Mars ve Satürn’ün zorlu kavuşumu

Venüs-Plüton açısının etkilerinin sürmesi ve Merkür-Jüpiter görünümü, bazı işlerimize veya görevlerimize bağlı, hayatımızı da olumlu etkileyebilecek olumlu haberler alabileceğimiz etkileri akla getiriyor.

Haberin Devamı

Anlaşmalar imzalamak, belli konularda uzlaşma sağlamak için uygun günler. Ancak, haftanın önemli bir görünümü daha var ki, bu görünüm öfke, intikam ve şiddet eğilimini artırabilir önümüzdeki 15 gün boyunca. Mars ve Satürn kavuşumu belli saldırılardan kendimizi savunmak zorunda kalabileceğimiz olaylara işaret eder.

Haklarımızı, pozisyonumuzu, sahip olduğumuz şeyleri veya fiziksel anlamda kendimizi savunmamızı gerektirebilecek olaylar yaşanabilir. Bu gezegen etkileri altındayken, tembellik veya ihmal, akışta kalmak ve inisiyatif kullanmamak zararlı sonuçlar oluşturabilir. Ancak, sabırsız davranmak veya acele hareket etmek de riskli hareketleri beraberinde getirebilir.

Astroloji derslerinde, bu açılar altında tanımadığımız insanlarla buluşmanın, aramızda husumet olan kişilerle görüşmenin, bilmediğimiz ve tekin olmayan yerlerde gezmenin, risk almanın doğru olmayacağı söylenir. Diğer ihtimal olarak da akılda kalıcı olaylar yaşayabilir veya akıl sınırlarınızı zorlamanızı gerektiren anlaşmalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. 

Haberin Devamı

Büyük adımlar atma peşinde olabilirsiniz. Risk almak veya dramatik olaylara zemin hazırlamak doğru olmayabilir.Aynı zamanda kemikler ve dişlerle ilgili sorunları ön plana çıkabilir. Kazalara karşı tedbirli olmak gerekebilir ya da önemli sırların ortaya çıkması bizi zor durumda bırakabilir. Bu açının güzel tarafı ise disiplinli ve kararlı bir ön çalışmayla gezegenin zorlayıcı açıları bittiğinde önemli ilerleme kaydedilmiş olma ihtimalidir.

DİKKATSİZLİKLER BAŞA İŞ AÇABİLİR

Yanıltıcı kişilere ve bizi profesyonel şekilde aldatmaya çalışanlara da özellikle dikkat edelim! Plan veya anlaşmaları ertelemek ve en ince ayrıntıyı dahi atlamamak gerekebilir. Yanılmamak için gayret göstermeliyiz.Aslında, geçen haftadan beri bu açıların etkilerini yaşıyoruz. Umarım bu haftanın olumlu açıları önümüzdeki 15 gün için olumsuzlukları çok fazla hissetmememizi sağlar ama ülkemizin bazı yöneticilerinin yükselenlerinin bu etkiyi aldığını bildiğim için özellikle yazmak istedim. 

KİMLER DAHA ÇOK ETKİLENİYOR?

Haberin Devamı

Balık, Yay, Başak, İkizler burcunun ilk 10 günü doğanlar başta olmak üzere yükselen burçları bu burçlarda olanlar ve dolaylı olarak Oğlak, Yengeç, Koç ve Terazi burçları...

Koç
Bugünlerde sizi mücadele veya rekabet ortamına çekmek isteyen kişiler olabilir. Bu kişiler için üzgünüm diyebilirim Niobe’ce! 26 Ağustos civarında işinizde yanıltıcı etkilere açıksınız. 28 Ağustos civarında ise, farklı davetler veya teklifler söz konusu olabilir.

Boğa
Bu hafta sizi ve başınıza gelen güzel olayları kıskanan kişiler sizi sinirlendirmeye veya tahrik etmeye çalışabilirler. Umursamamanızda fayda var. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konular da dikkat gerektiriyor. 26 Ağustos civarında yanıltıcı etkilere ve kişilere dikkat edin.

Haberin Devamı

İkizler
Bu hafta, yanıltıcı etkiler ve kişiler ön planda. Sevdiğiniz kişilerle ilişkileriniz ve iletişiminiz de dikkatli hareket etmeyi gerektiriyor. 26 Ağustos civarında ise, her şekli alabilme özelliğiniz sayesinde pek çok konuyu çözebilir, işleri halledebilir ve insanları şaşırtabilirsiniz.

Yengeç
Bu hafta, yapmaktan keyif alacağınız işlerle zaman geçirme ya da misafirperverliğinizi gösterme fırsatları söz konusu olabilir. İletişim, satış pazarlama veya bilişim başlıklı konularda teklifler veya fırsatlar yüzünü gösterebilir. Ancak, sağlık başlıklı konular da önem kazanıyor.

Aslan
İkili ilişkilerinizi veya özel yaşamınızı olumlu etkileyecek bazı taktikler öğrenebilirsiniz. Aşk hayatınızı canlandırabilir, karşı cinsin ilgisini çekebilirsiniz. 25 Ağustos civarında yanılma ve yanıltılma olasılıkları yüksek. Bu anlamda, parasal ilişki ve konularda dikkatli olmak gerekebilir.

Haberin Devamı

Başak
24-26 Ağustos civarında sizden saklanan sırları açığa çıkarabilirsiniz. Sizi yanıltmaya çalışan kişilerin hatalı cümlelerini anında anlayarak sizi aldatmalarını engelleyebilirsiniz. Aile ilişkileriniz veya özel yaşamınız problemlere açık olabilir, dikkatli olmakta fayda var.

Terazi
Liderliği üstlenmek ve kontrolü ele almak istiyorsunuz ama boşuna kendinizi yormayın. 26 Ağustos civarında kendinizi ifadede sıkıntı yaşamanız veya engellenmiş hissetmeniz sizi gerebilir. 28 Ağustos civarında maddi başlıklı konularda veya işlerde, bazı olanaklar söz konusu olabilir.

Akrep
Alışılmadık olaylar sizi bekliyor. İlginç arkadaşlar edinebilir, akılda kalıcı olaylar yaşayabilirsiniz. Kendinizi göstermek veya ispat etmek için özgün düşünmeniz ve alışılmadık yöntemler geliştirmeniz gerekecek. Aynı şekilde maddi başlıklı konularda çok dikkatli olun!

Haberin Devamı

Yay
Bugünden itibaren, ait olduğunuz topluluklardaki imajınız, iş hayatınız veya kariyeriniz bir numaralı önceliğiniz haline dönüşüyor. 24 Ağustos civarında, çok çalışmanız gerekebilir. Gayretleriniz, yapılması gerekenleri tamamlamanızı sağlayacaktır, ama hızlı hareket edip hata yapmamaya dikkat edin.

Oğlak
Etrafınızda dramatik olaylar yaşanabilir. Bu olayların dışında kalabileceğinizi düşünseniz de, olaylara kulak tıkamak kolay olmayabilir. Daha önce asla içerisine girmeyi düşünmediğiniz olayların ortasında kalabilirsiniz. Bundan sonraki hamle ise size ait olacaktır.

Kova
Bu hafta, konusunda uzman veya sizden yaşça büyük kişilerin öneri ve tavsiyelerinize ihtiyacı olabilir. Siz de bu kişilere yardımcı olmaktan ve karşılığında takdir edilmekten keyif alabilirsiniz. Biraz iltifat ve alkış uzun zamandır ihtiyacınız olan şey belki de...

Balık
Bu hafta beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Bu anlamda her alanda tedbirli hareket etmenizde fayda var. Göremediğiniz her detayı dikkatle incelemelisiniz. Sizi ilgilendiren her şeyin güvende olduğundan emin olarak hareket etmeli ve ketum davranmalısınız.

 

Yazarın Tüm Yazıları