Görevler ve sorumluluklar ön planda

Görev ve sorumluluklarımıza odaklanabileceğimiz, işlerimizi akışkan şekilde halledebileceğimiz, önemli görüşmeler veya ilişkilere boyut kazandırmak için uygun bir gündeyiz.

Haberin Devamı

Ancak, iş hayatımızda veya üzerinde yoğunlaştığımız işlerde gereken gayreti göstermemek sıkıntılı durumlara da neden olabilir, bilginize.
Geceye doğru ilerleyen saatlerde maneviyat önem kazanıyor. Dualar edebilir, hayallere dalabilir veya yüksek yaratıcılığımızı kullanmak için seferber olabiliriz.

KOÇ
Seyahatlere açık günlerdesiniz. İlginç yerler görmek veya farklı ziyaretler gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Edineceğiniz tecrübe size her anlamda iyi gelecektir. Romantik eğilimler de devrede.

BOĞA
Farklı iş ve kariyer seçenekleri hedefinizde. Değişiklik ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, eski ilgi alanlarınızı gözden geçirip buradan bir sonuç elde edip edemeyeceğinizi araştırabilirsiniz. Kişisel farkındalığınız yüksek.

İKİZLER
Size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışan, üzerinize görev ve sorumluluk yükleyen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Kötü alışkanlıklarınızı bir kenara bırakmalı ve duygusal anlamda size kötü hissettirecek konulara dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ
Bazı ilginç fikirleriniz, arkadaşlarınızın veya akrabalarınızın olumlu geri dönüşleriyle kuvvetlenebilir. Bu kişiler de planlarınıza dahil olmak isteyebilirler. İletişim kurmak sizi hedeflerinize bir adım daha yaklaştıracaktır.

ASLAN
Değişiklik yapma arzunuz yüksek ve ilginç gelen aktivitelere katılımda bulunmaktan keyif alıyorsunuz. Romantik planlar veya gelişmeler, ilişkilerinizde sıcaklık yaratan durumlar ön planda. Tutmaktan keyif alacağınız sözler verebilirsiniz.

BAŞAK
Evinizde bazı alanlarda kendinizi daha özgür hissetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz. Sizden çok fazla beklentisi olan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Artık yeri geldiğinde mesafe koymayı öğrenmiş olmalısınız.

TERAZİ
Paranızı ve sahip olduğunuz şeyleri korumalısınız. Düşünmeden yapılacak harcamalar da sorun yaratabilir. Arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize daha fazla zaman ayırmalısınız ama bu kişilere sevginizi göstermek için para harcamanız gerekmiyor.

AKREP
Yaşadığınız yerde maddi kazanımlarınızı artırmanıza katkı sağlayabilecek değişiklikler yapabilirsiniz. Yaratıcı düşünmeli ve neler sunabileceğinizi doğru ifade etmelisiniz. Sizi seven bazı kişilerin size katkısı olabilir.

Haberin Devamı

YAY
Bazı konularda ödün vermeniz beklenebilir. Haklarınızı korumak için çaba göstermeniz durumunda fark yaratabilirsiniz. Sinirlenmek yerine yapabileceğiniz olumlu değişikliklere odaklanmanızda fayda var.

OĞLAK
Diğerlerinin neler yaptığına bakmayı bir kenara bırakıp kendi sorumluluklarınıza odaklanmalısınız. Özel yaşamınızı daha faydalı bir alan haline getirmek için gerekenleri yapmanız gerekiyor. Belli konularda harcamaları kısmanın yaratıcı yollarını bulabilirsiniz.

KOVA
Yapılması gereken değişiklikleri yapabilecek tek kişi sizsiniz. Diğerlerinin harekete geçmesini veya size ne yapmanız gerektiğini söylemesini bekleyerek zaman kaybedebilirsiniz. Hayal gücü ve disiplin fark yaratmanıza yardım edecektir.

Haberin Devamı

BALIK
Harcamalarınıza dikkat etmeli ve borçlarınızı ödemelisiniz. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda nerede durduğunuzu veya ne durumda olduğunuzu doğru değerlendirin. Aşırı harcamalardan kaçınmalısınız. Sevgi kazanmak için para harcamanız gerekmiyor.

Yazarın Tüm Yazıları