Önemli işleri öğleden sonraya bırakmayalım

Sabah saatlerinde karşıtlıklar, maddi konularda veya ilişkilerde sorunlar, engellenmeler veya gecikmelere neden olabilecek olaylar yaşanabilir. Öğle saatleri sonrasında ise, yeni şeyler denemek isteyebiliriz veya farklı hoşluklar meydana gelebilir. Farklı toplantılar, konuşmalar ya da randevular söz konusu olabilir. Saat 14.00 sonrasında ise ilerlemek zorlaşabilir. Kararsızlıklar, yorgunluk, belirsizlikler veya aksilikler de gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

21 Mart-20 Nisan

KOÇ

Bugünlerde, özellikle maddi başlıklı konularda sizi zor durumda bırakacak adımlar atmaktan veya köprüleri yakmaktan çekinmenizde fayda var. Bir yol kapanırsa, başka bir yol her zaman bulunur.

21 Nisan-20 Mayıs

BOĞA

Dikkatlerin üzerinizde toplandığını görebilirsiniz ve hayata iyimser yaklaşabilirsiniz. Kapalı kapılar ardında yapılan yoğun çalışmaların karşılığını alabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. 

21 Mayıs-21 Haziran

İKİZLER

İlişkilerinizi veya ortaklıklarınızı daha fazla konuşma ve olaylar üzerinde tartışma ortamı bulabilirsiniz. Özellikle 8 Haziran civarı doğumlu İkizler burçları, ilişkileri bir sonraki seviyeye taşıyabilirler. 

22 Haziran-22 Temmuz

YENGEÇ

Şaibeli veya çelişkili durumlar aile üyelerinizle veya yakın çevreden kişilerle anlaşmazlıklara neden olabilir. Bir süredir ertelenen sorunlar ya da olumsuz gelişmeler tartışmaların asıl sebebi olabilir.

23 Temmuz-23 Ağustos

ASLAN

Haberin Devamı

Kariyerinizle ilgili alanlarda gözler üzerinizde, insanların yoğun ilgisiyle karşılaşabilirsiniz. Ancak, bu durum farklı köşelerden kıskançlıkları ya da düşmanlıkları da ön plana çıkartabileceği için eleştirilere hazır olun.

24 Ağustos-23 Eylül

BAŞAK

Bugünlerde, ufak tefek problemler büyüyerek kartopundan çığa dönüşebilir. Olayları yavaş yavaş ele almaya başlamanızda fayda olacaktır. Aileyi veya evi ilgilendiren konuları ihmal etmemelisiniz. 

 24 Eylül-23 Ekim

TERAZİ

Evinizde veya ailenizle vakit geçirmek sizin için en iyisi olabilir. Yeni dünya mutfakları, farklı yerlere yapılacak ziyaretler veya yeni kültürleri tanımak ilginizi çekebilir, fakat bütçenizi aşmanız sorun yaratacaktır.

24 Ekim-22 Kasım

AKREP

Bugünlerde, enerjiniz düşebilir, stresli hissedebilirsiniz veya hafife aldığınız konular sizi zorlayabilir. Maddi başlıklı konularda ve işbirliklerinizde ve ilişkilerinizde dikkatli olun. 

23 Kasım-21 Aralık

YAY

Meslektaşlarınız veya komşularınızla yapacağınız bazı konuşmalar olayları farklı bir açıdan görmenizi sağlayabilir. Önemli meseleleri ertelememelisiniz. 

 22 Aralık-20 Ocak

OĞLAK

Haberin Devamı

Özellikle 6 Ocak civarı doğumluların karşılıklı atışmalardan uzak durmasında ve öncelikli olarak uzun vadeli hedeflerini ve kariyer planlarını düşünmesinde fayda var. 

21 Ocak-19 Şubat

KOVA

Ailenizi veya evinizi ilgilendiren konulara odaklanmanız gerekebilir. Bu sayede eskiden tanıdığınız kişilerle tekrar görüşme şansı bulabilirsiniz. 

20 Şubat-20 Mart

BALIK

Bugünlerde, kariyerinizi veya imajınızı ilgilendiren başlıklar ön planda. Üstünüz pozisyondaki kişileri bazı fikirleriniz konusunda ikna edebilirseniz, başarı kaçınılmaz olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları