Birinden yeni yıl hediyesi almak sizi mutlu eder mi?

Soruyu sadece yeni yıl değil, zamandan çıkarıp, hediye almak diye sormak lazım.

Haberin Devamı

Cevap olarak herkes “Evet” diyecektir. Çünkü hediyenin bir anlamı, verenin bir özelliği vardır. Geçen hafta gelen iyi haberlerden bazılarını bu gözle okudum.

Kepez Belediye Başkanı, köy okuluna bilgisayar sınıfı kurdu

Birinden yeni yıl hediyesi almak sizi mutlu eder mi
Antalya Kepez’de Belediye Başkanı Hakan Tütüncü bilişim sınıfları kurmaya devam ediyor. Şimdi de ilçenin en uzak yerleşim yerlerinden Kızıllı Ortaokulu’na hediye etme sözü verdiği sınıfı açmış.


Törene katılan Başkan Tütüncü, eğitime olan desteğinin devam edeceğini söylemiş.


Açılışa belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve bürokratları ile Kepez Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural da katılmış. Kızıllı Mahalle Muhtarı Arif Uğurlu, Kepez Belediyesi ekibine teşekkür etmiş.

Haberin Devamı


Okul müdürü İsmail İşbilirler, Tütüncü'nün kendilerine verdiği sözü hemen yerine getirmesiyle mutlu olduklarını söylemiş.

 
EN BÜYÜK DESTEK EĞİTİME


Göreve geldiklerinden bu yana geçen 8 yıllık sürede en büyük yatırımı çocuklara ve gençlere yaptıklarını belirten Başkan Tütüncü, en büyük desteği okumaya ve öğrenmeye, bilime ve bilişime verdiklerini söylüyor.

 

Bir toplumun eğitimle kalkınacağının altını çizen Tütüncü, "Bir toplum bilimle fenle ileriye gider. Eğitilen nesilleri vatana ve millete faydalı birer birey haline getirebilmek amacımız. Tüm çocukları kendi çocuklarımız gibi görerek, onlara gereken desteği sağlama arayışında olmalıyız" demiş.

 
Teşekkürler başkan.

Varto Kaymakamı 5 öğrenciye dizüstü bilgisayar hediye etti

Birinden yeni yıl hediyesi almak sizi mutlu eder mi
Muş’tan DHA muhabiri Fatih Çelik’in haberine göre, Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, ilçedeki Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde katıldığı kariyer günleri programında başarılarından dolayı 5 öğrenciye diz üstü bilgisayar hediye etmiş.

 
Çetin törende şunları söylemiş:

"Kurada isimleri çıkan LYS'ye hazırlanan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nden Muhammed Özen, Cansu Doğan, Deniz Bozkurt, Mazlum Yüksel ile Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Zuhal Bal adlı öğrencilerimize bilgisayarlarını teslim ettik.

Haberin Devamı

 
Onların başarılarının daha da artması için bilgisayarların kendilerine iyi geleceğini düşünüyorum. Onlardan tek isteğimiz çalışıp üniversite sınavlarını kazanıp ülkemize faydalı birer fert olmalardır."


Gençlere başarılar diliyorum. Kaymakam Bey’i de kutluyorum.


Biga Belediye Başkanı’na öğrencilerden sürpriz hediye

Birinden yeni yıl hediyesi almak sizi mutlu eder mi
Çanakkale’nin Biga ilçesindeki Osmangazi İlkokulu’nun bahçesi ve çevre düzenlemesi Biga Belediyesi tarafından yapılmış.

 
DHA muhabirin Safiye Tarı Güner’in haberine göre okul müdürü İsmail Atasoy, müdür yardımcısı Sinan Danişman ve bir grup öğrenci Biga Belediye Başkanı İsmail Işık'a teşekkür ziyaretine giderek sürpriz hediye sunmuş.

 
Okul müdürü Atasoy, öğrencilerin hazırladığı teşekkür videosunu ve Başkan’a hitaben yazdıkları teşekkür mektuplarını teslim etmiş.

Haberin Devamı

 
Başkan Işık şöyle konuşmuş:

“Öğrencilerimizin hazırladıkları videoyu izledim. Mektuplarını da tek tek okudum. O minik kalplerdeki samimiyetin bozulmaması için çalışıyoruz, daha çok çalışmalıyız. Küçük adam ve kadınların büyük fikirlerle süslü cümleleri bizi geleceğe taşıyacaktır. Onların yüzlerindeki gülücükler için çalışıyoruz. Onlar için mücadele etmeye devam edeceğiz. Geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa edecek olanlar, umutlu ve çalışkan gençlerdir. Onları tek tek öpüyorum."

 
Sayın Başkan aldığınız bu anlamlı hediyeleri artık hiç unutmazsınız.

 
O çocuklar da size unutmayacaktır. Sağolun…

Türkiye birincisi olan Sena Nur, Didim'in gururu oldu

Haberin Devamı

Birinden yeni yıl hediyesi almak sizi mutlu eder mi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde, 'Enerji Verimliliği Haftası' etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim yarışmasında Türkiye birincisi olan Didim Gazi İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Sena Nur Elik büyük gurur duyuyor.


Aydın’dan DHA muhabiri Ediz Verdioğlu’nun haberine göre, Didim Kaymakamı İskender Yönden, Sena Nur Elik, sınıf öğretmeni Yasemin Önal ve Okul Müdürü Birol Kurt'u makamında konuk ederek kutlamış.

 
Sena Nur Elik ile danışman öğretmeni ödülleri verilmek üzere, bu ay İstanbul'da düzenlenecek olan 8. Enerji Verimliliği Forumu'na davet edilmiş.


Sena Nur’a şimdilik en büyük hediye ilçede herkesin sevgisini kazanması.

Haberin Devamı

 
Küçük kardeşimi ve öğretmenlerini kutluyorum, alkışlıyorum.

 
Bugünkü iyi haberler bu kadar.

 
Yeni yılda herkese önce sağlıklı günler diliyorum. Bol hediye almanızı-vermenizi istiyorum. İyi haberleriniz çok olsun diyorum.

 

Yazarın Tüm Yazıları