Hareketli başlayan gün gergin sonlanıyor

İkizler burundaki Ay, sosyal anlamda hareketli, entellektüel aktivitelere açık, fikir alışverişlerini, ikili ilişkilerimiz veya sevgi temalı konular açısından olumlu bir günde olduğumuza işaret ediyor.

Haberin Devamı

Ancak, gece saatlerinde gerçekleşen Güneş Uranüs kavuşumu geçen hafta haftalık yazımızda bahsettiğimiz konuları da akla getiriyor.
Beklenmedik olaylar gezegeni Uranüs, ani gelişmeleri tetikleyebilir. Olumlu ya da olumsuz alışılmışın dışında şeyler yaşanabilir.
Teknolojik anlamda, uzayla veya havayla bağlantılı konularda buluşlar, keşifler ya da tam tersi durumlar gündeme gelebilir, isyankar tutumlar da gündemde. Farkındalığımız artarken, ani tepkiler vermeye ve tartışmalara açık olacağız (özellikle geceye doğru ilerleyen saatlerden itibaren).
Hızlı hareket etmemekte ve risk almamakta fayda vardır. Bu konuyla ilgili detaylı yazımı, geçen Pazartesi’nin haftalık yorumlarında bulabilirsiniz.

Koç
Önümüzdeki hafta içinde, evinizi, özel ilişkilerinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda öneri, fikir ve desteklere ihtiyacınız olabilir. Bu durumda ailenizin kadın üyeleri veya yakın arkadaşlarınız size yardım etmeye gönüllüler. Maddi başlıklı konularda ise yeni olanaklar veya fırsatlar söz konusu.

Haberin Devamı

Boğa
Yarından itibaren bir haftalık süreçte, istediğiniz şeylerin olmasını sağlayabilirsiniz, ama ani değişiklikler için de hazırlıklı olmanızda fayda var. Ay ortalarında, yüksek egonuz tartışma ve rekabet ortamlarının önünü açabilir. Her zamanki alçakgönüllülüğünüzü elden bırakmamanızda fayda var.

İkizler
Geçen hafta yaşananları olup biten olaylara ve rüyalarınıza daha fazla anlam vermeye başlayabilirsiniz. Kısa süreli ilişkiler ve yeni kişiler gündeme gelebilir. Ön plana çıkmadığınız işlerle ilgilenebilirsiniz.

Yengeç
Önümüzdeki hafta içerisinde, sizden beklenmeyen hareketler olabilir. Bu esnada, şimdiye kadar çok gayret gösterdiğiniz işleri, planları veya ilişkileri bozmamaya önem göstermelisiniz. Yakın çevreyle yapılacak planlar ve işler açısından ise güzel günlerde olacaksınız.

Aslan
Önümüzdeki hafta içerisinde, saygın kişilerden oluşan gruplara dahil olabilir ve keyifli planlar yapabilirsiniz. Bu kişiler sayesinde kafanızdaki şeyleri gerçekleştirebilir veya neler yapabileceğinizi herkesin görmesini sağlayabilirsiniz. Yeni teklifler söz konusu olabilir veya yoğunlaştığınız bir iş paraya çevrilebilir.

Haberin Devamı

Başak
Önümüzdeki hafta içerisinde, yeteneklerinize ve kendinize güveniyorsunuz ve de etrafınızdaki kişilerin size duyduğu hayranlık artıyor. Bilişim, medya veya eğitimle ilgili konularda teklif ve anlaşmalar söz konusu olabilir ya da okul hayatıyla ilgili gelişmeler gündemde.

Terazi
Görünenin dışında olan biten şeyler olabilir, ama kontrolü elinizde tutuyor olacaksınız. Önümüzdeki hafta, parlak fikirlerinize destek olmak isteyen çok sayıda kişi olabilir. Ancak, arkadaşlarla yapılan işler ilginizi çekmediği için bu durumdan uzak kalabilirsiniz. Eğer maddi desteğe ihtiyaç duyarsanız aile veya arkadaş kartını kullanmak yerine, banka ve kredi kartlarına oynamak size daha cazip gelebilir.

Haberin Devamı

Akrep
Önümüzdeki haftanın ilk yarısında, enerjiniz düşebilir, ama sizi motive edecek şeyler olabilir. Başka insanlara faydalı olmak veya bazı kişileri bazı olaylardan kurtarmak adına kendi istek ve ihtiyaçlarınızı arka planda bırakabilirsiniz veya size destek olmak isteyen kişiler söz konusu olabilir. Haftanın ikinci yarısında ise size destek olacak veya her koşulda size güzel şeyler söyleyecek özel kişilere ihtiyacınız var. Sosyal yaşantınızda teklifler ve aşklar gündeme gelebilir.

Yay
Önümüzdeki hafta, bazı planlarınızı motive şekilde ortaya koyabilirsiniz, ama aslında bu tür bir hamleye hazır olmadığınızın da farkındasınız. Dolayısıyla, en iyi koşulları oluşturmak, en iyi seçenekleri bulmak ve alternatifler üzerinde durmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Bu tarihlerde bazı kişiler sizi oldukça etkileyebilir veya aşk hayatınıza renk getirebilirler.

Haberin Devamı

Oğlak
Önümüzdeki hafta içerisinde, medya, seyahatler, bilişim, uluslararası ilişkiler, yabancılarla bağlantılı işler, eğitim, halkla ilişkiler, seyahatler v.b. başlıklı konularda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Duyacağınız farklı fikirlerin, tekliflerin veya planların ne kadar gerçekçi olduğu üzerine daha fazla kafa yorabilirsiniz. Elinize geçen bilgiler gerçeği yansıtmıyor da olabilir. Gereken araştırmaları yapmadan yola çıkmamalısınız. Ancak, eğer yeterince güvenli bulursanız, bazı konuları hızlıca halletmeniz de mümkün olabilir.

Kova
Önümüzdeki hafta içerisinde, sosyal yaşamınızda renkli anlar veya tanışılacak yeni kişiler söz konusu olabilir. Ev ve aile başlıklı konularda olumlu gelişmelere açıksınız. Haftanın son günlerinde, zorlu anlaşmalar, pazarlıklar veya üzerinde uzlaşılması gereken konular devrede. Çok fazla kendinizden ödün vermek istemeyebilirsiniz. Hakkınız olanı almak isteyeceksiniz.

Haberin Devamı

Balık
Önümüzdeki hafta içerisinde, ilginç bir teklif ummadığınız yerlerden kazançları gündeme getirebilir. Beklemediğiniz kişilerin destekleri söz konusu olabilir. Pazarlama, satış, medya, bilişim başlıklı konularda teklifler alabilir veya bazı olanaklara kavuşabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları