2016’da Aslan burcunu neler bekliyor

Aslan burcunda doğanları 2016 yılı boyunca neler bekliyor? Aşk, iş ve sosyal hayatlarında ne gibi gelişmeler olacak? Dikkatli olmaları gereken dönemler hangileri? Hepsi bu yazıda...

Haberin Devamı

BURCUN ÖZELLİKLERİ

Element: Ateş

Niteliği: Sabit

Yönetici Gezegeni: Güneş

Değerli taşı: Yakut

Zıt burcu: Kova

Felsefesi: Güçlüyüm, çekiciyim, yapabilirim

Uyumlu burçları: Koç, Yay

Finansal olarak uyumlu burcu: Başak

Evlilik veya ortaklık burcu: Kova

Birlikte iyi vakit geçirdiği burç: Yay

Aslan burcu ünlüleri: Napoleon, Robert De Niro, Alfred Hitchcock, Bill Clinton, Dustin Hoffman, Fidel Castro, Antonio Banderas, Jennifer Lopez, Madonna, Meryem Uzerli, Koray Candemir, Engin Altan Düzyatan, Sinem Kobal, Zuhal Olcay, Deniz Akkaya, Şenay Düdek, Şenay Akay, Demir Demirkan

 

Geçtiğimiz yıl burcunuzda olan şans ve bolluk gezegeni Jüpiter ve Mars kendinize daha fazla güvenmenizi sağladı ve hayatınızda önemli gelişmeleri gündeminize taşıdı. Bu yıl işler başkalarının kontrolünde gelişiyor. Olaylar diğerlerinin yaklaşımlarına veya sizin diğerlerine yaklaşımlarınıza göre şekillenebilir ya da diğerlerinin başına gelen olaylardan etkilenebilirsiniz.

Haberin Devamı


AŞKTA GÜVEN ARAYIŞI


2016 yılında sevdiğiniz kişiler zaman zaman sizi biraz üzebilir veya sevdiğiniz kişilerle ilgili sorumluluklarınız ya da ebeveyn olarak üzerinize düşen görevler artabilir. Aşk hayatınızda kendinizi güvende hissetmeyebilir ve daha olgun ya da sizden yaşça büyük kişilere ilgi duyabilirsiniz.
Elinizden tutacak, size destek olacak ve sizi doğru yönlendirecek kişilere ihtiyacınız var bu yıl. Veya bir ihtimal çocuklarınızın disiplin ihtiyacı olduğunu fark edebilir ve onlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ya da çocuklarınızla ilgili konularla uğraşmanız gerekebilir.
Aşk, çocuklar ve yaratıcılık evinizi ziyaret eden Satürn 2018 yılına kadar, bu konularda size yeni dersler verecek ve olgunlaşmanızı sağlayacak. Sevdiğiniz kişilere sevginizi göstermeyi ihmal etmemeniz gereken, eğlenceyi biraz arka planda bırakmak durumunda kalabileceğiniz bir süreçtesiniz.
Karşılıksız aşklar veya baskıcı bir partner de bu geçişin bir diğer olasılığı olabilir, ama bir Aslan burcuna kim karşı koyabilir ki?


PARA! PARA! PARA!

Haberin Devamı


Şans Kralı Jüpiter bu yıl eylül ayının ikinci haftasına kadar, sizin için maddi olanakları, finansal yatırımları, ek gelirleri temsil eden 2. evinizi koruma altına alacak ve bu sefer, bu başlıklarda size türlü fırsat ve olanak tanıyacak.
Bu süreçte, yaptığınız çalışmaları paraya çevirebilir, ek gelirler elde edebilir, mevcut mal varlıklarınız ya da yatırımlarınız kanalıyla kazanç elde edebilir, kârlı alışverişler yapabilir, daha fazla gelir elde edebileceğiniz işlere veya maaş artışı getirebilecek görevlere geçiş yapabilirsiniz.
Satış, ticaret, bilişim, iletişim, seyahat, yabancı ülkelerle bağlantılı projeler, eğitim, okul, yayıncılık ve yazarlık türünde işlerin kârınıza sonuçlar oluşturabileceği bir dönem. Ya da mevcut borçlarınız varsa bir şekilde rahatlama şansı bulacaksınızdır sevgili Aslanlar.
Ancak, ne olursa olsun bazı kanunları yanlışlıkla atlamak, vergilerde gecikmek, sahip olduğunuz şeylerde hak iddia eden kişiler, karar almakta geç kalmak kayıplara neden olabilir. Dolayısıyla, yine de dikkati elden bırakmamalısınız.
İş hayatınız da değişimden geçebilir. Partnerinizin gelirlerinde değişiklikler oluşabilir veya seyahatlerin, kardeşlerinizin ya da akrabalarınızın iş değişikliklerinizde etkisi olabilir.
Seyahatler, araba kiralama, eğitim, iletişim teknikleri gibi konular gelir durumunuzu olumlu etkileyebilecek olaylara kapı açabilir. Bu arada ikinci evinizdeki Jüpiter sevdiklerinize karşı her zamankinden de bonkör davranabileceğinize dikkat çekiyor.
Paranızı duygusal mutluluklar veya yatırımlar için harcayacaksınız 2016’da. Uzun süreli ilişkiler kurabileceğiniz bir yıldasınız ama musluk akarken birikim yapmanızda ve gereğinden fazla harcama yapmaktan kaçınmanızda fayda var.

Haberin Devamı


AKRABALAR MUTLULUK KAYNAĞI OLABİLİR


Eylül ayının ikinci haftasında Jüpiter burç değiştirerek, yılın geri kalan döneminde, sizin için iletişim, yayıncılık, medya, halkla ilişkiler, eğitim, satış, pazarlama, fikirleriniz, akrabalar, komşular ve kısa mesafeli seyahatler başlıklarını temsil eden 3. evinizi koruma altına alacak. Ve bu sefer, bu başlıklarda size türlü fırsat ve olanak tanıyacak.
Bu süreçte, kendinizi her zamankinden çok daha iyi ifade edebilir, iletişim araçlarını (telefon, e-posta, mesajlar, medya gibi) en iyi şekilde kullanabilir, yeni şeyler öğrenmeye başlayabilir, okulunuzla ilgili şanslar yakalayabilirsiniz.
Komşularınızı, kardeşlerinizi, teyze, kuzen gibi akrabalarınızı ilgilendiren güzel haberler söz konusu olabilir.
Evlenen veya çocuk sahibi olacak olan akrabalar yüzünüzü güldürebilir veya yakın çevrenizdeki kişilerin destekleriyle hayatınızda farklı olanaklara kavuşabilirsiniz veya diyaloglarınızı ve ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir, varsa dargınlıkları ortadan kaldırabilirsiniz.
Satış, pazarlama, yayıncılık, internet, ticaret, iletişim, yazarlık, insan kaynakları, danışmanlık, yazılım mühendisliği, halkla ilişkiler ya da eğitim alanlarında çalışan Aslan burçları bu alanlarda başarı elde edebilirler veya daha kolay ilerleyebilirler.
İçinizdeki yazar ortaya çıkabilir veya eğitim dalında çalışanlar tezlerini tamamlayabilirler ya da raporları için çok fazla dokümana erişim sağlayabilirler.
Daha fazla öğrenmek ve öğretmek isteyeceğiniz bir yıldasınız. Web sitesi açmak veya kendi blogunuzu oluşturmak mı istiyorsunuz tam zamanı!
Mart ayında, partnerinizin gelirlerini ilgilendiren gelişmeler, sorumluluklarınızın artmasına neden olabilir veya işbirlikleriniz ya da ortaklıklarınızla bağlantılı ani olaylar veya vergiler, komisyonlar, nafaka ya da miras başlıklı konularla ilgili başlıklar dikkat gerektirebilir.
Aynı ay içerisinde, kardeşlerinizin veya yakın akrabalarınızın hayatlarındaki önemli değişikliklerde onlara destek olmanız gerekebilir ya da komşularınızı veya seyahat başlıklarını içine alan olaylar gündemde olabilir. Aslında bir seyahat yenilenmenizi sağlayacaktır. Hatta, yeni aşklar veya mevcut aşkları güçlendirme fırsatı söz konusu olabilir.
Özellikle yaz aylarında, ilişkinizin her geçen gün biraz daha ilerlediğine tanık olabilirsiniz.

Haberin Devamı


İLİŞKİNİZİ FARKLI BİR SEVİYEYE TAŞIYABİLİRSİNİZ


Eylül ayı içerisinde, gelirlerinizde artış sağlayabilirsiniz. Ek gelirler veya eskiden size gelir getiren işlerle ilgili başlıklar gündemde olabilir.
Risk almaktan kaçmayacağa benziyorsunuz ama konu para olunca, kendinizi garantiye almanızı sağlayabilecek bir B planınızın da olmasında fayda var. Çocuğunuzu ilgilendiren başlıklarda yatırımlar yapabilirsiniz veya partnerinizin istekleri nedeniyle harcamalar gündeme gelebilir.
Ay sonuna doğru, ani gelişmeler söz konusu olabilir. Maddi konularda (sigortanın karşılamadığı hasarlar veya ödenmemiş primler gibi) tartışmalar çoğalabilir. Ani tepkiler vermemeye dikkat etmeli ve paranızı doğru alanlarda kullanmalısınız!
Güzel tarafı ise, aşk hayatınızı farklı bir seviyeye taşıma fırsatı bulma ihtimaliniz. Kafa kafaya verip ilişkinizle ilgili planlar yapabilir, ilişkinizi canlandırmakla kalmayıp, hayatınıza da yenilik getirebilirsiniz.
2016 sevgi cümleleriyle dolu mesajlara, maillere ve telefonlara kapı açıyor ve siz tüm heybetinizle o kapıdan içeri giriyorsunuz sevgili Aslanlar!

 

Haberin Devamı

Önemli tarihler

 

Sevgili Aslanlar, aşağıdaki tarihleri dikkate alırken, +/- bir ay açıklamasını özellikle dikkate almanızı rica ediyorum.
Mart ayı (+/- 1 ay) civarında, ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda (kredi, burs, tazminat, vergi, prim, nafaka, miras, alacak verecek, sigorta gibi) dikkatli hareket etmeniz ve karşı taraftan yönlendirilmemeye çalışmanız gereken günler. Evrakları dikkatle incelemeden imza atmamalı veya kaybetmemelisiniz.
Ummadığınız konularda önemli değişiklikler söz konusu olabilir. Önünüze önemli projelerle ve işlerle gelen kişilerin olayların acilen halledilmesini beklemesi, işin güzel tarafını kaçırmanıza neden olabilir.
İnternet veya diğer iletişim araçları yoluyla yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Ancak ilk randevular için güvenli yerleri tercih etmenizde fayda var.
Ağustos ayı civarında, özel yaşamınızla ilgili sorunlar ortaya çıkabilir ama bağlayıcı sözler vermek veya mevcut ilişkileri bir seviye yukarıya taşımak anlamında gelişmelere de açığız.
Eylül ayı (+/- 1 ay) civarında, mart ayında tecrübelerinden faydalandığınız kişilere yine ihtiyaç duyabilirsiniz. Yukarıda yazdığımız konulara benzer başlıklar tekrar gündeme gelebilir.
Alacak verecek meseleleri, krediler, sözleşmeler veya anlaşmalar esnasında detaycı olmanız ve dokümanları dikkatle incelemeniz gerekiyor. Borç veya kredi almak için biraz daha beklemenizde fayda var, ama borçları tahsil etme şansı bulabilirsiniz.
Sevgili Aslanlar, hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte mutlu, keyifli, sağlıklı bir yıl diliyorum. Sevgi ile kalın...
Not: Yükselen burcunuzun yıllık yorumunu da mutlaka okumalısınız.
Yarın Başak burcu ile devam edeceğiz...

 

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI...

 

Koç
Bazı konulardaki fikirlerinizi dürüst şekilde ortaya koyma niyetinde olabilirsiniz ama bu durumun istenmeyen sonuçları olabilir. Açık sözlü olmanız güzel, fakat herkes gerçeği duymak istemiyor olabilir.

Boğa
Bugünlerde vereceğiniz mesajların önemli sonuçları veya etkileri olabilir. Kullanacağınız dile önem vermeniz gerekiyor. Sanırım, despot bir görünüm vermek istemezsiniz sonuçta. Değil mi?

İkizler
Belli anlaşmalara yaklaşımınız önem taşıyor. Bu alanlarda sizden iyisi de yoktur malum. Ancak, özelikle bugünlerde baskıcı olmak, altını çizmekte başarısızlıkla aynı anlama gelebilir. Muhteşem politik yeteneklerinizi kullanmanın faydasını görebilirsiniz.

Yengeç
Çoğu kişinin iyi niyetli olmasına rağmen düşüncesiz yorumlar yapabileceği birkaç günlük süreçteyiz. Dolayısıyla, siz de ne kadar iyi niyetli olursanız olun, söylediklerinizin doğru anlaşıldığından emin olmalı veya insanları yanlış anlarsanız, daha esprili yaklaşmaya çalışmalısınız.

Aslan
Sağlığınız, spor yaşamınız, diyetiniz, özel yaşamınız veya iş hayatınız hakkında size yol göstermeye çalışan kişiler olabilir. Aman ne güzel! Ancak, bu kişilerin ısrar veya ikna dozunu kaçırması sizi rahatsız edebilir.

Başak
Aşk hayatınız veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici gelişmeler söz konusu olabilir. Ancak, önemli açıklamalar yaparken abartılı cümleler kurmaktan kaçınmanızda fayda var.

Terazi
Aslında tam tersini düşünmenize rağmen ortamı hoş tutmak veya gerilim yaratmamak için gerçek fikirlerinizin tam tersini söylemeniz ruhen sizi sıkabilir ve baskı altında hissedebilirsiniz.

Akrep
Bazı fikirlerinizin doğru anlaşılmasını veya karşı tarafın sözlerinizi uygulamaya koymasını istiyorsanız, daha yumuşak ve özetleyen bir dil kullanmanızda fayda var. Nasihat veren büyükbaba edası yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

Yay
Elinize geçmek üzere olan bilgileri veya haberleri gözden kaçırmamalı ve doğru şekilde değerlendirmelisiniz. Dolayısıyla, kendinizi göstermenizi, maddi durumunuzu geliştirmenizi veya çabalarınızın karşılığını almanızı sağlayabilecek her fikri duyabilmek için kulaklarınızı iyice açmanızda fayda var.

Oğlak
Büyük pişmanlık yaşamamak için, ağızdan kaçan sözlere veya talihsiz açıklamalara dikkat edilmesi gereken günler. Dolayısıyla, kürsüye çıkıp konuşmaya başlamadan önce, tane tane ve düşünerek konuşmanız gerektiğini hatırlamanızda fayda var.

Kova
Sizden haber veya bilgi talebinde bulunmayan kişilere bilgi aktarmanızın bir anlamı olmayabilir. Ayrıca, iki kişinin bildiği sır değildir. Öyle değil mi?

Balık
Farklı düşünmeli, farklı şeyler denemeli veya özgün olmalısınız ama dilinizi dikkatli kullanmanız gerekiyor. Zira söyledikleriniz önemli değişikliklerin başlamasına neden olabileceği gibi önemli bir tehdit olarak da görülebilir.

Yazarın Tüm Yazıları