Hedeflerimize yaklaşabiliriz

Önümüzdeki birkaç gün hedeflerimize yaklaşabileceğimiz, yeni girişimlerde bulunabileceğimiz, hayatımıza ilişkin yepyeni adımlar atıp planlar yapabileceğimiz bir süreç olabilir.

Haberin Devamı

Sadece öğleden sonra modumuz bir miktar düşebilir. Negatif bir ruh hali baş gösterebilir ve kendimizi isteksiz, kararsız ya da bitkin ve yorgun hissedebiliriz. Bu nedenle önemli görüşmelerimizi ya da toplantılarımızı akşamüstüne planlamamızda fayda var. Böylelikle zihnimiz açık bir şekilde daha sağlıklı ve güçlü bir iletişim kurabiliriz.

Koç
Haftaya oldukça motive başlıyorsunuz sevgili Koç’lar! Enerjiniz yüksek ve yaratıcı yönünüz ön planda olabilir. Günlük hayatınızda ve mevcut işlerinizde potansiyelinizi ortaya koyabilir ve adınızdan söz ettirebilirsiniz. Bu da kendinizi mutlu hissetmenizi sağlayabilir. Bugünlerde size uzun vadede faydası olacak kişilerle tanışmanız da söz konusu.

Boğa
Haftanın ilk birkaç günü hızlı ve yoğun geçebilir. Hatta mevcut işlerinizi takip etmekte dahi zorlanabilirsiniz. Ancak haftanın kalan günlerinde biraz nefes alacak görünüyorsunuz. Bunu iyi değerlendirip, sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler
Haftaya verimli bir başlangıç yapabilirsiniz. Bazı işlerinizde gelişme kaydedebilir ya da halledilmesi gereken pek çok konuyu çözebilirsiniz. Güvendiğiniz yakın arkadaşlarınızdan fikir alıp, eksiklerinizi giderebilirsiniz.

Yengeç
Bu hafta sizin için yorucu ve yoğun geçebilir sevgili Yengeç’ler. Birikmiş işlerinizin tamamını bu hafta içerisinde halletmeniz gerekebilir. Öte yandan çevrenizin işlerinize karışması ve söz sahibiymiş gibi davranması canınızı sıkabilir. Ani ya da aşırı tepki vermekten kaçının ve soğukkanlılığınızı koruyun.

Aslan
Yeni teklifler alabilir, maddi anlamda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hatta ikili ilişkileriniz aracılığıyla maddi açıdan rahatlayabileceğiniz kazançlar bile elde edebilirsiniz. Bu hafta yeni biriyle tanışabilirsiniz ve bu kişi hayatınızda size farklı bir pencere açabilir. Bu güzel haftayı iyi değerlendirin sevgili Aslan’lar.

Başak
Haftaya pozitif ve fırsatlarla dolu bir başlangıç yapabilirsiniz. Ancak önünüze taş koymak isteyen veya sizin asıl hedeflerinizi ve isteklerinizi anlayamayan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Moralinizi bozmayın. Sağlığınıza özen göstermeye devam edin, kontrollerinizi aksatmayın sevgili Başak’lar.

Haberin Devamı

Terazi
Karmaşık bir ruh haliyle başlayacağınız bir hafta olabilir. Üstelik bu durum etrafınızı da etkisi altına alabilir. Nasıl bakarsınız öyle görürsünüz sevgili Terazi’ler. Olumlu bakmaya çalışırsanız pek çok şeyin çözülebileceğini görebilirsiniz.

Akrep
Haftanın ilk günlerinde hiçbir şey yolunda gitmiyor gibi görünebilir. Ancak hemen moralinizi bozmamalısınız. Yapmanız gereken enine boyuna düşünüp, sizin için en doğrusunun ne olduğuna karar vermek. Arkadaşlarınız ve aileniz sizin en büyük destekçiniz. Onların görüşlerini ve önerilerini kulak arkası etmemenizde fayda var.

Yay
Olumlu gelişmelere açık bir hafta yüzünüzde bir tebessüm yaratabilir. Sosyal açıdan canlı, tutkulu ve pozitif günler sizi bekliyor. Hislerinizi tazeleyebileceğiniz, içinizi kıpır kıpır edecek yeni bir aşk neden olmasın sevgili Yay’lar?

Haberin Devamı

Oğlak
Haftaya kafanızda birtakım soru işaretleri ve kaygılarla başlayabilirsiniz. Öncelik ve önem verdiğiniz konulara ilişkin endişeli yaklaşabilirsiniz. Ancak bunları çok yakında geçmişte bırakıyorsunuz. Aşk hayatınızda kıpırdanmalar söz konusu olabilir.

Kova
İş hayatınızda veya kariyerinizde kendinizi şanslı ve en önemlisi güçlü görüyorsunuz. Zira çevrenizin size bu yönde desteği ve katkısı çok büyük. Haftanın ilk günlerinde hedeflediğiniz ne varsa uygulamaya koymak için hızlı hareket edebilirsiniz. Özgür ruh Kova’lar için, kendilerini bağımsız hissederek mutlu olabilecekleri bir hafta olabilir.

Balık
Balık’lar için bu hafta karmaşık ve problemli olabilir. Çözülmesi gereken sorunlar, aklınızdaki soru işaretleri, bitirilememiş işler derken, kendinizi bir miktar huzursuz hissedebilirsiniz.

Haberin Devamı

Bu hafta bizi neler bekliyor?

Büyük düşünüyoruz. Cesur tavırlarımızla ve kararlılığımızla ön plandayız. Keskin zekamızla göz kamaştırabileceğimiz, bizim için önemli hedef ve amaçlarımıza, büyük resme odaklanacağımız, kısa vadeli değil, uzun vadeli düşünebileceğimiz ve bu alanda kısmen şanslı da olabileceğimiz bir süreçteyiz.
Konuşmak değil harekete geçmek istediğimiz, enerjik günlerdeyiz. Enternasyonel işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, eğitim, ticari veya maddi başlıklı konular, mal mülk, gayrimenkul işleri açısından olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.
Kova burcuna yeni geçen Merkür ve bu hafta Kova burcuna geçecek olan Venüs, bir süre için duygularımızı rafa kaldırıp zekamızı kullanarak hareket edeceğimiz, mantığın ön plana çıktığı, yenilikçi bir sürece işaret ediyor.
Mart ayının ikinci haftasına kadar, fikir alışverişleri, beyin fırtınaları, parlak fikirler, hümanist tavırlar, keşifler, olaylara bambaşka açıdan, bilimsel yaklaşımlar, teknolojik konular, teknolojik alışverişler ve elektrik elektronikle ilgili yeni alet kullanımları hayatımızın farklı alanlarına yansıyabilir.
Bu esnada, delilik ve dahilik arasında çok ince bir çizgi olduğunu unutmamamızda, özgürlüğü abartıp, diğerlerinin duygularını görmezden gelmememizde fayda var.
Yeni tecrübelere açık olduğumuz, denenmemiş şeyler denemek, alışılmadık şeyler yapmak istediğimiz, akıl oyunlarıyla fazla meşgul olacağımız hareketli bir sürece giriş yapıyoruz. Aşk hayatımızda ve yaratıcılık gerektiren işlerimizde kendimizi özgürce ortaya koyabilir, daha fazla özgünlük ve özgürlük arayabiliriz.
Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın...
Not: Burç yorumlarınızı okurken, öncelikli olarak yükselen burcunuzun günlük yorumunu okumalısınız.

Haberin Devamı

KOÇ
Bu haftadan itibaren mart ayının ikinci haftasına kadar, sosyal hayatınız veya sosyal anlamda aidiyetleriniz( sosyal gruplar, dernekler, partiler vb.) ön plana çıkıyor. Grup aktivitelerinin veya grup çalışmalarının ya da fikir alışverişlerinin öncelik listenizde yer alabileceği zamanlardasınız. Ortak zevklere ya da amaçlara sahip olduğunuz kişilerle bir arada olmak hoşunuza gidecek.

BOĞA
İmajınız, toplum içindeki duruşunuz ve kariyeriniz ön planda. Bu haftadan itibaren mart ayının ikinci haftasına kadar, hayallerinizi gerçekleştirebilmek, amaçlarınıza ulaşmak ya da kariyer planları yapmak konusunda mücadeleleriniz artıyor. Bu alanlardaki fikirlerinizi güvendiğiniz kişilerle paylaşmanız verimli bilgiler edinmenizi sağlayabilir. Bu süreçte, hedeflerinize ulaşmanızı sağlayabilecek kişilerle, özellikle üst konumuzdakilerle (yönetici, baba, eş, öğretmen vb.) görüşmek için uygun süreçtesiniz. Toplum içerisindeki duruşunuzu güçlendirebileceğiniz, iş hayatınız kanalıyla yeni veya hayatınızda önemli yer tutabilecek kişilerle karşılaşabileceğiniz süreçte olacaksınız.

İKİZLER
Yeni şeyler öğrenmek, yeni hobiler edinmek veya seyahatlere çıkmak isteyebileceğiniz, duygu ve düşüncelerinizi sözlü ve yazılı olarak en iyi şekilde ifade edebileceğiniz, olaylara farklı açılardan bakabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Farklı kültürlerden ya da çevrelerden gelen, farklı tecrübelere sahip kişilerle görüşebilir, yeni kültürleri ya da inançları tanıyabilirsiniz. Mart ayının ikinci haftasına kadar, hayatın anlamına ve büyük resme odaklanacağınız, dünyevi detayları bir kenara bırakacağınız günlerdesiniz. Alışılmadık konular ve deneyimler ilginizi çekebilir. Ancak, hafta ortası civarında, konudan konuya geçiş yapabilir, çok sayıda yazışma, haberleşme trafiği, cevap bekleyen kişiler veya ufak çaplı ama stresli yüzleşmeler ve hesaplaşmalar türünde olaylar söz konusu olabilir. İş hayatınız, toplum içindeki duruşunuz veya kariyerinizle ilgili konularda önceliklerinizi belirlemeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

YENGEÇ
Maddi başlıklı konularda enerji harcayacağınız günlerdesiniz. Borç-alacak konuları, krediler, vergiler gibi ortak kaynak kullanımı gerektiren başlıklar ön plana çıkıyor. Kendinizi en iyi şekilde ifade edebilir, samimi konuşmalar yapabilir, olumlu diyaloglar, fikir alışverişleri içerisine girebilirsiniz. Mart ayının ikinci haftasına kadar ortaklık gerektiren işler, ortak kaynak kullanımı gerektiren konular (nafaka, miras, burs, sigorta, vergi, prim, kredi vb.) veya alışverişler esnasında pazarlıklar gündemde ve bu alanlardaki ilişkileri düzene sokabilirsiniz. Hafta ortası civarında ise, beklenmedik veya biraz zorlayıcı gelişmeler söz konusu olabilir. Alışılmadık yerleri ziyaret etmek isteyebilir, heyecan verici deneyimler yaşamak isteyebilirsiniz. Ama gergin ya da çok hoş olmayan durumlar meydana gelebilir. Olumlu değişiklikler de yok değil, iş hayatınızla ilgili değişiklikler ya da rutinin dışında gelişmeler söz konusu olabilir. Değişik, alışılmışın dışında şeyler denemek isteyebilirsiniz. Ancak sabırsızlığınız veya vereceğiniz ani tepkiler ileride pişman olacağınız kararlar almanıza neden olabilir. Bağlayıcılığı olan sözlerden vazgeçilebilirsiniz. Yeni şeyler deneme uğruna sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

ASLAN
Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşmak için uygun günlerdesiniz. Sahip olduğunuz şeylerin değerini anlamak veya maddi kazançlar elde etmek isteyebilirsiniz. Özel hayatınız açısından mükemmel günler olmasa da, diğerleriyle iletişim artıyor ya da hayatınıza faydası olacak kişileri hayatınıza çekebilirsiniz. Mart ayının ikinci haftasına kadar, fikir alışverişleri, tavsiyeler, öneriler ya da karşıt görüşlü kişiler sayesinde kafanızı bazı konularda netleştirmeniz veya mevcut bazı problemlerinizi çözmeniz daha kolay olabilir. İkili ilişkilerinizde ise, sevgi alışverişleri artabilir. Birbirinize karşı anlayışlı ve şefkatli olabilirsiniz.

BAŞAK
Şimdiye kadar tanışmakta zorluk çektiğiniz veya çekindiğiniz kişilerle tanışma veya konuşma fırsatı bulabileceğiniz günlerdesiniz. İş hayatınızı veya sağlığınızı daha fazla düşünmeye başlayabilir, bu alanda yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Haftanın ilk yarısında, çok fazla sayıda şey ilginizi çekebilir, daldan dala atlayabilirsiniz veya çok sayıda işle uğraşmanız gerekebilir. Cevaplanması gereken sorular, mesajlar, telefon görüşmeleri, randevular yorucu olabilir. Ufak da olsa, bazı yüzleşmeler söz konusu. Mart ayının ikinci haftasına kadar, meslektaşlarınızla veya birlikte çalıştığınız kişilerle verimli tartışmalar yapabilir, işinizi ilgilendiren yeni teknikler veya metotlar geliştirebilir, işle ilgili verimli değişiklikler yapabilirsiniz. Bu süreçte işe ufak bir ara vermek de geriye daha enerjik dönmenize katkıda bulunabilir. Sağlığınızla ilgili endişelerinizi paylaşmanın da faydalı sonuçları olabilir. Hafta sonuna doğru eğlence isteğiniz ve iş hayatınız arasında sıkışabilir. Tercihinizi sosyalleşmeden yana kullanabilirsiniz. Sevilme isteğiniz artıyor.

TERAZİ
Bu haftadan itibaren yaratıcılığınız ve parlak fikirleriniz nedeniyle insanların tavsiye ve yorumlarınıza ihtiyacı artabilir. Mart ayının ikinci haftasına kadar ilgi alanlarınız, romantik yaşamınız ve yaratıcılık gerektiren işler açısından desteklendiğiniz, sanatsal, kültürel veya zekanızı kullanmanıza yardım edecek aktivitelere ilgi duyabileceğiniz süreçte olacaksınız. Hafta sonuna doğru, zorlayıcı durumlarla uğraşmanız gerekebilir, mantığınızdan çok duygularınızla hareket edebilir veya kötü alışkanlıklarınızı durdurmakta zorlanabilirsiniz. Baskılarla uğraşabilirsiniz veya yaşanan problemler nedeniyle hayatınızda değişiklikler yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Kariyerinizi veya ilişkinizi hayatınızın ortasına oturtup bu alanda takıntılı hale dönüşebilir, iş hayatınızdan veya ilişkinizden başka bir şey düşünmez hale gelebilirsiniz. Artık daha fazla ödün vermek istemeyeceğiniz bir süreç olabilir. Geçmişte aldığınız bazı kararlara bağlı pişmanlıklar doğabilir ve bu anlamda değişikliklere gidebilirsiniz.

AKREP
Bugünlerde, nostaljik günler yaşıyor, anıları veya geçmişte yaşanan bazı olayları hatırlıyor olabilirsiniz. Biraz gerilim hissedilse de, eviniz veya ailenizle ilgili uzun süreli problemlerinizi çözebilmeniz veya daha yakın ilişkiler kurabilmeniz adına olumlu günler. Mart ayının ikinci haftasına kadar, evinizi güzelleştirmek veya daha konforlu bir hale getirebilmek için çalışmalar ya da alışverişler yapabilirsiniz.

YAY
Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda atılımlarda bulunabileceğiniz, cesur tavırlarınızla dikkat çektiğiniz ve beklenmedik kanallardan gelen kuvvetle ya da arka planda desteklendiğiniz günlerdesiniz. Oldukça karizmatik olduğunuz da bir gerçek. Ancak, yapılması veya yetişilmesi gereken çok iş, cevaplanması gereken çok mesaj ve yapılması çok telefon görüşmesi var. Yüzleşilmesi gereken konular da gündeme gelebilir. Mart ayının ikinci haftasına kadar, işbirlikçi ya da yardımcı kuzenler, akrabalar, komşular veya yakın çevre ön planda. Bu kişilerle görüşmeler artabilir ya da kültürel aktivitelere, entelektüel çalışmalara hız verebilirsiniz. Bu amaçlı kısa süreli seyahatler söz konusu olabilir.

OĞLAK
Arkadaşlarınız veya işbirliği içerisinde olduğunuz kişiler bazı konularda bilgilerinizin artmasına ya da tecrübe kazanmanıza yardımcı olabilirler. Ekip çalışmaları, kurslar, yeni arkadaşlar edinmek, yeni şeyler öğrenmek veya yazılı projeler için olumlu günlerdesiniz. Bugünlerde tanışacağınız kişiler geleceğinizi de etkileyebilir. İş hayatınızda veya maddi açıdan bakıldığında nerede durduğunuzu ve pozisyonunuzu daha iyi anlayabileceğiniz bir haftadasınız. Mart ayının ikinci haftasına kadar, maddi anlamda farklı kazançlar ya da kazançlarda artışlar da söz konusu olabilir. Maddi başlıklı konularda kendinizi güvende hissetmek isteyeceksiniz. Bu nedenle bazı kişilerle (muhasebeci, bankacı, sigorta eksperi, yöneticiler vb.) görüşmeleriniz olabilir. Aynı zamanda, değerli şeylere sahip olmak isteyebilir, lüks alışverişler gerçekleştirebilir, ileride değeri artabilecek yatırımlara yönelebilirsiniz.

KOVA
Faydalı ilişkiler ve işbirlikleri kurabileceğiniz günlerdesiniz. Sizi destekleyen ya da sizin yararınıza çalışmaların içerisinde yer alabilecek, güvenilir kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Sizi motive eden, yardımcı olan veya maddi destek veren kişiler söz konusu olabilir. Sizin tarafınızda yer alacak kişiler bulmakta zorlanmayacağınız bir haftadasınız. Mart ayının ikinci haftasına kadar, bir süredir kafanızda fazlaca yer tutan konularda karşınızdaki kişileri dinlemekten kaçınarak sadece mesajınızı karşı tarafa anlatabilmek için yoğun çaba gösterebilir, kendinizi en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Dış görünüşünüz ve sempatikliğinizle dikkatleri üzerinizde toplayabileceğiniz, insanları kolayca ikna edebileceğiniz, etrafınızı güzelleştirmeye, zevklerinize ve estetik konulara daha fazla zaman ayıracağınız süreçtesiniz. Bu esnada biraz tembelleşme eğilimi de gösterebilirsiniz. Dikkat!

BALIK
Arka planda yürütülen işler, gizlilik içeren aktiviteler veya kendi başınıza yoğunlaşmak istediğiniz işler ön planda. Ancak, kafanızdakileri söylemek veya önemli konularda net bir görünüm vermek konusunda isteksiz olabilirsiniz. Bekleyip görme eğilimi yüksek bir süreçtesiniz. Ani kararlardan kaçınmak ve yanıltıcı olaylara göre ilerlememek en doğrusu olabilir. Diğer taraftan bu hafta için, iletişim trafiği yıpratıcı boyutlara ulaşabilir, cevaplanması gereken telefonlar, mesajlar veya sorular sizi yorabilir. Yüzleşilmesi gereken durumlar söz konusu olabilir. Mart ayının ikinci haftasına kadar, kendi kendinize kalmak ya da grupla değil, yalnız başınıza hareket etmek isteyebilirsiniz. Gizli ilişkiler veya yasak kişilere duyulan ilgi artabilir ya da bir arkadaşınızın veya sevgilinizin sizin yardımınıza ihtiyacı olabilir. Bu uğurda kendinizden ödün verebilir, bencilliği bir tarafa bırakmak gerektiğini düşünebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları