Ev ve aile meseleleri dikkat gerektiriyor

Sabah saatlerinde zaman zaman huzursuzluklar söz konusu olabilir. Ev, aile, ülke konularının ön plana çıkabileceği bir gündeyiz.

Haberin Devamı

Bu anlamda hassas olabiliriz. Öğle sonrası saatlerde ise fikir alışverişleri, uzlaşma veya yaratıcılık gerektiren konularda olumlu bir enerji akışı var.
Ancak, gece saatlerinde, geçen hafta 4 Nisan tarihinde uzun uzun yazdığımız Uranüs’ün olumsuz görünümü tekrar kendini hatırlatabilir.
Beklenmedik olaylar ve durumlar, hızlı düşünmenin yaratacağı yanlışlar, ani tepkiler, tartışmalar, ufak tefek sakarlıklar ya da kazalar da ufak çaplı da olsa gündemde iki gün için.
Provokatör kişilerden uzak durmakta ve riskli olabilecek her başlığa dikkatle yaklaşmakta fayda var.

KOÇ
İstikrarsız tavırlarınız veya tahmini zor davranışlarınız nedeniyle zor bir kişi görüntüsü verebilirsiniz. Bazı konuları unutamamanız nedeniyle duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir. Daha anlayışlı olmaya dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

BOĞA
Jestleriniz ve duyarlılığınızla insanları etkileyebilirsiniz. İyi niyetli yaklaşımlarınızın olumlu geri dönüşleri olabilir. Eski tanıdıklarla bir araya gelmenizi sağlayacak etkinliklere katılabilirsiniz. Hırslı yaklaşımlarınız bazı konularda ciddiyetinizin veya iş yapma niyetinde olduğunuzun anlaşılmasını sağlayabilir.

İKİZLER
Bazı konuların gerçekçi olup olmadığını ya da bazı doğruları araştırabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız benzer durumlar aklınıza gelebilir ve bu sefer kazandığınız tecrübeye göre hareket etme fırsatı bulabilirsiniz. Dış görünüşünüzde beğeni kazanacak değişiklikler yapabilirsiniz.

YENGEÇ
Aşırı hassas olmanız durumunda belli konularda huzuru yakalamak zor olabilir. Olumsuz yaklaşımları, eleştirileri veya yorumları olan kişilere aynı şekilde cevap vermenin ilerlemenize yardımı olmayacaktır. Hayatınızı zorlaştıracak değil, kolaylaştıracak ve iletişim sağlayacak başlıklara yoğunlaşmalı ve tavrınızı buna göre şekillendirmelisiniz.

ASLAN
İş hayatınızı veya üzerinde yoğunlaşılan işleri ilk plana almanız durumunda ilerlemeniz rahat olabilir. Sempatikliğiniz ve parlak kişiliğiniz birlikte çalıştığınız kişileri etkilemenize yardım edebilir. Özel yaşamınıza veya sevgi temalı ilişkilerinize daha maceraperest yaklaşımlar gösterebileceğiniz günler.

Haberin Devamı

BAŞAK
Algılarınız ve sezgileriniz aradığınız cevapları bulmanızda ya da belirsiz durumların açığa çıkmasında size faydalı olabilir. Ancak, aşırı tepkilerden, aşırı harcamalardan ve her şeyin aşırısından sakınmalısınız. Olan biten olaylara daha basit yaklaşılmasında fayda var.

TERAZİ
İkili ilişkileriniz, işbirlikleriniz ve ortaklıklarınız yaşamınız üzerinde etkili oluyor bugünlerde. Beklenmedik değişiklikler veya olaylar bakış açınızı da değiştirmenize yardım edebilir. Duygusal davranmanız sizi motive eden fırsatları kaçırmanıza neden olabilir.

AKREP
Fiziksel, mental veya duygusal anlamda yeteneklerinizi gösterebileceğiniz plan ve projelere ağırlık vermenizde fayda var. Bazı fırsatların artı ve eksilerinin iyi hesaplanması gerekiyor. Duygusal anlamda size blöf yapan kişiler olabilir.

Haberin Devamı

YAY
Bugünlerde, daha fazla sosyalleşebilir, yeni arkadaşlar edinebilir veya çocuklarınızla daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Evde yapacağınız değişiklikler konforunuzu artırmanızı sağlayabilir. Uzlaşmacı olmanız planlarınıza karşı gelen kişilerle daha rahat diyalog kurmanıza yardımcı olabilir.

OĞLAK
Daha fazla araştırmacı olmalı ve yanlış yapmamaya özellikle dikkat etmelisiniz. Fiziksel mücadele gerektiren konularda veya seyahatler esnasında dikkatli olmanızda fayda var. Geçmişle bağlantılı kişilerle yapacağınız görüşmeler alacağınız kararlarda etkili olabilir. Ani tepkiler vermeniz durumunda bazı konularda belirsizlikler oluşabilir.

KOVA
Kafanızda çok fazla fikriniz olabilir, aralarından size en fazla faydası olacak olanları seçmeli ve gereksiz yüklerden kaçınmalısınız. Organize, seçici ve hazırlıklı olmanız durumunda başarı sizi bekliyor olacak.

Haberin Devamı

BALIK
Hayallerinizi dile getirebilir ve fikirlerinizi paylaşabilirsiniz ama imkansız konularda hızla harekete geçmemenizde fayda var. Mantıklı olmanız ve daha uygulanabilir kavramlara yoğunlaşmanızda yararlı olur. Alt yapısı olmayan eğilimlerinizden veya zararlı alışkanlıklarınızdan vazgeçme zamanı.

Yazarın Tüm Yazıları