Izgaraların bereketi

Okurumuz Sercan Çelik, özetimle diyor ki: “Bursa’mızın toprağı, bereketli olmasının yanı sıra çok verimlidir

Haberin Devamı

Izgaraların bereketi

Bu durum yağmur suyu giderleri ızgaraları için de böyledir. Bunlara örnek mi istiyorsunuz? Mesela; Nilüfer ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Barış Sokak ve Zaman Sokak diyebiliriz. (Muhtarlık hizmet binası yanı) Izgaradan fışkıran bereketli toprağı kendisine mesken edinen otlar üzgün ve yalnız kalmışlardır. Bu bereketli verimin devam etmesi adına Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ’nin sulama ekibi buraları da sulamayı ihmal etmemelidir. Hatta lale ve gül gibi simgeleşmiş çiçeklerin de ekilmesini tavsiye ederim. Saygılarımla.”

NE ORKESTRASI VAR NE KOROSU, NE DE ŞEFİ

Izgaraların bereketi

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Caddesi üzerine kurulan (Tofaş, Fabrika önünde) orkestra şefi rahlesi hizmeti ikinci yılına girmiştir. Müziğe verilen değerle alakalı olan son derece kıymetli hizmet için çok teşekkür ediyorum. Ancak ortada ne orkestra var, ne koro var, ne de şef. Bu rahlenin yalnız kalmasına vicdanım el vermiyor. Bursa Türk Musikisi Cemiyeti bize bu konuda destek verebilir mi acaba?

BANK EMEKLİ OLUNCA…

Izgaraların bereketi

Mavi yaka emeklisi olan okurumuz Ender Kaya, şöyle diyor: “SGK Bölge Müdürlüğü girişindeki oturma banklarından birisi emekli olmuş! Giderken de saplamalarını almayı unutmuş! Bu durum bir zarar ya da aksaklık doğurur mu acaba?”

İTİRAZIM VAR

Izgaraların bereketi

Okurumuz Kerime Kalıcı: “Avrupa Konseyi Bulvarı (Bursa Oto Merkezi Galericiler Çarsısı yanı) girişine dikilen yaya sinyalizasyon sistemine itirazım var. Yarım saatte bir kişinin dahi geçmediği lambaların, araçlara yanan kırmızı ışık sebebiyle durması çok anlamsız. Hele akşam trafiğinde durum çok daha vahimdir. İlgililere duyurulur” diyor.

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Israrcı takipçiliğimizle alakalı olarak son olarak dördüncü yayımımızda ‘YAYA GEÇİDİNDE DE OLURSA’ başlığımla sunduğumuz şikayetimizin (Nilüfer ilçesi Orhaneli Kavşağı – CarrefourSA karşısı) en nihayetinde değer bulmuş olduğunu gördüm. Artık o yaya geçidinde çukur yok. İki yıldır uğraşmış olsak da en nihayetinde o çukurun kapatılmış olduğunu görmenin mutluğu içindeyim. İlgili yetkililere teşekkür ederiz.

Izgaraların bereketi

 

Yazarın Tüm Yazıları