Jüpiter, Terazi burcuna geçiyor ve şans dağıtıyor

Sabah saatlerini olumlu değerlendirebiliriz. Genel anlamda gergin etkileri olan bir günde olmamız, stres yaratabilecek olayları, meydan okumaları, ufak tefek kazaları, sakarlıkları, tartışmaları ya da saldırgan tutumları akla getiriyor.

Haberin Devamı

 Kelimeleri dikkatli kullanmak, tembellik veya ihmal türünde davranışlarının sonuçlarını hesaplamak gereken bir gün.
Ancak günün önemli olayı ise, Terazi burcuna geçecek ve bir yıl süreyle bu burçta kalacak olan şans, bereket ve bolluk gezegeni Jüpiter’in burç değiştirmesi olacak.
Jüpiter bugünden itibaren bir yıl boyunca Terazi burçlarını koruma altına alıyor ve hayatlarına türlü şansları, fırsatları, aşkları ya da işleri taşıyor. 12 yıl sonra Terazi burcuna şans getirmeye gelen Jüpiter, sihirli değneğini her burca farklı alanlarda değdiriyor ve o alanda mutluluk vaat ediyor. Peki Jüpiter hangi burca ne vaat ediyor?

 

Koç
Bir yıl boyunca, ikili ilişkilerinizi, işbirliklerinizi veya ortaklıklarınızı geliştirmenizi sağlayabilecek fırsatlar artıyor. Kırgınlıklar varsa, düzeltme ihtimali doğabilir. İlişkilerinizde duygusal bir boyut yakalayabilir, bir yerine iki kişi olmanın değerini anlayabilirsiniz. Evlilikler veya ortaklıklar gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

Boğa
Bugünden itibaren bir yıl boyunca, şanslarınız iş ve sağlık alanlarına kayıyor olacak. Yeni bir iş, yeni bir iş metodu, teknolojisi, yeni ve faydalı iş arkadaşları ya da verimli çalışanlar gündeme gelebilir. Mevcut işinizde mutlu değilseniz, kasım ayı hariç eylül ayından itibaren 12 ay boyunca iş hayatınızın istediğiniz şekli aldığını görebilirsiniz.

İkizler
Bugünden itibaren 12 ay boyunca aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konular ve yaratıcılık gerektiren işler açısından oldukça şanslı ve fırsatlara açık günlerde olacaksınız. Mevcut ilişkilerinizi bir sonraki aşamaya taşıyabilir, yeni aşklara yelken açabilir, çocuklarınızın hayatındaki olumlu gelişmelere sevinebilirsiniz.

Yengeç
Jüpiter bir yıl boyunca, ev ve aile alanlarınızda sizi korumaya ve size bu alanlarda belli olanaklar sağlamaya başlayacak. Evinizi yenileyebilir, taşınabilir, yeni bir ev sahibi olabilir ya da kiralamak istediğiniz evinize iyi bir kiracı bulabilirsiniz. Arabanız yoksa bir araba sahibi olabilirsiniz veya sizin için önemli başka bir alışveriş gerçekleşebilir.

Haberin Devamı

Aslan
Jüpiter bir yıllık süreçte, sizin için iletişim, medya, halkla ilişkiler, eğitim, pazarlama, akrabalar, komşular ve kısa mesafeli seyahatler başlıklarını temsil eden 3.e vinizi koruma altına alacak. Bu sefer, bu başlıklarda size türlü fırsat ve olanak tanıyacak. Kendinizi her zamankinden çok daha iyi ifade edebilir, iletişim araçlarını en iyi şekilde kullanabilirsiniz.

Başak
Jüpiter bir yıl boyunca, sizin için maddi olanakları, finansal yatırımları, ek gelirleri temsil eden 2. evinizi koruma altına alacak ve bu sefer, bu başlıklarda size türlü fırsat ve olanak tanıyacak. Bu süreçte, yaptığınız çalışmaları paraya çevirebilir, ek gelirler elde edebilir, mevcut mal varlıklarınız ya da yatırımlarınız kanalıyla kazanç elde edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Terazi
Artık hayatınızın pek çok alanında koruma altındasınız! Her burca 12 yılda sadece bir kez uğrayan Jüpiter, bu sefer bir yıl boyunca sizin burcunuzu sevindirecek. Belki hayatınızı değiştirebilecek olanaklara kavuşacaksınız, belki hayatın sizi sıktığı noktalarda neşeye. Okula dönmek isteyenler okula dönebilirler veya daha fazla seyahat edebileceğiniz bir yıl olabilir.

Akrep
Önümüzdeki bir yıl boyunca Jüpiter, endişeler, gizli düşmanlıklar, hazırlıklar ve hastalıklarla ilişkilendirilen 12. evinizde bu evinizi koruma altına alacak. Bu sefer, bu başlıklarda size türlü fırsat ve olanak tanıyacak. Aslında Jüpiter’in bu konumu hayatınızda bariz etkiler yapmaz. Ancak hastaysanız şifa bulabilir, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yay
Jüpiter sayesinde önümüzdeki bir yıl boyunca, hayatınıza giren yararlı arkadaşlar, iyi konumdaki gruplar veya destekçi kişiler hayatınız üzerinde olumlu etki yapabilir. Mevcut arkadaşlarınızın türlü yardımını alabilirsiniz. Yeni çevrelere gireceğiniz, yeni faydalı arkadaşlıklar kuracağınız bir yıllık süreçte olacaksınız.

Oğlak
Jüpiter önümüzdeki 12 ay boyunca kariyerinizi, iş hayatınızı veya bulunduğunuz topluluklardaki imajınızı ilgilendiren konularda sizi korumaya ve türlü fırsat ve olanağı yaratmaya geliyor. Ancak, çalışmayana havuç yok malum! Değişik engel ve aksiliklerle karşılaşırsanız, Şans Kralı’nın sizin yanınızda olduğunu ve çabalarınızın boşa gitmeyeceğini mutlaka hatırlamalısınız!

Haberin Devamı

Kova
Jüpiter bir yıl boyunca sizin için eğitim, medya, halkla ilişkiler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, yurtdışı bağlantılı işler başlıklarını temsil eden 9. evinizi koruma altına alacak. Bu başlıklarda size türlü fırsat ve olanak tanıyacak. Bu süreçte, bol bol seyahat edebilir, yeni şeyler öğrenebilir, yabancı bir dil öğrenmeye başlayabilirsiniz.

Balık
Jüpiter bir yıl boyunca, sizin için borçlar, alacaklar, krediler, nafaka, miras, vergi, burs ve bunun gibi başlıkları temsil eden 8. evinizi koruma altına alacak ve bu sefer, bu başlıklarda size türlü fırsat ve olanak tanıyacak. Bu süreçte, borçlarınızı kapatabilir, alacaklarınız varsa tahsil edebilirsiniz. Spiritüel konulara ilgi de duyabilirsiniz.

 

Yazarın Tüm Yazıları