Akrep burcundaki dolunay sizi nasıl etkiliyor?

Bugün meydana gelecek dolunay (+/- 5 gün), bazı olayların farkına varmamızı sağlayabilir. Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir.

Haberin Devamı

Bu tür işlerle ilgilenen kişilerden haberler de alınabilir. Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilmeye neden olan başlıklar söz konusu olabilir.
Pireyi deve yapma ihtimali yüksek olduğu gibi, her burç kendisini ilgilendiren alanlarda güven ya da istikrar sorunlarıyla karşı karşıya kalabilir. Dolunayın yoğunluğu devam ederken finansal konulara, proje ve yatırımlara, para, istikrar ve güven başlıklı alanlarda yeni gelişmelere karşı dikkatli olmak gerekiyor.
Ülkemizde ise, ekonomiyi zaten saydık, parayla bağlantılı her konu, ülkenin önde gelen kişileri, iş hayatıyla ilgili kişiler, sanatçılar, sanatla bağlantılı başlıklar, toprak, tarım, güvenlik, işbirlikleri başlıklarında olan ve bu başlıklarla bağlantılı konular ön planda olabilir.
Sorunları büyütmeye değil, çözmeye ve uzlaşmacı olmaya çalışalım. Neptün’ün olumlu görünümü dolunayı yumuşatıp olumlu etkilerini ön plana çıkarabilir.
Akrep, Boğa, Kova, Aslan burçları ve her ayın 22 – 29 tarih aralığında doğmuş kişiler dolunayın etkisini daha fazla hissedebilirler.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Haberin Devamı

KOÇ
Bugünlerde ödemeler, banka hesapları, bütçeniz, ortak kaynak kullanımı gerektiren konular, alacak verecek meseleleri hassasiyet gerektiriyor. Ani ama kısa süreli ilişkiler de olasılık dahilinde. Ortaya çıkan gerçekler veya duygusal anlamda artan farkındalığınız ön planda.

BOĞA
Biri sizi test ediyor hissine kapılabilirsiniz. Evliliğiniz, işbirlikleriniz veya ortaklıklarınızla ilgili konularda sonlanma ve sonuçlanma enerjileri mevcut. Stresli durumlar oluşabilir. Ancak, aynı zamanda, yeni ve ani ilişkiler ya da mevcut ilişkileri ilgilendiren ani haberler, teklifler, heyecan verici durumlar veya davetler de söz konusu olabilir.

İKİZLER
Hassas diyaloglar yaşanabilir. İş hayatınızı, birlikte çalıştığınız kişileri, mesai arkadaşlarınızı veya işyerinizi ilgilendiren olaylar ön planda. Bazı işlerinizi tamamlayabilir, bitirilen projeler nedeniyle rahatlayabilirsiniz. Sağlığınızı ilgilendiren başlıklarda sonuç almanız daha kolay olabilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ
Aşk hayatınızda bazı konularda netice alabilir, ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşıyabilir, eğlenceli seyahatler yapabilir veya ilişkileri sonlandırabilirsiniz. İlginç kişiler de ilginizi çekebilir ve yeni aşklar söz konusu olabilir. Geçmişe bağlı kalmak bugünün sorunlarını ağırlaştırabilir.

ASLAN
Bugünlerde, üzerinde yoğunlaştığınız bir iş paraya çevrilebilir ve sizi kıskanan kişiler söz konusu olabilir. Ailenizi ilgilendiren konularda sonuçlanma enerjisi devrede ve bu başlıklara yoğunlaşabilirsiniz. Bu konular zaman alabilir ama yeni aşklar söz konusu. Eviniz ve işiniz arasında kalabilirsiniz. Bu alanda denge sağlamak yorucu olabilir.

BAŞAK
Yayıncılık, halkla ilişkiler, medya, bilişim, iletişim, satış pazarlama ve ulaştırma alanlarında sonlanma ve sonuçlanma enerjileri hakim. Yeni haberler alabilirsiniz, ilham veren mesajlar ya da seyahatler söz konusu olabilir. Ancak, değişimin kaçınılmaz olduğu durumlar sizi strese sokabilir ve belirsizlikler endişeli ruh hali yaratabilir.

Haberin Devamı

TERAZİ
Maddi başlıklı konularda sonlanma veya neticelenme enerjileri hakim. Sahip olduğunuz şeyler ya da parasal konularda kendinizi güvende hissetmek istiyorsanız, ne konuşulması gerekiyorsa şimdi konuşmalısınız. Bu sayede başınız ağrımayacaktır. Para girişi ya da çıkışı söz konusu olabilir. İkili ilişkilerde sürprizler ön plana çıkabilir.

AKREP
Rüzgara göre yol almamalı, stres yönetimi yapmalı ve olaylara göre tepki vermek yerine, olaylara yön veren kişi olmaya çalışmalısınız. Hayatınızla ilgili özel kararlar devreye girebilir. Sizin için önemli konularda sonuçlanmalar var. Bazı alanlarda yola yalnız devam etmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınıza veya sosyal yaşamınıza heyecan gelebilir.

Haberin Devamı

YAY
Bugünkü dolunay, işle ilgili gizli olayları su yüzüne çıkartabilir. Problemlerin kaynağını anlayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecek. Kontrol dışına çıkan olaylar karşısında direnç göstermek yerine, kontrollü tepkiler vermeniz stresi azaltabilir. Aynı zamanda ummadığınız şekilde, oldukça farklı kişilere ilgi duyabilirsiniz.

OĞLAK
Geleceğe dönük planlarınızı veya hedeflerinizi gerçekleştirmek açısından zorluklarla karşılaşmanız sizi gerebilir. Bir süre için daha günlük yaşamakta fayda var. Evinizde arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, yeni kişilerle tanışabilir veya yeni kişilere ilgi duyabilirsiniz. Eğlenceli diyaloglar dolunay sonrası sizi bekliyor.

Haberin Devamı

KOVA
Bugün meydana gelen dolunay kariyerinizi, imajınızı veya ait olduğunuz topluluklardaki duruşunuzu ilgilendiren alanlarda hassasiyetleri ön plana çıkartabilir. Özgüveninizi kaybetmemelisiniz. Ayrıca, yaratıcılık gerektiren işlerinizle göz doldurabileceğiniz, geçmişte yaptığınız işlerin sonuçlarını alabileceğiniz günlerdesiniz.

BALIK
Hayal gücünüz ve sezgileriniz diğerlerinin kaçırdığı veya göremediği şeyleri görmenizi sağlayabilir. Bu gerçekleri diğerlerinin görmelerini sağlarken yorulabilirsiniz. Farklı şeyler denemek isteyebileceğiniz günler. Yabancılarla ilişkiler, eğitim, hukuk, seyahatler, bilişim ve dış ticaret başlıklı alanlarda sonuçlanma enerjileri mevcut.

Yazarın Tüm Yazıları