Güven isteğimiz artıyor

Sabah saatlerinde daha kararlıyız. Duygularımızı açıkça göstermek isteyebiliriz.

Haberin Devamı


 Gün boyu huzur ve güven isteğimiz artıyor. Ancak bir taraftan Merkür’ün durağanlaşması, bir taraftan boşluktaki Ay, ne yöne gideceğimize karar vermemizi zorlaştırabilir.
İletişim sorunları, elektrik elektronik cihazlara bağlantılı aksilikler, halsizlik, yanlış anlaşılma, bilgisayarlarda problemler veya kararsızlık türünde durumlar ön plana çıkabilir. Ayın 12’sinden itibaren Merkür’le ilgili iletişim problemleri tamamen düzeliyor.

KOÇ
Gelen şikayet ve eleştirilerin boyutu, ilişkileri zedeleyebilir. Aklınızdaki bazı noktaların netleşmesi gerekiyor. Ancak bu şekilde daha doğru adımlar atabilirsiniz.

BOĞA
Hislerinizi açıkça göstermelisiniz. Aşk hayatınız ve sosyal ilişkileriniz açısından kritik bir hafta sonu. Bazı ani değişiklikler aklınızda soru işaretleri yaratabilir. Yolculuklarınız sırasında ya da resmi süreçlerde bazı sorunlar doğabilir.

Haberin Devamı

İKİZLER
Stratejik hareket etmelisiniz ve herkesin fikrini dikkate almalısınız. Bu hafta sonu belli sözleşmelerin, parasal konuların ve detayların yeniden ele alınması ileriye dönük planlarınızı da şekillendirebilir.

YENGEÇ
Hedeflerinizi ve projelerinizi yakınlarınıza aktarmanız yararlı olabilir. Bu hafta sonu, aşk hayatınız olumlu etkiler gösteriyor. Kısa seyahatler sizi motive edebilir.

ASLAN
Bu ara farklı coğrafyalara yapacağınız yolculuklar sizin için ilham kaynağı olabilir. Bu hafta sonu, elinizdeki imkanları ve birikimi çok iyi korumalısınız. Sosyal hayatınızın hareketlenmesi ufkunuzu genişletebilir.

BAŞAK
Finansal konular önem kazanabilir. Bu hafta sonu yapacağınız görüşmeler ya da ziyaretler değer verdiğiniz kişilerle olan ilişkilerinizi güçlendirebilir.

TERAZİ
Belli kişilerle ilgili fikirleriniz aksi yönde değişebilir. Bu değişimi gerekirse dile getirmelisiniz. Böylelikle var olan sorunlar daha çabuk çözülebilir. Bu hafta sonu, kafanızı dinleyin.

AKREP
Bazı şeyler istediğiniz gibi gitmiyorsa, bunun sorumlusu başkaları olmamalı. Bu hafta sonu ruhsal ve fiziksel bazı gelgitleriniz olabilir. Bunları kafanızda iyice belirlemeli ve buna göre çözüm getirmelisiniz.

Haberin Devamı

YAY
Ev ve aile yaşantınızı düzene sokacak bazı yenilikler yapabilirsiniz. Küçük ya da büyük çaplı sakarlıklar ya da aksilikler söz konusu olabilir. Dikkatli ve hazırlıklı olunmasında fayda var.

OĞLAK
Bu hafta sonu, neyi nasıl yapacağınıza dair kafanızdaki konular netleşmeye başlıyor. Evinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Bu sizi hem motive edecek hem de özgür hissettirecek.

KOVA
Eski dostlarınızın uyarılarını dikkate almalısınız. Bu hafta sonu, psikolojik olarak gelgitler yaşayabilirsiniz. Agresif olmadan, daha yapıcı adımlar atmanızda fayda var.

BALIK
Adil olmayan ilişkiler sizi rahatsız edebilir. Daha anlayışlı olmalısınız. Bu tavrınız karar alma aşamasında size yardımcı olacaktır. İç sesinize kulak verin ve onun izinden gidin. Sevdiklerinizle keyifli planlar organize edebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları