Nilüfer Pazvantoğlu
Nilüfer Pazvantoğlu
Nilüfer PazvantoğluYazarın Tüm Yazıları

Sezonun yeni bordo tonları

Parlak böğürtlen tonları, yoğun yabanmersini ya da ahududu kırmızıları... Yeni sezonda gözler, dudaklar ve tırnaklar bordonun her türlü tonuyla kadınların aklını başından alacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Baştan çıkarıcı dudaklar
Yaz sezonunda makyaj artistleri kadınları adeta birer moda aksesuvarı kadar canlı mevye renklerine büründürmeye hazırlanıyor. Özellikle dudaklar bordonun en canlı tonlarından en koyu renklerine kadar geniş bir renk yelpazesiyle göz alıyor. Renklerin belirgin olması ve göze çarpması için özellikle dudak makyajında dudak kaleminin önemi büyük.
* Rujunuzu sürmeden önce dudak kalemiyle dudak çizginizi belirleyin. Böylelikle rujunuzu sürdüğünüzde rengin bir süre sonra ince kırışıklıkların içine dolmasını engellemiş olursunuz.
* Rujunuzu sürerken bir dudak fırçasından yardım alın.
* Kağıt mendili dudaklarınızın üzerine bastırın ve sonrasında rujunuzu bir kez daha sürün. Böylelikle kalıcılığını artırmış olursunuz.
* Peki, kime hangi tonlar yakışıyor? Soğuk cilt tonlarına mavi alt tonlara sahip bir ürün kullanmanız yerinde olacaktır. Sıcak ten rengine sahip iseniz sarı alt tonlarda bir ruj sizin için uygun seçim.

Haberin Devamı

Kadınların beden devrimi

1964 yılından bu yana her aylık yayınında biz “normal” kadınları kıskançlıktan çatlatan vücutları kapak yapan Sports Illustrated, bu kuralını ilk kez bozdu.

50 yıldır bikini sayısında sadece XS modellerle çalışan Sports Illustrated ilk kez 26 yaşındaki Amerikalı XL model Ashley Graham’ın havuz kenarında çekilmiş bikinili fotoğraflarıyla çıkıyor. Aynı “devrimci” anlayışı Amerikan Vogue dergisi iç çamaşırı çekimlerinde, Fransız ELLE dergisi de Haziran 2014 sayısındaki bikinili kapağında kullandığı “plussize” modelle benimsemişti. Böylelikle bir anlamda 44 beden ve üzeri kadınların “beden devrimi” gerçekleşmiş oldu.

Gwyneth’in inanılmaz değişimi

Pek çok sanatçı kamera karşısına geçmeden önce hem makyajla hem de giydikleriyle mükemmel bir görünüme bürünür. Bu kural tabii ki Hollywood’un başarılı ve güzel oyuncusu Gwyneth Paltrow için de geçerli. Ancak 42 yaşındaki oyuncu, Instagram hesabında en doğal halini de paylaşmaktan çekinmiyor. Onun “öncesi ve sonrası” kareleri görenleri şaşırtıyor.

Pek çoğumuz için Hollywood yıldızları ulaşılmaz karakterler gibi algılanıyor. Ancak onlar da çoğunlukla bizim gibi sıradan görünebiliyorlar. Peki, uykudan uyandıktan hemen sonra nasıl göründüklerini merak ettiniz mi hiç? Gwyneth Paltrow hayranlarının işte bu merakını gidermek için kısa süre önce makyajsız halini Instagram hesabında paylaşmaktan çekinmedi. Üstelik, göz çevresindeki hafif morluklar, maskarasız kirpikler ve kafasına yapışmış saçlarıyla... Hemen yanına da makyajlı ve toplanmış saçlarıyla görüntüsünü ekledi. Küçük dokunuşlarla bambaşka bir görünüme bürünen ünlü yıldız, son haliyle gerçekten biz kadınları kıskandıracak kadar güzel. Onu görüp de makyajın büyülü dokunuşlarından etkilenmemek mümkün değil... Ne dersiniz?

Haberin Devamı

EDİTÖRDEN...
Sevgililer Günü’ne özel fırsatlar
- Estee Lauder’ın Advanced Night Repair serum, Advanced Night Repair göz kremi ve Advanced Time Zone krem içeren seti, 249 lira...
- Take It Away makyaj temizleyici (30 ml), Perfectionist Serum (7 ml), Resilience Lift sıkılaştırıcı krem (15 ml), Resilience Lift göz kremi (5 ml), Pure Color Lipstick-pink Parfait, Sumptuous Extreme siyah maskara, şık makyaj aynası ve kozmetik çantasıyla Estee Lauder Elegant Beauty Set, 129 lira...
- Estee Lauder Sensuous Nude Edp (30 ml) kadın parfümü, 99 lira...
- Clinique Whole Lotta Chubby Stick makyaj seti, Chubby Stick nemlendirici dudak parlatıcısı, 3 adet Chubby Stick Intense nemlendirici kalem ruj ve mini ruj çantası, 99 lira...
- Clinique Aromatics In White Edp (30 ml) kadın parfümü, 99 lira...
- Nesti Dante Lavanda 3’lü sabun seti, 29.75 lira...

Yazarın Tüm Yazıları