Kova burcunda Ay Tutulması

Bu hafta Kova burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması, heyecan verici tecrübeleri, deÄŸiÅŸiklikleri, keÅŸifleri ve aydınlanan durumları gündemimize taşıyabilir. Ancak beklenmedik olaylara açık bir ayda olduÄŸumuzu da unutmayalım.Â

Haberin Devamı

Haftanın ilk yarısında, ait olduğumuz topluluklardaki imajımızı (ülkemiz için de geçerli), kariyerimizi ilgilendiren başlıklarda kendimizi göstermemiz daha kolay olabilir. Ancak sıkıntı verici bazı gelişmeler yaşanabilir. 

Dünyadaki dengesizlikleri daha net görmemizi sağlayacak bu ay tutulması, bireysel ihtiyaçlarımızla sosyal gerçeklikler arasında kalmamıza neden olabilir. Bu tutulma, politik arenada işleri altüst edebilecek ve hayatımızın yörüngesinde kalıcı değişikliklere neden olabilecek Kova-Aslan aksında başlayacak sıralı tutulmaların da ilki olma niteliğini taşıyor.

Geçmişle bağlantılı bazı konular tekrar gündeme gelerek bazı şeyleri fark etmemizi sağlayabilir.
Değiştirici ve dönüştürücü olaylar, bilgiler ya da enerji çok sert ve hızlı akacaktır ama değişimle aynı hızda akabileceğimiz bireysel enerjimiz olacak bizim de...

Haberin Devamı

ÖZGÜRLEŞME ARZUSU

İlişkilerdeki dengesizlikler, kutuplaşmalar ya da sorunlar; yüksek farkındalık, fazla soru sorulması, özgün çözümler veya gelişmeler sayesinde dengeye oturabilir.

Bilimsel çalışmalar, havayla, elektronikle, uzay, teknoloji ya da astrolojiyle bağlantılı konular sıklıkla gündeme gelebilir.

Maddi başlıklı konularda hem olumlu gelişmeler ve sürprizler, hem de sıkıntılar ve aksilikler bir arada.
Sezgilerdeki kuvvetlenme ve içsel öngörülerin anlam kazanmasıyla kendi kendimizi yeniden keşfedebilir, yaşantımıza yeni boyutlar kazandırabiliriz.

Bazı sırlar ya da bilgiler ortaya çıkabilir. Bilgisayar, telefon ya da banka hesapları gibi şifre kullandığımız alanlarda dikkatli olmamızda fayda var.

KARMÄ°K DERSLER

Bu tutulma, ruhsal anlamda büyümemizi sağlayacak karmik derslere işaret ediyor. Endişeli veya gergin hissetme ihtimalimiz yüksek. Neyse ki, Merkür’ün konumu sinirlerimizi dengelememize ve faydalı bir enerjiye dönüştürmemize yardım etmekle kalmayıp, olumlu ve açık fikirli olmamıza yardım edecektir.
Yeni seyahat planları gündeme gelebilir. Sosyal yeteneklerimiz, sempatikliğimiz ve politik davranmamız sayesinde tartışmaları bitirmek daha kolay olacaktır.

Haberin Devamı

Her ne kadar Satürn ve Neptün karşıtlığının yarattığı endişe sürse de, geleceğimizi ilgilendiren parlak planlar yapacağımız günlerde olacağız.

İyi haberler alabiliriz, hayatımızı ya da aşk yaşamımızı olumlu etkileyecek durumlar oluşabilir veya maddi başlıklı konuları ilgilendiren olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.
Çocuklar, gençler veya sanatçılarla ya da göz önündeki kişilerle ilgili olaylar artabilir. Sağlık başlıklı konular gündeme gelebilir.

Kimler daha çok etkileniyor: Kova, Aslan, Boğa, Akrep burçlarının son haftasında doğanlar ve Balık, Başak, Yengeç burçları ile yükselen burçları bu burçlarda olanlar...

Koç
Bugünlerde atılacağınız işlerde özgüven kaybınız olabilir veya tereddütlü hareket edebilir, anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz. En iyisini yapmanız gerektiğini hissettiren baskı, işlerinizi olumsuz etkileyebilir. Esnek olmanızda fayda var. 18 Ağustos civarında, sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren başlıklarla ilgilenmeniz, arkadaşlarınızın sorunlarına eğilmeniz gerekebilir.

Haberin Devamı

BoÄŸa
Bugünlerde tuhaf olaylarla uğraşmanız gerekebilir. Olayların üstüne gitmemeye çalışmanız, onların sizin üstünüze gelmesi anlamına gelebileceği için, yaşananlara hızla müdahale etmek durumunda kalabilirsiniz. İş hayatınızı ilgilendiren yenilenme enerjileri devrede. Aile üyelerini ilgilendiren konular ön plana çıkabilir.

Ä°kizler
Çözülmesi gereken sırlar olabilir. İlişkilerde kısmen zorlanabilirsiniz. Bugünlerde hukuk, yazılı-sözlü haberleşme, bilişim, seyahatler, satış-pazarlama, yurtdışı bağlantılı işler veya eğitim başlıklı konularda sorunlar yaşanabilir.

Yengeç
Bugünlerde işle veya eğitim hayatınızla ilgili sorunları eve taşımanız, ekstra problem anlamına gelebilir. Mükemmeliyetçi olmayı bir kenara bırakın artık. Yanıltıcı etkilere karşı dikkatli olun! 18 Ağustos tarihi (+/- bir ay) borç veya ortak kaynak kullanımı (nafaka, burs, kredi, miras, sigorta vb) gerektiren başlıklar alanında sıkıntılı durumları ön plana taşıyabilir.

Haberin Devamı

Aslan
Bugünlerde, yaptığınız şeyleri açıklayan mantıklı ve haklı sebepleriniz olmasına rağmen bu durumu arkadaşlarınıza anlatmakta zorlanabilirsiniz. Doğru kelimeleri bulmaya çalışmanız gerekli unutmayın.

BaÅŸak
Bugünlerde yenilik gerektiren işler, yöntemler veya durumlar keyfinizi kaçırabilir. Alışkanlıklarınıza devam etmeyi tercih etseniz de yenilenmesi gereken şeyler var. Çalışma arkadaşlarınız ya da çalışma koşullarınızla ilgili beklenmedik gelişmeler sıkıntılara neden olabilir.

Terazi
İlişkilerde hayal kırıklıkları yaşanabilir. Sağlığınızı da ihmal etmeyin lütfen. 18 Ağustos ve civarı günlerde eğlenceli aktivitelere katılım gösterebilirsiniz. O aktivitelere arkadaşlarınızı da davet ederek günü daha da keyifli hale getirebilirsiniz. Aşk hayatınızı veya çocuk başlıklı konuları ilgilendiren kararlar almanız muhtemel.

Haberin Devamı

Akrep
İlişkileriniz hassaslaşabilir, gerilimden uzak durun. 16 Ağustos civarında, ait olduğunuz topluluklardaki imajınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren başlıklarda kendinizi göstermeniz daha kolay olabilir. 18 Ağustos civarında, ailenizi ve evinizi ilgilendiren sıkıntı verici bazı gelişmeler yaşanabilir. Ortaya çıkan durumların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Yay
Seyahatler esnasında yaşanabilecek aksiliklere karşı dikkatli olmanızda fayda var. 18 Ağustos tutulması, yakın çevrenizdeki kişilerin sorunlarıyla uğraşma olasılığını veya yazılı-sözlü iletişim, satış-pazarlama, medya başlıklı konularda problemleri akla getiriyor.

OÄŸlak
Planlarınızın yerli yerine oturduğunu görmek sizi sevindirebilir. Bazı olayların olgunluğa erişmesi için gayretleriniz olduysa, sonuç almak hoşunuza gidebilir. Bir kutlamayı hak ediyorsunuz. 18 Ağustos tarihi (+/- bir ay), elinize geçebilecek bir parayı veya maddi anlamda bir rahatlamayı akla getiriyor. Ancak bu alanda ani hareketler zararlı olabilir, aklınızda bulunsun derim Niobe’ce.

Kova
Pişmanlıklarınız veya hayal kırıklıklarınız ön plana çıkabilir. Anlattıklarınızın fark yaratabileceğini düşünüyorsanız, yaratmadığını görerek üzülmeyin. Henüz doğru kişilere ulaşmasa da, yakında ulaşacaktır ve insanlar dahi yönünüzü takdirle karşılayacaklardır. 18 Ağustos tarihi (+/- bir ay), özel yaşamınızı ilgilendiren önemli kararları akla getiriyor. Sağlığınıza da çok dikkat etmelisiniz.

Balık
18 Ağustos ay tutulması, kader alanınızda meydana geliyor. Bazı konular veya sırlar açığa çıkabilir. Beklenmedik durumlar oluşabilir. Bu süreçte öncelikle sağlığınızı ön plana almanız ve ihmallerden kaçınmanız gerekiyor. Kendinize dikkat etmeniz ve sakinliğinizi korumanız, ani girişimlerden ve kararlardan sakınmanız gereken bir aylık süreçtesiniz.

 

Yazarın Tüm Yazıları