Planlarda değişiklikler olabilir

Öğleye kadar olan saatlerde planlarda ani değişiklikler yapılması gerekebilir, işlerimizi ilgilendiren yeni durumlarla uğraşmak zorunda kalabiliriz.

Haberin Devamı

Bugünlerde, bazı konuları kişiselleştirerek, her şeyi üzerimize alarak kendimizi zor duruma düşürebiliriz. Gizli kapaklı işleri merak edebilir, gizli bilgiler veya haberler alma konusunda takıntılı bir ruh hali geliştirebiliriz.
Görünenin dışındaki gerçekleri görmemek için çaba harcasak dahi, strese girebiliriz.
Zorlayıcı tartışmalar söz konusu olabilir ama zorladıkça tartışmanın asıl konusundan uzaklaşılacaktır. Ya da belli konular zorlandıkça sonuç başarısızlık olabilir.
Dolayısıyla, endişeleriniz veya şüpheleriniz varsa, sabırlı olmalı ve daha rahat tartışma platformu oluşturabileceğiniz öğle sonrası saatlere bırakmalısınız.
Akşam saatlerinde kararsızlıklar ve belirsizlikler söz konusu ama öğle sonrası saatlerde birbirimizi daha kolay anlayabiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ
Kimsenin üzerine gitmemenizde fayda var. Zira, herkes size aynı türde tepki gösterebilir. Sempatikliğinizi kullanmanız ve kibar davranmanız durumunda rekabet ortamlarında öne çıkmanız daha kolay olabilir. Motive ve planlı olmanız durumunda istediğinizi alamamanız çok zor.

BOĞA
Cesur olmalı ve duygularınızı açıkça dile getirmelisiniz. Yeni şeyler denemekten veya alışılmadık aktivitelere ya da olaylara katılmaktan çekinmeyin. Elde edeceğiniz sonuçlar zihninizin daha fazla çalışmasını da sağlayacaktır. Aşk hayatınız açısından olumlu zamanlar.

İKİZLER
Bazı kişilere yardım etmek niyetindeyseniz, maddi alışverişlerden uzak durarak yardımlarda bulunmalısınız. Aksi takdirde arkadaşlığınız zarar görebilir. Bazı konularda gizlice ilerlemeyi tercih etmeniz durumunda işleriniz daha rahat ilerleyecektir. Yoksa işlerinize karışan veya müdahale eden kişiler olabilir.

YENGEÇ
Yardımcı olmak istediğiniz kişiler varsa, yardımlarınızı kendi fikir, plan veya ilgi alanlarınız doğrultusunda yapmalısınız. Diğerlerininkilere göre değil. Aşk hayatınıza veya sevgi temalı ilişkilerinize zaman ayırmanın faydasını görebilirsiniz.

ASLAN
Teknolojik başlıklı konulara zaman ayırmanız veya internette zaman geçirmeniz sayesinde ilerlemenizi sağlayacak fikirler edinebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla daha iyi geçinmenin yollarını bulmanız veya meslektaşlarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunmanız durumunda önemli bir pozisyona gelebilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK
Tartışmalardan uzak durun. Eğlenceyi bir kenara bırakıp işinize veya yapılması gereken işlere soyunmanız gerekiyor. Sizden zamanı geldiğinde yapmanız gereken şeyler konusunda garanti almak isteyen kişiler olabilir. Bu kişilerin size güvenmesini sağlamalısınız. Farklı çözümleriniz veya yollarınız varsa, bunların bilinmesini sağlamak da en doğal hakkınız.

TERAZİ
Duygusal başlıklı konuların sizi yavaşlatmasına veya yaratıcılığınızı engellemesine izin vermemelisiniz. İlerlemenize katkısı olacak şeyler öğrenmek için elinizden geleni yapmalısınız. İşbirlikleri, ilişkiler veya ortaklıklar ilginç seçenekleri de önünüze getirebilir.

AKREP
Yaratıcılık gerektiren işlere atılmak istiyorsanız, bazı eski tanıdıkların size bu anlamda faydası olabilir. Herkesin kazandığı senaryolar ve birbirine yardımcı olduğu işler daha çabuk başarıya ulaşacaktır. Romantizm ve sevgi temalı ilişkiler size iyi gelebilir.

Haberin Devamı

YAY
Bazı işleri yarıda bırakmanız durumunda şikayet ya da eleştirilerle karşılaşabilirsiniz. Bazı kişiler sizi kötü gösterme çabasında olabilirler. Evinizde veya sevdiğiniz işlerle ilgilenerek keyifli vakit geçirmenin tadını çıkarmanızda fayda var.

OĞLAK
Başkalarının istek ve talepleri sizi yorabilir. Kendinizi iyi hissettiğiniz işlerle vakit geçirmelisiniz. Bazı konularda anlaşmaya varmak gerekiyorsa, ileride pişman olmamak için, her şeyi yazıya dökmek daha doğru olacaktır. Güvenliği ön plana almalısınız.

KOVA
Yeteneklerinizi göstermenin zamanıdır. Yapabileceklerinizi diğerlerine göstermeniz durumunda ek gelir elde edebilir, para kazanabilir veya insanların size farklı gözle bakmasını sağlayabilirsiniz. Evinizde bazı konularda daha rahat çalışmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

BALIK
Ne istediğinizi biliyorsunuz ama istediğinizi almak için daha politik olmanız gerekiyor. Güç göstermek sadece tartışmalara veya karşıt fikirlerin ortaya çıkmasına neden olacaktır. Size yardımı dokunabilecek kişilerden fayda sağlayabilmek ve size sunabilecekleri fırsatları değerlendirmek için, daha hassas ve uzlaşmacı olmanız gerekiyor.

Yazarın Tüm Yazıları