Hassas ve duygusal günler

Duygusal anlamda hassasiyet içeren günlerdeyiz. Neptün’ün konumu karşılıklı anlayışı veya yardımlaşma duygularını körükleyebilir. Bazı konular nedeniyle yardımlaşmak ve fedakârlıklar yapmak durumunda kalabiliriz.

Haberin Devamı

Aile, ev ve ülke konularında duygusal başlıklar ön planda. Eskiden gelen konularda yaraları sarma türünde gelişmeler yaşanabilir. Geçmişle bağlantılı iş ve projelerle meşgul olabiliriz.
Kendi kendimizi sınayacağımız günlerde olacağız. Üzerinde yoğunlaştığımız konularda gelişmeler de olabilir.

KOÇ
Yaşadığınız yerde bazı değişiklikler yapmadan önce, kurallara uygun davranmaya dikkat etmelisiniz. Stresinizi azaltacak ve sevdiğiniz insanlarla daha iyi iletişim kurmanızı sağlayacak bir yaşam tarzına geçiş yapabilirsiniz.

BOĞA
Maddi başlıklı konularda akıllı hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Kurallara uymalı ve sizin için en iyisini yapmalısınız. Bazı işleri yoluna koyabilme yeteneğinizi hafife almayın. Size verilen sözlerin yerine getirilmesini bekleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER
Eleştirilere kulak tıkamanız durumunda yaşça sizden büyük kişilerle ilişkilerinizde problemler yaşanabilir. Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz ardından uzlaşmak için daha fazla zaman harcamanız anlamına gelebilir.

YENGEÇ
Hedeflerinizden vazgeçmeyin ve yeteneklerinizi ve bilginizi kullanabileceğiniz daha ilginç yollar bulun. Bazı işleri daha kolay halletmenin bir yolu olabilir ve bu hızlı yol, teknik veya yöntem önemli sayılabilecek bazı kişileri etkilemenizi sağlayabilir.

ASLAN
Baskılar söz konusu olabilir. Çok fazla veya mantıksız talepleri olan kişiler canınızı sıkabilir. Sahip olduğunuz şeyleri korumalısınız. Diğerlerinin sizden istediklerine göre değil, geçmiş tecrübelerinize dayalı değişiklikler yapabilirsiniz.

BAŞAK
Özel hayatınızı ve iş yaşamınızı geliştirecek olaylara yoğunlaşmalısınız. Başkalarının düşüncelerini veya tavsiyelerini dinlememekte ısrarcı olmanız, yapabileceklerinizin kısıtlanması anlamına gelebilir. Sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor.

TERAZİ
Çok hızlı hareket etmeniz durumunda duygusal konularda bazı bedeller ödenebilir. Hamle yapmadan önce, olayların sakinleşmesini beklemelisiniz. Bilgi toplayarak ve disiplinli olarak karşı karşıya olduğunuz durumları en iyi şekilde çözebilirsiniz.

AKREP
İş hayatınızdaki veya hayatınızı kazanma biçiminizdeki değişiklikler olumlu sonuçlar doğurabilir. Pazarlıklar esnasında sadece kendi çıkarlarınızı düşünmelisiniz. İstediğiniz şeyleri sunmanın özgün yollarını bulmalısınız. Bu sayede başarılı olabilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY
İş hayatınızı ilgilendiren konularda temel kurallara bağlı kalmanızda fayda var. Belli planlara uyum sağlamadan önce, kimin neden sorumlu olduğunu öğrenmelisiniz. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konular sadece, eşitlik prensibine bağlı kalmanız durumunda olumlu ilerleyebilir.

OĞLAK
Nasıl göründüğünüze ve neler yapabileceğinizi anlatış tarzınıza daha fazla önem verebilirsiniz. Fark yaratmanızı ve ilerlemenizi sağlayabilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir. Sevgi temalı ilişkiler ön planda.

KOVA
İşle bağlantılı konularda daha disiplinli olmanız bazı kişilerin yardımını almanızı veya dikkatini çekmenizi sağlayabilir. Sevdiğiniz kişilerle duygusal paylaşımlarınız artabilir ve bu nedenle bazı kararlar alabilirsiniz.

Haberin Devamı

BALIK
Ek görev ve sorumluluklar ön plana çıkıyor. Kaldırabileceğinizden fazla sorumluluk almamalısınız. Sizden beklenenleri görmezden gelmenizin yaratacağı sorunlardan veya stresten kurtulmak istiyorsanız, daha organize olmalı ve sözlerinizi yerine getirmelisiniz.

Yazarın Tüm Yazıları