Koç burcunda Yeni Ay

Bugün Koç burcunda meydana gelecek Yeni Ay ve dolayısıyla bugün ve pazartesi günü yazdıklarım 23 Nisan tarihine kadar etkili olacak.

Haberin Devamı

Önümüzdeki iki hafta boyunca enerjimiz çok yüksek ve farklı şeyler yapmak, girişimlerde bulunmak konusunda sabırsızlanıyoruz.
Motiveyiz, yanlışlıkla keşifler ve buluşlar yapmaya müsait günlerdeyiz. Ancak, Plüton’un konumu güç mücadelelerini, ego savaşlarını, rekabeti, saldırgan kişi ve grupları da gündeme taşıyor.
Otorite konumundaki kişilerle ilgili başlıklar ön planda veya bu kişilerle geçinmek ve uzlaşmak zor olabilir. Uranüs ise, bir taraftan çok olumlu sürprizleri, alışılmadık girişimleri ve yenilikleri, keşifleri ön plana taşırken, bir taraftan da ani durumları, beklenmedik olayları, istikrarsızlıkları, planlarda değişiklikleri akla getiriyor.
Riskli kişilerden, yerlerden, riskli girişimlerden uzak durmamızda ve sakinliğimizi korumamızda fayda var bu süreçte. Ani hareketlere bağlı sakarlıklar veya ufak tefek kazalar da dikkat gerektirebilir.
Bugünlerde hangi adımları atıyorsak, uzun vadeli olacağını aklımızda bulundurmalı ve en ince detayına kadar düşünerek harekete geçmeliyiz.
Girişimlerimiz, ekim ayı ortalarında sonuçlarını vermeye başlayabilir. Ülkemizde ve dünyada olabilecekler dahil, kendi hayatlarımızla ilgili asıl olabilecek olayları detaylı şekilde pazartesi günü yazmıştım.
O yüzden bugün kısaca ele aldım. Pazartesi yazımızı internet sayfalarımızdan okumanızı özellikle öneririm. Ayrıca, 9 Mart Güneş tutulmasının etkilerini hissedebileceğimiz on günlük süreçteyiz.
Mart ayı tutulma yorumlarınızı tekrar okumanızda fayda var.

 

Haberin Devamı

KOÇ
Hoşunuza gitmeyen talepleri kabullenmek veya güç mücadeleleriyle uğraşmak durumunda kalabileceğiniz günler. Ancak, bir diğer taraftan da hoş gelişmeler veya sürpriz başlangıçlar da sizi bekliyor olabilir. Yepyeni kişilerle çalışmanız veya bu kişileri organize etmeniz gerekebilir ya da yeni alanlarda mücadelenin içerisine çekilebilirsiniz. Her durumda yenilikler var hayatınızda.

BOĞA
Önümüzdeki iki hafta boyunca ileriye ve geriye doğru daha fazla düşünebilirsiniz. Hayatınızda yaptıklarınız ve yapmak istedikleriniz arasında denge kurabilir, nerelerde yenilikler yapacağınıza karar verebilirsiniz. Hukuk, eğitim, bilişim veya medya başlıklarında istendiği şekilde gitmeyen veya size zorla bazı şeyleri benimsetmeye çalışan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Haberin Devamı

İKİZLER
Bugünden itibaren 23 Nisan’a kadar, sosyal yaşamınızın renklendiği ve sürpriz çevrelere girebileceğiniz ve yeni kişilerle tanışabileceğiniz günlerde olacaksınız. İletişim yeteneklerinizi kullanabileceğiniz sürpriz iş fırsatları da yakalayabilirsiniz. İş hayatınızla ilgi yeni haberler alabilirsiniz. Ancak, ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda zorlayıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz, dikkat!

YENGEÇ
Kariyerinizi, imajınızı veya ait olduğunuz gruplardaki pozisyonunuzu ilgilendiren heyecan verici gelişmelere açık iki haftalık süreçtesiniz. Daha önce deneyimlemediğiniz olaylar yaşanabilir, yepyeni konularda bilginizi artırabilirsiniz. Ancak, rekabetçi, düşmanca tavırları olan, planlarınızı bozmaya çalışan kişilerle de uğraşmanız gerekebilir. Beklenmedik durumlara da hazırlıklı olmalısınız.

Haberin Devamı

ASLAN
23 Nisan’a kadar seyahatlere çıkabilir, yeni kültürlerle tanışabilir, yabancılarla ilişkiler, bilişim, hukuk başlıklı konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Farklı felsefelere ilgi duymanız olası. Beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. İş yaptığınız veya birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizde gerilim yaşanabilir. Ego savaşları yorucu görünüyor iki haftalık süreçte. Kaprislere boyun eğemezsiniz tabii, ama alttan alabilecek olgunluktasınız neyse ki.

BAŞAK
Bugünden itibaren 23 Nisan tarihine kadar, ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda dikkatli olmanız gerekiyor. Maddi anlamda riskli hareketlerden kaçınmanızda fayda var. Borç alacak meselelerinde zorluklar yaşanabilir. Ani ödemeler veya dolandırıcılık vasfı taşıyor olabilecek kişilerle alışverişler türünde olaylar tedbirli ilerlemeyi gerektiriyor. Maddi evraklarda yanlışlıklar, eksiklikler veya gözden kaçmış olabilecek ayrıntılar söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

TERAZİ
İkili ilişkileriniz veya işbirliklerinizle ilgili konularda yoğun mücadeleleriniz söz konusu. Yeni ortaklıklar veya işbirlikleri kurabilir, yeni kişilerle çalışmaya başlayabilirsiniz. Ancak, aynı başlıklarda ani gelişmeler gerilime, rekabete, güç mücadelelerine, bitiş ve sonlanmalara da işaret ediyor. Dolayısıyla, kontrollü ve sakin ilerlemek lazım. Gayrimenkullerinizi, teknolojik ya da sağlıkla bağlantılı konuları ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir.

AKREP
İş hayatınızı ilgilendiren konularda yeniliklere ve daha önce denemediğiniz işlere açık iki haftalık süreçtesiniz. Teknolojik, bilimsel veya sosyal yardım projelerini ilgilendiren konulardaki çalışmalarınızla çığır açabilirsiniz. Aniden aklınıza gelen veya tesadüfen karşılaşılan fikirler yeni girişimlerinizde büyük rol oynayabilir. İş ortamınızda, işte kullandığınız yöntemlerde yenilikler yapabilir, yeni işlere başlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY
Öncelikleriniz iş hayatınızdan sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinize, aşk hayatınıza, eğlenceye ve yaratıcılık gerektiren işlerinize kaymaya başlıyor. Dahiyane fikirlerinizle bir taraftan işlerinize kanat takabilir, bir taraftan maddi anlamda kar elde edebilir ve bir taraftan da yeni aşklara yelken açabilir veya ilişkilerinizi renklendirecek planlar yapabilirsiniz. Çıkılacak seyahatler de cabası!

OĞLAK
23 Nisan tarihine kadar, evinizi ve ailenizi ilgilendiren başlıklarda yeniliklere ve beklenmedik olaylara adaysınız. Ailenizden gelen bazı talep veya yorumlar sizi zorlayabilir. Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde gerilimler yaşanabilir. Evinizle ilgili başlıklardaki ani gelişmelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Baskıcı durumlar, kişiler veya sizin uygulayacağınız baskı ön planda görünüyor.

KOVA
23 Nisan’a kadar halkla ilişkiler, yazılı sözlü iletişim, medya, yayıncılık, bilişim, satış pazarlama, kısa mesafeli seyahatler, yakın akrabalar, komşular ya da kurs, seminer ve eğitimler başlıklı konularda yepyeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu alanlarda yeni bir döneme girebilir veya bu konulardaki dahiyane fikirlerinizle göz doldurabilirsiniz. Yıldızınız parlayabilir, yeni teklifler veya anlaşmalar gündeme gelebilir.

BALIK
Maddi başlıklı konularda yeniliklerin, kazançların veya ek gelirlerin söz konusu olabileceği iki haftalık süreçtesiniz. Beklenmedik haberler alabilir, sürprizler yaşayabilirsiniz. Ya da bazı arkadaşlarınızın maddi beklentileri nedeniyle stres yaşayabilirsiz. Artan talepler sizi zorlayabilir. Olumlu veya olumsuz bazı gelişmeleri beklemediğiniz ya da bazı olaylara beklenmedik tepkiler verebileceğiniz kesin gibi duruyor.

Yazarın Tüm Yazıları