Balık burcunda Ay Tutulması

Bu hafta Balık burcunda meydana gelecek Ay Tutulması (16 Eylül), adeta 1 Eylül’de meydana gelen tutulmanın tamamlayıcısı niteliğinde. Etkileri de Şubat 2017 tutulmasına kadar devam edecek.

Haberin Devamı

Bu tutulma, aybaşından beri devam eden tehditlere, yalanlara, aldatıcı oyunlara, propagandalara veya korkutan olaylara başkaldırmanın ve “Yeter artık” demenin tetikleyicisi olabilir. “Suçluluk, endişe veya üzüntülere karşı savaşma zamanı” diye düşünülebilir. 

Öfke açığa çıkabilir. Başkalarına zarar vermemek veya zarar görmemek için ekstra çaba gösterilmesi gerekebilir.
Kontrol dışına çıkan olaylarla uğraşmak durumunda kalabiliriz. Bazı olaylar açığa çıkabilir veya aydınlanabilir.
16 Eylül civarında bazı ilişki veya işbirliklerinin olumlu yönde ilerleyebileceğine dair işaretler görülebilir. Hayal dünyamız geniş olabilir ama sorumlulukları asla ihmal etmemeliyiz.
Gergin veya huzursuz bir ruh hali söz konusu olabilir. Duygusal anlamda veya fiziksel olarak acılara sebebiyet verebilecek olaylara karşı tedbirli olmak gerekebilir.
Rakipler veya düşmanlar açıkça ya da gizli meydan okuyabilirler. Provokatif tavırlara karşılık vermemek ve sabırlı olmak en iyisi. Özellikle otorite konumundaki kişilerin gücünü gösterme arzusu, gerilimlerin baş nedeni olabilir. Daha fazla yetki sahibi veya otorite konumundaki kişilerle fikir ayrılıklarına düşülebilir ve uzlaşmak mümkün olmayabilir.
Tartışmalara girmekten kaçınmak ve ufak tefek kazalara veya sakarlıklara karşı tedbirli olmak gerekli.

TUTULMANIN OLUMLU TARAFLARI

Sürpriz aşklar söz konusu olabilir. Yeni ilişkiler deneyimleme, yeni heyecanlar veya fırsatlarla karşılaşma olasılığımız yüksek.
Fiziksel anlamda daha cazip bir görünüme kavuşabilir. Artan çekiciliğimizle yeni kişilerle tanışabiliriz, popülaritemiz artabilir, mevcut ilişkilerimizde yeni şeyler deneyebiliriz. Artan yaratıcılığımızı farklı alanlarda kullanabilir, tatil atmosferinden ve potansiyelinden faydalanabiliriz.
Ani hareketlere veya olaylara (yangın, kesici aletlerle bağlantılı yaralanmalar, sağa sola çarpmaya bağlı incinmeler vb) bağlı kazalar ya da yaralanmalar söz konusu olabileceğinden bahsettiysek, ani gelişmelerin neden olabileceği sürpriz aşklardan da bahsetmeliyiz.
En çok kimler etkileniyor: Balık, Başak, Yay, İkizler burçlarının son 10 gününde doğanlar, yükselen burçları bu burçlarda olanlar. Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak burçları da dolaylı olarak etkileniyor.

Koç

Haberin Devamı

Bu hafta alışık olmadığınız, inanması zor olaylar söz konusu olabilir. Eğer bu olaylara bizzat şahitseniz ve bu alanda iç sesiniz farklı bir şey söylemiyorsa, kendinize güvenin. Olayları akışına bırakın.

Haberin Devamı

Boğa
Bu hafta, katılacağınız sosyal aktivitelerde yalnız olmamayı tercih edebilir, gideceğiniz yerlere arkadaşlarınızı da davet edebilirsiniz ya da kendiniz kalabalık davetler verebilirsiniz.

İkizler
Eviniz veya ailenizle ilgili hızlı değişiklikler söz konusu olabilir. Bazı konularda hatalar yaptığınızı düşünebilirsiniz. Gerçekçi olmaya çalışın. Kafanıza koyduğunuzu yapabileceğiniz günlerde olacaksınız.

Yengeç
Kontrolünüz dışına çıkan olaylarla uğraşmanız gerekebilir. Yanlış anlaşılmalara açıksınız ama bu durum hareketlerinizi değiştirmenize neden olmayacak. Eğer kullandığınız yöntemlerden memnunsanız, kendinizde değil diğerlerinin bakış açısında değişiklikler yapmaya çalışmanızda fayda var.

Aslan
Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz ön planda. Dikkatinizi çekmek isteyen kişiler olabilir. Bu esnada karşı taraftaki kişileri rencide etmemeye dikkat etmenizde fayda var.

Haberin Devamı

Başak
Rutinin dışına çıkan gelişmeler sizi üzebilir ama üzülmek yerine akışa uygun davranmanızda ve her ne kadar hoşunuza gitmese de açık fikirli olmanızda fayda var. Özellikle 16 Eylül civarında doğanlar açısından kişisel konuların zorlanabileceği bir dönem olabilir.

Terazi
Bu hafta, bütçenizi aşan durumlarla uğraşmanız gerekebilir. Hesaplı olmanız veya bütçe yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Hafta sonuna doğru, önemsediğiniz işler için daha fazla gayret göstermeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Akrep
Bu hafta, olayların veya akışın rengi gözle görülür şekilde değişmeye başlıyor. Bazı şeyleri oldukça değişik veya bayağı bulabilirsiniz ama zaman geçtikçe alışacağa benziyorsunuz.
Yay
Kendinize uzun vadeli ve ulaşılması zor hedefler koyabilir, yeni maceralara atılabilirsiniz. Bu maceraya atılırken kimlerle birlikte hareket edeceğinize doğru şekilde karar vermeniz gerekiyor.

Haberin Devamı

Oğlak
Bu hafta, bazı konularda fazla hızlı gitmeniz nedeniyle bazı kişiler sizi uyarabilir. Bu kişilere kulak vermenizde fayda var. Zira yanılmaya, yanıltılmaya veya yanlış değerlendirmelerde bulunmaya açık olduğunuz günlerdesiniz.

Kova
Mücadeleleriniz artabilir, gereğinden fazla zorlayıcı durumla karşılaştığınızı düşünebilirsiniz. O zaman daha akıllı seçimler yapmalı, zor olanı değil, rahat olanı seçmelisiniz. Kararsızlık size çok fazla zarar verebilir.

Balık
Sizden daha fazla yetki sahibi veya otorite konumundaki kişilerle fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Uzlaşmak mümkün olmayabilir. Bu durumda (en azından şimdilik) işleri onların istediği şekilde devam ettirmenizde fayda var. İleride kendi bildiğiniz gibi ilerleyebilirsiniz, ama şimdi değil!

Yazarın Tüm Yazıları