Ay olumlu açılarda

Gün boyu Ay’ın olumlu açıları var ve birbirimize daha anlayışlı davranmamız ve yardımcı olmamız için olanak tanıyor.

Haberin Devamı

Ancak, dün yaşanan dolunayın yarattığı stresi (ya da dün yazdığımız yazı başlıklarını) de unutmamak lazım, yakın ilişkilerimizi korumaya çalışmalıyız.
Geceye doğru ilerleyen zaman diliminde ise, fikir çatışmaları, şikayet ve eleştiriler sakin kalmayı zorlaştırabilir. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

KOÇ
Seyahatler, sosyal aktiviteler ve kişisel değişiminizi destekleyen işler hayatınızı güzelleştirmenizi ve geliştirmenizi sağlayabilir. Kendinize inanmanız durumunda diğerlerininde size inandığını görebilirsiniz. Aşk hayatınız açısından da heyecan verici veya sürpriz durumlara açık hafta sonu.

BOĞA
Diğerlerinin ne düşündüğünüzü bilmesini sağlamalı ve isteklerinizi nasıl gerçekleştireceğinize dair planlarınızı açıklamalısınız. Ummadığınız kişiler sizi destekleyebilirler. Esnek ve açık fikirli olmanız durumunda farklı şeyler ortaya çıkabilir.

Haberin Devamı

İKİZLER
Diğerlerine yapacağınız yardımlar olumlu bağlantılar kurmanızı sağlayabilir. Sözünüzde durarak sizden şüphe eden kişilerin güvenini kazanabilirsiniz. Bazı alanlarda ödüller yolda. Olumlu ve keyif aldığınız konularla vakit geçirin.

YENGEÇ
Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayacak ya da size bazı şeyler kazandıracak aktivitelere zaman ayırabilirsiniz. Bazı ortaklıklar ve işbirlikleri yaşam standartlarınızı geliştirmenize yardım edebilir.

ASLAN
Evde ve işte karşılaştığınız sorunları çözmenizi sağlayacak değişiklikler yapmalısınız. İmajınızı korumalı ve bazı konularda konuşmayı bırakıp, neler yapabileceğinizi veya sunabileceğinizi gösterebileceğiniz aktivitelere dahil olmalısınız.

BAŞAK
Sizden fayda sağlamaya çalışan kişilerden uzak durun. Bazı konularda aydınlanabilmek için uzmanlara danışmalı ve seçeneklerinizi görmek için gayret göstermelisiniz. Kontrol edilmek yerine kontrolü ele almanızda fayda var.

TERAZİ
Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilecek aktivitelere dahil olmalısınız. Kısa seyahatler sizin için özel bir kişiyle ilişkilerinizi kuvvetlendirmenizi sağlayabilir.

AKREP
Hayallerinizi bir kenara bırakmamalı ve yaşadığınız olumsuzlukları olumluya çevirmenin yollarını bulmalısınız. Duygular ortaya çıkıyor, fikirlerinizi paylaşarak ya da tartışarak baskı yaratan konuları çözebilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY
Hareketin olduğu yerde olmaya özen göstermelisiniz. Fiziksel mücadele gerektiren durumlar sizi motive edebilir ve sizin kadar maceraperest kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir. Yaşam tarzınızda sağlıklı değişiklikler yapmalısınız.

OĞLAK
Dikkatleri üzerinize çekmek için duygusal yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. Dinleyici kitlenizi belirlemeniz durumunda, ailenizde olumlu değişiklikler yapabilmenize yardımı dokunabilecek kişileri ikna edebilirsiniz. Aile ilişkilerinizi güçlendirmenin faydasını görebilirsiniz.

KOVA
Diğerleri için bir şeyler yapmak istemeniz güzel ama duygusal anlamda sizi manipüle etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Eski fikir, plan ya da projelerinizi canlandırarak çok fazla para harcamadan amaçlarınıza ulaşmanız mümkün olabilir.

Haberin Devamı

BALIK
Beklenmedik teklif ya da davetler söz konusu olabilir. Yaşam standartlarınızı yükseltmek için ekstra para harcamaktan çekinmemelisiniz. Eski bir arkadaşınızın teklifleri hoşunuza gidebilir. Gelirlerinizi artırmanızı sağlayacak yatırımlarınız söz konusu olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları