Bu konser unutulmaz

KARABAĞLAR Belediyesi’nin, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında, “İZOT İzmir Otizm Orkestrası ve Korosu”, Üçyol Uğur Mumcu Parkı’nda konser verdi.

Haberin Devamı

 

Bu konser unutulmaz

Başkan Muhittin Selvitopu, “Engelli insanlarımızın sorunlarıyla ilgilenmek, onlara toplumda hak ettikleri yeri alma olanağını sağlamamız gerekiyor” dedi. Türkiye Otizm Dernekleri Federasyonu Başkanı Ergin Güngör de beş yıldır 120’ye yakın otizmli çocuğa spor tesislerini açan ve onların gelişmesini sağlayan Başkan Selvitopu ile çalışanlarına teşekkür ettiğini söyledi. Beş yıl önce kurulan, 126’ncı konserini de Dr. Orçun Berrakçay yönetiminde veren orkestra ve koro, büyük beğeniyle izlendi. Başkan Selvitopu da çocuklarla, “Hayat Bayram Olsa” şarkısına eşlik etti.

-----

Haberin Devamı

SÖZ
SİZİN

BİR DUYURU
Tepecik Onkoloji
yararına defile

ERTAN Kayıtken ve Yüksel Ak, 14 Mayıs Pazartesi günü saat 15.00’te İzmir Hilton Oteli’nde geliri Tepecik Hastanesi Onkoloji Bölümü’ne bırakılacak bir defile düzenliyor. Biletler için iletişim: (0232) 463 08 26.

-----

BİR UÇURTMA FESTİVALİ
Çeşme Reisdere
iki gün çok renkli

ÇEŞME Belediyesi’nin, 2. Reisdere Uluslararası Uçurtma Festivali bugün ve yarın gerçekleşecek. Martı Uçurtma Kulübü’nün de Türkiye’nin çeşitli illerinden gelecek profesyonel uçurtmacılarla destek verdiği festivale Almanya, İtalya, Fransa, Belçika ve Endonezya’dan profesyoneller de katılacak. Belediyenin bin uçurtma dağıtacağı festivalde, çocuklara uçurtma yapımı da öğretilecek. Festival kapsamında bugün saat 20.30’da Reisdere Köy Meydanı’nda, Aegean Band konser verecek.

-----

BİR ALINTI

Barış Kaşıkçı’dan: Çok sevdiğin ama geri döndüremeyeceğin kişilerin en kötü yanı; onları her hatırladığında, seni tekrar tekrar terk etmeleridir! (Tolstoy)

Yazarın Tüm Yazıları