Leke ve kırışıklıkları buharlaştırın

Pek çok kadın güzelleşmek için yeni uygulamalardan medet umuyor. Ancak cerrahi operasyonlardan çekinenlerin sayısı da oldukça fazla. İşte bu gruba girenlerin imdadına son dönemde Plexr yetişiyor. Söz konusu teknikle, skarlardan yaşlılık lekelerine, kalıcı dövmelerden vücut çatlaklarına kadar pek çok olumsuzluktan kurtulmak mümkün.

Haberin Devamı

Birçok estetik cerrahi işleme alternatif bir uygulama olan Plexr ile ilgili detaylı bilgiyi Dr. Ahmet Karaçam’dan aldık:

“Plexr’in, etkileşim sonucu oluşturduğu iyon bulutu, cilt yüzeyini etkiliyor. Yöntem çok hızlı olarak ince bir kabuklanma ve sonrasında yenilenme sağlıyor.”
* Uygulama nasıl yapılıyor?
- Öncelikle bölge antiseptik sıvı ile temizleniyor. Lokal anestezik krem sürülüyor. 20 dk. sonra işlem uygulanıyor. İşlem, tedavi edilecek bölgenin boyutuna göre, lokal anestezi sonrası 5 ile 30 dakika sürüyor.
* Acı hissedili-
yor mu?
- Uygulama sırasında ağrı-acı hissi yok. Sonrasında ise çok hafif bir sızı hissi olabiliyor. Ancak bu his kesinlikle rahatsız edici boyutta değil ve 1 ile 2 gün içinde tamamen geçiyor.
* Uygulama sonrasında nelere dikkat etmek gerekiyor?
- Özellikle açıkta kalan bölgelere güneş koruma özelliği olan sıvı bir fondöten (BB krem) tabaka halinde sürülmeli. Her yıkama sonrası işlem tekrarlanmalı.
* İyileşme süreci nasıl işliyor?
- Uygulama bölgesini güneş koruma faktörlü sıvı fondöten, hem UV’den koruyor hem de temizleme sırasında bölgede oluşabilecek ince kabukların ortadan kalkmasına yardım ediyor. Bölgeye ve yapılan uygulamaya göre 5 ile 10 gün arasında tamamen iyileşiyor.

Haberin Devamı

Feminen ve özgür ruh

Estee Lauder’ın modern kadını anlattığı parfümü Modern Muse ile tanışın. Yumuşak, narin, feminen ama aynı zamanda özgüveni yüksek, güçlü ve özgür bir ruha sahip. Stil sahibi ve orijinal... Tanıştığı herkese ilham veriyor, üstelik tek bir kelime etmeden; gülüşüyle, tarzıyla ve duruşuyla...
Modern Muse’un içerikleri seçilirken dünyada yaşayan 10 master parfümörden biri olan Harry Fremont’un bahçesinden esinlenilmiş. Fremont, bahçesindeki çiçeklerin sadeliği ile modern kadının çok yönlülüğünü harmanlayarak ortaya eşsiz bir eser çıkarmış.
Koku, içeriğindeki zıt ve bugüne kadar bir araya getirilmemiş çiçeksi ve odunsu notalarla güç ve zarafetin çekiciliğini yansıtıyor. Modern Muse’un kampanya yüzü ise ünlü model Arizona Muse... Fiyatı (50 ml) 230 lira...

Makyaj çantasına detoks

Haberin Devamı

Geçen gün “Dur bi şu makyaj çantamı detokslayayım” dedim kendi kendime. Çünkü nereye gidersem gideyim çantamdan eksik etmediğim için sol omzumda geçmeyen bir ağrıya sebebiyet veriyor kendisi.
Ki beni bilen bilir aman aman makyaj yapan biri değilim. Amma velakin bakımıma düşkünüm! Makyaj çantam olmaksızın şuradan şuraya adım atmam.
İçine bir göz attım ki, aslında kesinlikle kullanmadığım ama “yanımda bulunsun, belki lazım olur” dediğim bir adet ruj, fazladan bir siyah göz kalemi daha (muhtemelen onun arkasında fırçası var diye yanımda taşıyorum. Ama aslında diğer kalemin yumuşaklığından memnunum). BB, CC, cilt bazı ile serumu karıştırıp kendi fondötenimi yarattığım için onları da atmışım çantaya...
Baktım olmayacak böyle. Hangisinden vazgeçmeliyim diye düşünürken kendim için bir “KURTARICI KİT” hazırladım. Gün içinde mutlaka elimin altında olması gereken malzemelerin listesini yaptım. Sizinle de paylaşmak istiyorum.
* Pudra
* Kapatıcı
* Dudak
parlatıcısı
* Mini boy parfüm
* Mini boy el kremi
* Maskara
* Saç lastiği
* Törpü
* Göz kalemi
* Allık
* Kulak çubuğu (maskara ya da akan farı temizlemek için gerekiyor)

Haberin Devamı

Editörden
Tutkunun izi dudaklarda

Pure Color Envy Sculpting Lipstick koleksiyonu, dudaklarınıza ışıltı kazandırmak için yeniden tasarlandı. Yeni Pure Color Envy Shine Sculpting Lipstick, yoğun renk verme özelliğiyle dudakları vurguluyor, belirginleştiriyor ve özel pigmentleriyle biçim veriyor. Bir rujdan daha fazlası olan bu koleksiyon, dudaklarınızı ışıltı, dolgun görünüm için hacim kazandırıyor. Fiyatı, 102 lira...

Yazarın Tüm Yazıları