İyimser bir gün

Yeni yıla sosyal ve eğlenceyi seven Kova burcundaki Ay’la giriyoruz. Her ne kadar yön belirlemekte zorlansak da, yanıltıcı etkilere açık olsak da, daha iyimser olabileceğimiz, en azından olaylara hümanist yaklaşabileceğimiz bir gündeyiz.

Haberin Devamı


Sevgi paylaşımlarına açık, duygusallığın yüksek olduğu yeni yıl akşamında, yeme içme faaliyetlerini abartmamakta fayda var.

KOÇ
Yeni yıl hazırlıkları sırasında ya da farklı nedenlerle, bazı kişilere yardım veya tavsiyelerde bulunabilirsiniz. Yapacağınız planlar ya da bazı hazırlıkları bizzat ele almanız, sizi bu alanlarda lider konumuna getirebilir.

BOĞA
Bu yılbaşı işi eğlenceyle karıştırmamak, yerinde bir karar gibi görünüyor. Eğer yılbaşı aktivitelerine katılmak istiyorsanız, iş çevrenizle değil de arkadaşlarınızla veya ailenizle plan yapmanız daha doğru olacaktır.

İKİZLER
Arkadaşlarınızla planlar yapabilir, sevdiğiniz kişilerle günlük gezilere katılabilirsiniz. Kısa mesafeli ziyaretlerde bulunma olasılığı da yüksek... Gerçekler sizi zor durumda bırakmaz, bunu unutmayın!

Haberin Devamı

YENGEÇ
Anlaşmazlıkları önlemek için olaylara daha basit yaklaşmanız, alçak gönüllü olmanız gerek. Kalabalıkların peşinden gitmek zorunda değilsiniz. Bazı şeyler size doğru gelmiyorsa, geride kalıp kendi işlerinizle meşgul olun.

ASLAN
2017’ye temiz bir sayfa açarak başlamak için ne yapılması gerekiyorsa yapmalısınız. Sevdiğiniz bir kişiyle duygularınızı paylaşmanız durumunda, kişisel değişiklikler ön plana çıkabilir. Sözlerinizde durmanız gerekiyor.

BAŞAK
Duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarınızı görmezden gelmemeli, yeni yıla daha iyimser ve ilerleme arzusuyla girmelisiniz. Meslektaşlarınızla yapacağınız işbirlikleri, gelecekte başarılı olma şansınızı artırabilir.

TERAZİ
Bir an önce geçmişi geride bırakmalı, hayatınızı daha güzel hale getirebilecek planlar yapmaya başlamalısınız. Elinizden gelenin en iyisini ortaya koyun. Karşılığını mutlaka alacaksınız.

AKREP
Bazı pişmanlıklar ve çözülmeler ön plana çıkabilir. Geçmişin bir özetini yapabilir, gelecekle ilgili planları detaylandırabilirsiniz. Bu esnada kimlerin yanınızda olmasını istediğinizi bularak ilerleyeceksiniz.

YAY
Geçmişte yaşananları hatırlamak, bugünlerde bulacağınız çözümlerde etkili olabilir. Bugünden itibaren yenilenen geleceğinize inançlı ve iyimser yaklaşmanız, enerjinizi de yükseltebilir.

Haberin Devamı

OĞLAK
Sezgilerinize güvenerek hareket edebilirsiniz. Olası problemleri tespit etmenin ve gereken tedbirleri almanın düşündüğünüzden çok daha fazla faydası olacaktır. En ufak sorun işaretini ihmal etmemelisiniz.

KOVA
Duygularınızı ve gelecek yılı ilgilendiren planlarınızı sevdiğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz bugün ön planda olacak gibi görünüyor.

BALIK
Bu yıl yaşananları arkada bırakmalı, hayatınızda yeni başlangıçlara yer açmalısınız. Yüksek standartlar belirleyebilir ve amaçlarınıza ulaşmak için yeni stratejiler geliştirebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları