Kova burcunda Ay tutulması

Dünyadaki dengesizlikleri ve istikrarsızlıkları daha net görmemizi sağlayacak olan bu Ay tutulması, bireysel ihtiyaçlarımızla sosyal gerçeklikler arasında kalmamıza neden olabilir.

Haberin Devamı

Bu tutulma, politik arenada işleri altüst edebilecek ve hayatlarımızın yörüngesinde kalıcı değişikliklere neden olabilecek Kova-Aslan aksında başlayacak sıralı tutulmaların da ilki niteliğini taşıyor.

Geçmişle bağlantılı bazı konular tekrar gündeme gelerek farkındalığı artırabilir, bazı şeyleri fark etmemizi sağlayabilir ya da belli şeyler ortaya çıkabilir.
Dünyayı, ilişkilerimizi veya kendimizi farklı şekilde algılamamıza neden olacak bilgi akışı ve öğrenmemiz gereken bilgiler söz konusu olabilir. Karanlık gerçeklerle yüzleşme isteğimiz artabilir. Olaylara daha geniş ve evrensel yaklaşımlar getirebiliriz.
Değiştirici ve dönüştürücü olaylar, bilgiler ya da enerji çok sert ve hızlı akacaktır ama bizim de değişimle aynı hızda akabileceğimiz bireysel enerjimiz olacak...

BURÇLAR

Haberin Devamı

KOÇ
Uzun vadeli hedeflerinize veya planlarınızın gerçekleşebilmesi için atmanız gereken adımlara odaklanabilirsiniz. Ancak stresli durumlar veya engeller söz konusu olabilir. Dürüst olmanız ve çok çaba sarf etmeniz durumunda başarılı olmanız kaçınılmaz. Baskıların veya aksiliklerin sizi yıldırmaması durumunda başarı düşündüğünüzden de hızlı gelebilir.

BOĞA
Size çok fazla sorumluluk yüklemeye çalışan kişiler olabilir. Kendinize zaman ayırmak istiyorsanız ek sorumluluklardan kaçınmalısınız. Ortaya koyabileceğinizden daha fazlası için söz vermemenizde fayda var. Kariyerinizi, ait olduğunuz topluluklardaki duruşunuzu veya imajınızı ilgilendiren konular, kendi işlerinizle uğraşmanıza fırsat vermeyebilir.

İKİZLER
Yeni hayallerin peşinden koşmak istiyorsanız, eski planları geride bırakmanız gerekebilir. Ne kadar olumlu düşünseniz de gerçeklerden kaçmanın zor olduğunu fark edebilirsiniz. Daha şüpheci olmaya başlayabilir, bazı konularda algılarınızın farklılaşmaya başladığını gözlemleyebilirsiniz.

YENGEÇ
Gururunuzu bir kenara bırakabilirseniz ihtiyaçlarınızı dile getirebilmeniz daha kolay olacaktır. Samimiyet testleri içeren, bazı bilgilerin ortaya çıkabileceği ya da duygusal anlamda gerilimlere açık bir Ay tutulması etkisindesiniz ama ardından daha sosyal bir sürece girebilirsiniz. Aşırı tepkiler vermenin bir yararı olmadığını unutmayın.

Haberin Devamı

ASLAN
Size soğuk davranan veya araya mesafe koyan kişileri ikna etmek için baskı uygulamayın. Yakın arkadaşlarınızın veya partnerinizin beklenmedik hareketleri söz konusu olabilir. Veya siz bazı ilişkilerinizi ya da işbirlikleriniz bambaşka bir gözle görmeye başlayabilirsiniz. Her şeyi kontrol etmeyi veya inatçılığı bırakmanızda fayda var. Fazla ısrar zararlı olabilir.

BAŞAK
Son dönemlerde aldığınız kararların sonuçlarına katlanmanız gerekebilir ve bazı seçimlerinizden dönmeniz zor olabilir. Günlük akış içinde sağlığınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Şüphelendiğiniz şeyler olabilir. Daha hızlı sonuçlar alabilmek için alışılmadık şeyler deneyebilirsiniz. Bu sırada kendinize olan saygınızı korumaya dikkat edin.

Haberin Devamı

TERAZİ
Sözünde durmayan kişiler sabrınızı zorlayabilir ve siz de bazı sözlerinizden geri dönebilirsiniz. Bir taraftan sosyalleşmek ve dikkatleri üzerinize toplamak isterken, diğer taraftan yalnız kalmak istemeniz gerginlik nedeni olabilir. Karakterinizin farklı tarafları beğeni toplamanıza neden olurken, şov bittiğinde kabuğunuza geri çekilmenin yollarını aramalısınız.

AKREP
Evinizi veya ailenizi ilgilendiren başlıklarda yaşananları tam olarak anlamakta zorlanabilirsiniz. Duygusal konuları anlamak için mantık yürütmekten vazgeçmeniz gerektiğini fark etmenizde fayda var. Ev ve aileyi ilgilendiren farklı seçeneklerinizi görebilirsiniz ama 10 gün içinde tekrar zorlanma veya karamsarlaşma ihtimaliniz de var. Yine de vazgeçmeyin.

Haberin Devamı

YAY
Felsefi veya ideolojik konularda tartışmalardan sakınmalısınız. Zorlu sorular sorma ve dürüst yanıtlar alma arzunuz çok yüksek ama anlaşmazlıkları körüklememek yararınıza olur. Israr etmeden veya fikirleriniz konusunda esnek olarak tartışmanın faydasını görebilirsiniz.

OĞLAK
Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda (kredi, burs, nafaka, miras, sponsorluk, vergi, tazminat vb) hassasiyetler oluşabilir veya bu alanda dikkatsiz kişiler sizi rahatsız edebilir. Maddi alanlardaki krizleri doğru yönettiğinizi düşünürken ani karar veya acele hareketlerle yanlış yapma ihtimaliniz olduğunu unutmayın.

KOVA
Duygularınız veya düşünceleriniz açığa çıkabilir. Dramatik tavırlardan kaçınmanızda fayda var. Hareketleriniz geçmişinizle bağlantılı olayların ortaya çıkmasına neden olabilir. Satürn faktörü gelecek hafta daha fazla öfkelenmenize neden olabileceği için, şimdiden kendinizi kontrol etmenizde fayda var.

Haberin Devamı

BALIK
Geçmiş bağlardan kurtulmak, geniş vizyonunuzu önemli planlar ve hedefler için kullanmak istiyorsunuz. Günlük rutini bir kenara bırakmak ve evrenin mesajlarına kulak vermek gerektiğini fark edebilirsiniz. Bazı gerçekler veya sırlar açığa çıkabilir. Şifrelerinizi veya gizli kalması gereken şeyleri doğru şekilde saklamalısınız.

Yazarın Tüm Yazıları