilgilendiren konuları gereğinden fazla önemseyebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınıza yardımcı olmak hoşunuza gidebilir. Hafta sonunda sezgileriniz sizi doğru yönlendirecek bilinçaltı düşüncelerinize güvenebilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK
Bazı kişiler ortaya çıkıp uzun zamandır gayret gösterdiğiniz konulara zarar vermek isteyebilirler. Sabırlı olmalı ve bu kişileri durdurmalısınız. Seyahatler, ziyaretler, eğitim veya bilgi edinilebilecek her şey ön planda. 11 Mayıs civarında, etrafta olan bitenle çok fazla ilgilisiniz. Ancak, haber akışını ve konuşulanları takip etmek o kadar kolay olmayabilir. Hafta sonunda sosyalleşmek kolay olabilir. Başkalarının (aile üyeleri başta olmak üzer) desteğini almak isteyebileceğiniz günlerde olacaksınız.

TERAZİ
Pazartesi günü ilişkilere dikkat etmek kaydıyla, haftanın ilk yarısında eğlenceli aktiviteler sizi bekliyor olacak. Fikirlerinizi ve hayallerinizi sevdiğiniz kişilerle paylaşma fırsatı bulabilirsiniz ya da ortaklaşa para kullanımı gerektiren konularda şanslı durumlar oluşabilir. Takdir veya teşekürler hoşunuza gidebilir. Yeni şeyler denemek niyetindeyseniz, haftanın ikinci yarısında yalnız ilerlememeniz, fikirlerinizi paylaşan kişiler bulmanız daha iyi olur. Hafta sonunda, planlarınıza sadık kalmalısınız.

AKREP
Hafta başında anlaşmazlıklar, sizden farklı düşünen kişilerle tartışmalar söz konusu olabilir. Düşüncelerinizi dile getirirken dolaylı değil net cümleler kurmanız herkesi şaşırtabilir. Daha iyimser ve uzlaşmacı olmaya çalışmanız gerekecek bir hafta. Maddi başlıklı konular bu haftadan itibaren, artık sizi rahatsız etmemeye başlayabilir. Haftanın ikinci yarısında detaylar çok önemli. Riskli durumlarla karşılaşmamak için detayları çok iyi okumanız gerekiyor. Hafta sonunda akışta kalın, ama kontrolü de kaybetmeyin.

YAY
Güzel şeylere olan ilginiz ve iştahınız artabilir. Üretkenliğiniz yüksek, ama aşırılıklardan uzak durmalısınız. Uğraşmanız veya uyum sağlamanız gereken çok şey ve fazla sayıda detay olabilir. Hafta genelinde, maddi başlıklı konularda görüşmeler veya teklifler söz konusu olabilir. Haftanın ikinci yarısında çok fazla şey yapamamış hissine kapılabilirsiniz, ama kelimeleri doğru kullanarak her şeyi halledebileceksiniz. Hafta sonu zorlu sorularla karşılaşabilirsiniz, ama bu da sizi durduramaz.

OĞLAK
Geçmişiniz ve aileniz önem kazanıyor. Uzun vadeli planları, istikrarı ve güvenceyi ön plana alacağınız haftaya giriş yapıyorsunuz. Haftanın ilk yarısında işlerinizi yüksek yaratıcılığınızı kullanarak halledebilir, sanatsal konularla ilgilenebilir, sevgi temalı ilişkilerinizi canlandırabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında kendinizi doğru şekilde ifade etmek için dil dökmeniz gerekebilir. Hafta sonunda, kimseyi hafife almayın, aleyhinize çalışan veya konuşan kişileri ortaya çıkartmanızda fayda olabilir. Güveninizi kötüye kullanan kişilerle yüzleşmeniz gerekebilir.

KOVA
Yaratıcılığınız yüksek, keşif niteliğindeki fikirleriniz dikkat çekebilir. İmajınızı kuvvetlendiren veya şansınızı artıran gelişmeler söz konusu olabilir. Bazı konularda ne kadar iyi olduğunuz ortaya çıkabilir. Daha fazla bilgi edinmek veya sorularınıza cevap bulmak için sabırsızlanabilirsiniz. Önemli pozisyondaki insanların desteği söz konusu olabilir. Haftanın ikinci yarısında, kültürel alışverişler ve entelektüel sohbetler flörtöz sohbetlere dönüşebilir.

BALIK
Takdir görebileceğiniz günlerde olacaksınız ama gizlilik içeren olaylar, çözülmesi gereken bulmacalar söz konusu olabilir. Türlü çeşitli tuhaflıklar ya da ilginç olaylar sizi bulabilir. Haftanın ilk yarısında, ilişkilerinizde şefkatli veya romantik yanınız ön planda. Özel yaşamınızı ilgilendiren davetler ve teklifler söz konusu olabilir. İkinci yarısında ise, esnek olmalı, sizi yönlendirmeye çalışan kişilere dikkat etmelisiniz. Hafta sonunda, dikkat çekicisiniz ve herkes sizi takip ediyor.

Yazarın Tüm Yazıları