Önemli kararlar alabiliriz

Sosyal anlamda hareketliyiz. Grup aktiviteleri veya ekip çalışmalarında başarı elde edebiliriz.

Haberin Devamı

Merkür’ün olumlu görünümleri, iş hayatında, ticarette, finansal alanlarda veya kültürel başlıklı konularda başarı vaat ediyor.
Mental açıdan hareketli ve kafaların iyi çalıştığı günlerde olacağız. Önemli kararlar, önemli anlaşmalar, hatta bir süredir konuşmaktan kaçınılan kişilerle konuşmalar gündeme gelebilir. Konusunda uzman ve tecrübeli kişilere danışabileceğimiz, raporlamalar, tezler, sınavlar, sözlü ve yazılı ifadeler ve görüşmeler için uygun günlerdeyiz.
Günlük burç yorumlarınızı okurken yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

KOÇ
Algılarınızı açık tutmamanız durumunda tuhaf bir duruma düşebilirsiniz. Ne istediğinizi netleştirmeli ve başkalarının planlarını uygulamak için kendi planlarınızı değiştirmemeye özen göstermelisiniz. Kendi yararınızı düşünerek hareket etmeyi başarırsanız, olumlu bir pozisyon elde edebilirsiniz.

Haberin Devamı

BOĞA
Önünüzde duran, size engel teşkil eden veya size karşı olumsuz tavırlar sergileyen kişilere dikkat etmelisiniz. Hatta bu kişileri hayatınızdan uzaklaştırmak isteyebilirsiniz. Ağırlıklı olarak aktif, çalışkan ve becerikli kişilerle bir araya gelmenizde fayda var.

İKİZLER
Fiziksel veya mental anlamda kendinizi en iyi şekilde ortaya koymalısınız. Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz. Sonuçları olaylara yaklaşımlarınız ve sunduklarınız belirleyecek. Hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız. Samimi ve dürüst olmak kazandıracaktır.

YENGEÇ
Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini istiyorsanız, kontrolü ele almanız gerekebilir. Eğer bazı ilişkilerinizi canlandırmanızı veya kuvvetlendirmenizi sağlayacaksa farklı yöntemler denemenizde fayda var. Yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü kullanarak yeni seçeneklerin farkına varabilirsiniz.

ASLAN
Hedeflerinizi net olarak belirlemeli, disiplinli şekilde ve beklenmedik manevralarla istediğinizi elde etmeye çalışmalısınız. Tutkulu, disiplinli ve hırslı yaklaşımlarınız hiç umulmadık kanalların ilgisini üzerinize çekmenizi sağlayacaktır. Sevdiğiniz kişilerle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. Romantizm ön planda.

Haberin Devamı

BAŞAK
Etrafınızdaki kişilerin neler yaptığını net şekilde not alabilir ve kendi düzeninizi buna göre kurabilirsiniz. Olumsuz düşüncelerin veya endişelerin sizi durdurmasına izin vermemelisiniz. Bazı ilişkiler veya işbirlikleri size bazı bedeller ödetebilir. Tedbirli olun.

TERAZİ
Bütçe yapmanız, giderleri kısmanız veya kontrollü harcamanız gerekiyor. Bu anlamda stresi azaltacak tedbirler alabilirsiniz. Özel ilişkilerinizi kendinize saklamanızda fayda var. Yapacağınız değişiklikler yakınınızdaki bir kişiyle sorunlarınızı da etkileyebilir.

AKREP
Ne kadar özgün ve ilginç yaklaşımlar geliştirirseniz, çevrenin ilgisi o kadar üzerinizde olacaktır. Diğerlerinin yaşam tarzlarını araştırmalı, yaşam biçiminizde veya yaşadığınız yerde yapabileceğiniz değişiklikleri belirlemelisiniz. Ne istediğinizden emin olmadan harekete geçmeyin ve kendinize bu alanda dürüst olun.

Haberin Devamı

YAY
Düşünmeden hareket edebilir veya temeli olmayan varsayımlarda bulunabilirsiniz. İstekleriniz veya hissettikleriniz konusunda dürüst olmamanız duygusal tepkilere neden olabilir. Adil ve dürüst olmanız durumunda kendiniz dahil, herkesi memnun etmeniz daha kolay olabilir. Kişisel gelişiminize, sağlığınıza ve kendinize önem verebileceğiniz günler.

OĞLAK
Araştırmacı olmanız durumunda, avantajınıza kullanabileceğiniz şeyler bulabilirsiniz. Kaynaklarınızı doğru kullanırsanız sağlık, para veya belli organizasyonları içeren konularda ön plana çıkabilir. İstediğinizi alabilirsiniz.

KOVA
Etrafınızdaki kişilerin neler yaptığını dikkatlice izlemeli, zamanı doğru kullanmalısınız. Planlarınızı uygulamaya koyacak duruma gelmedikçe hiçbir konuda bağlayıcı söz vermemeli veya zamanınızı başka bir yere harcamamalısınız. Nasıl göründüğünüz veya nasıl hissettiğiniz üzerine kafa yormanız gereken zamanlar. Önceliğiniz kendiniz olmalı.

Haberin Devamı

BALIK
Duygusal konular veya tepkiler ön plana çıkabilir. Belli engelleri ya da gecikmeleri ortadan kaldıracak hızlı çözümler bulmanız gerekebilir. Hamlenizi yapın ve ilgi alanlarınızı ya da önemsediğiniz şeyleri koruyun. Kazanabilmek için, esnek, dürüst, açık ve adil olmanız gerekiyor.

Yazarın Tüm Yazıları