Akrep burcuyla seyahate çıkmak

Gizemli, mistik, sezgileri kuvvetli, meraklarını giderebilecekleri, dinlendirici, egzotik ruhen ve bedenen kendilerini iyi hissedecekleri yerleri tercih ederler.

Haberin Devamı

Gittikleri yer neresi olursa olsun, duygusal anlamda kendilerini iyi hissetmeleri gerekir. Daha sakin, kafalarını dinleyebilecekleri, tatil sonrası için enerji toplayabilecekleri, sahile yakın yerler (adalar, popüler olmayan sahil kasabaları, tekne seyatleri vb.) de tam onlara göredir.
Gittiği yerin bir hikayesi, özgün bir dokusu veya tarihi varsa öğrenmekten keyif alacaktır. Teknolojik gereçlerin tatil süresince kendisini rahatsız etmesini istemez.
Ancak, alacağı her hizmetin kaliteli olması gerekir. Hepinize keyifli seyahatler, sağlık ve sevgi ile kalın...

KOÇ
Agresif tavırlardan kaçınmalısınız. Yeterince düşünmeden adım atmayın. İnsanları değiştirmeye çalışmak büyük zaman kaybı Sevgili Koçlar. Aşk hayatında ve sosyal ilişkilerinizde hareketlilik söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

BOĞA
Başkalarına destek olmanızın en başta size yararı olacaktır. Sosyal sorumluluk faaliyetlerine katılmanız itibarınızı artırabilir. Fikirlerinizi ve öngörülerinizi ifade etmeniz belli başlı konularda sizi bir adım öne çıkaracaktır.

İKİZLER
Kişisel amaçlarınızı ilgilendiren konuları kendi başınıza yürütmelisiniz. Zararlı alışkanlıklardan kurtulmak için ideal bir zamandasınız. Olumlu enerjiler yoksa bazı ilişkilerin yeniden gözden geçirilmesi yararlı olabilir.

YENGEÇ
Şu sıralar sakin kalmanız, tepkilerinizde aşırıya kaçmamanız gerekiyor. Parasal anlamda bir daralma yaşayabilir ya da ödeme konusunda sıkıntı çekebilirsiniz. Sırf başkalarının ihtiyaçları doğrultusunda harcama yapmamalısınız.

ASLAN
Hissettiklerinizi doğrudan paylaşmanız çok da mantıklı olmayabilir. Aşk hayatınızda beklenmedik şekilde olumlu enerjiler ortaya çıkabilir. Ekip ya da takım aktiviteleri ilişkilerinize olumlu yansıyabilir.

BAŞAK
Yeni ilgi alanları keşfetmenizi sağlayacak veya evinizle ilgili bazı başlıklara olumlu yansıyacak haberler edinebilirsiniz. Yapmaktan keyif aldığınız ya da uzmanı olduğunuz işleri paraya çevirme şansı bulabilirsiniz.

TERAZİ
Değer verdiğiniz ilişkilere ya da kişilere enerjinizi daha fazla verirseniz, hayatınız çabuk yoluna girecektir. İmajınızı olumlu etkileyecek değişiklikler ya da romantik planlar için uygun günlerdesiniz.

Haberin Devamı

AKREP
Size farklı seçenekler ya da yollar sunacak kişilerle karşılaşabilirsiniz. Hangisi aklınıza yatıyorsa onu uygulamaya koyun. Demokratik bir ortamda herkesin fikirlerini dilediğince ifade etmesi sizin de sırtınızı dayayabileceğiniz kişileri görmenize yardımcı olacaktır.

YAY
Ev hayatınıza daha çok zaman ayırmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Aşk hayatınız açısından olumlu bir süreçtesiniz. Öte yandan etrafınızın da ilgisi sizin üzerinizde olabilir.

OĞLAK
Evinizi, ailenizi veya akrabalarınızı ilgilendiren konularla uzun süre meşgul olmak durumunda kalabilirsiniz. Düşüncelerinizi hızlıca söyleyebilirsiniz. Bazı konularda fevri davranmak veya kabalaşmak yerine olgun olmaya çalışın.

Haberin Devamı

KOVA
Önünüze getirilen planları gözden geçirebilir, tüm gücünüzü ortaya koymak isteyebilirsiniz. Yeterince düşünerek hareket ederseniz, pişmanlık duymadan daha keyifli işlere imza atabilirsiniz. Aşk hayatınız size ve hayatınıza enerji verebilir.

BALIK
Sizden beklentileri olan kişilerin baskılarını üzerinizde hissedebilirsiniz. Eğer sizden bazı bilgilerin saklandığını veya arkanızdan iş çevrildiğini düşünüyorsanız, gözünüzü dört açmanızda yarar var.

Yazarın Tüm Yazıları