Planlar akşamüstü yapılmalı

Gece saatlerinde bazılarımız fikir çatışmalarına bağlı tartışmalar yaşamış veya geceyi biraz huzursuz geçirmiş olabilir.

Haberin Devamı

Gün içinde de öğle sonrası saatlere kadar boşlukta olan Ay nedeniyle ne yapacağımıza karar veremeyebilir, uykusuz, halsiz hissedebilir veya belirsizliklerle uğraşabiliriz.
Akşamüstü saatlerinden itibarense daha verimli, hareketli ya da eğlenceli bir hafta sonu geçirme ihtimali yükseliyor. 28 Nisan’da geri harekete geçecek Merkür nedeniyle, şimdiden iletişime bağlı sorunlar, elektronik aletlerle ilgili problemler veya seyahatler esnasında karışıklıklar yaşamaya başlayabiliriz. Her ihtimale karşı tedbirli olmakta fayda var.

Koç
Yaşam tarzınızda, hayata bakışınızı ilgilendiren başlıklarda yenilikler söz konusu olabilir. Kötü alışkanlıklarınızı bir anda terk edemeseniz de yeni alışkanlıklar edinerek süreci hızlandırabilirsiniz. Ani ama kısa süreli ilişkiler olasılık dahilinde.

Haberin Devamı

Boğa
Üzerine yoğunlaştığınız işlerde bazı engel veya aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Biraz sabırlı olmanız halinde aşılamayacak engel yok. Yeni ve ani ilişkiler ya da mevcut ilişkileri ilgilendiren ani haberler, teklifler, davetler söz konusu olabilir.

İkizler
Sizinle benzer problemler yaşayan kişiler, sizden fikir almak isteyebilirler. Morallerini bozmayın! Aşk veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren kısa süreli hassasiyetler oluşabilir, ama sürpriz ilişkiler veya ilişkilerde yaşanacak sürprizler daha ağır basıyor.

Yengeç
Bugünlerde kendinize güveniyor, sizin için tuhaf olan değişiklikler yapmaktan çekinmiyorsunuz. Aşk hayatınızla ilgili bazı konularda netice alabilir, ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşıyabilir, ilişkiyi sonlandırabilirsiniz. Yeni aşk ihtimali de var.

Aslan
Şu sıralar evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular gündeminizde. Bu başlıklara yoğunlaşabilirsiniz. Ama yeni aşklar ya da ilişkilerde yenilikler de söz konusu. Çekingenliğiniz üzerinizde olabilir, ama bu sefer de başka kişiler imdadınıza yetişebilir.

Başak
Bugünlerde siz hariç herkes hızlı düşünüp hızlı hareket etmeye başlıyor, ama siz bulunduğunuz pozisyondan memnunsunuz, diğerlerinin farkı açmasını umursamıyorsunuz. Yeni haberler alabilirsiniz, ilham veren mesajlar ya da seyahatler söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Terazi
Bugünlerde ikili ilişkilerde sürprizler ya da yeni aşklar ve yeni heyecanlar söz konusu olabilir. Ayın sonu geldiğinde bazı konuları uygulamaya geçirme, gerçekleştirme veya tamamlama fırsatını en iyi şekilde kullanmış olabilirsiniz.

Akrep
Planlarınızın veya hayallerinizin önünde engeller belirebilir, ama bu durum sizi durduramayacak. Aşk veya sosyal yaşamınıza heyecan gelebilir. Farklı çevre ve atmosferler ilginizi çekebilir. Yaratıcılık gerektiren işleriniz bazılarının dikkatini çekebilir.

Yay
Bugünlerde oldukça farklı kişilere ilgi duyabilirsiniz. Evinizle ilgili konular, evde verilecek davetler de ön planda. Önümüzdeki hafta ise bazı konularda kısıtlanmış veya demode yollarla ilerliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Kıvrak zekanızı kullanın.

Haberin Devamı

Oğlak
Evinizde arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, yeni kişilerle tanışabilir veya yeni kişilere ilgi duyabilirsiniz. Eğlenceli diyaloglar dolunay sonrası sizi bekliyor. Önümüzdeki hafta ise insanlar sizin kim olduğunuzu daha iyi anlamaya başlayabilir.

Kova
Yaratıcılık gerektiren işlerinizle göz doldurabilirsiniz. Geçmişte yaptığınız işlerin sonuçlarını alabilirsiniz. Bugünlerde olan şeyler sizi çok şaşırttığı kadar sevindirebilir de... Olan bitene inanmakta zorluk çekebilirsiniz.

Balık
Bugünlerde ailenize veya arkadaşlarınıza yapacağınız yardımlar ve vereceğiniz destek ön plana çıkıyor. Bu esnada iyi niyetinizin suistimal edilmemesine özen göstermeniz gerekebilir. Toplu para girişleri ya da çıkışları söz konusu olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları