Yılan hikayesine döndü

Yılan hikayesi gibi bir konu! O da Yıldırım Belediyesi’ne nasip oldu! Alkışlarım ben bunu!

Haberin Devamı

Yılan hikayesine döndü
Şirinevler Mahallesi Şirinevler Cami önündeki kaldırım, her ay bazı ziyankar sürücülerin ziyanları sonucu gördüğünüz gibi dağıtılıyordu. Sonrasında da milli servetimize yazık oluyordu. Konuyu neredeyse her ay yayımladık. Yıldırım Belediyesi yayımlarımızı okur okumaz o alanı onarıyordu.

TUVALET TAŞLARI

Bu onarım (!) yılı devirdi bi’türlü bitirilmedi. Çözüm için kalıcı proje üretemeyince Yıldırım Belediyesi’ne; (Alaturka ve alafranga tuvalet taşlarıyla süslendirilmiş (!) delinatör dizilimleri Yıldırım’ın en son projeleriydi!

Yılan hikayesine döndü

Haberin Devamı

BİR YILDA 11 KEZ DAĞILDI

10 Mayıs 2018 tarihli yayımımızda; okuyabilirsiniz) ‘demir bariyer dikin, sorun kati olarak bitsin’ demiştim. Dikkate alınmadım. Canınız sağ olsun! Takip edebildiğim kadarıyla bir yıl içinde 11 kez dağıtılan kaldırım için; malzeme yüklü araçlarıyla birlikte ilgili ekipler geldi onardı ve gitti. Ben de her onarım sonrasında köşemde teşekkür etmiştim. Ya, düzenli teşekkür edilir olmanız çok hoşunuza gidiyor. Ya da o kadar çok zenginsiniz ki parayı savurmak sizleri mutlu ediyor! Ne diyelim; zenginliğiniz daimi olsun Yıldırım Belediyesi!

ATLETİZME HAZIRLIK OLSUN DİYE Mİ!

Yılan hikayesine döndü

Okurumuz Nurettin Hakyemez: “Osmangazi İlçesi Küçükbalıklı Mahallesi’nde bulunan ‘çok lüks’ diyebileceğim Osmangazi Atletizm Salonu önündeki engeller atletizme hazırlık olsun diye mi bırakılmış?” Sn. Hakyemez. Hakkını yemiyoruz! 

Yılan hikayesine döndü

Ancak ilgili şahit fotoğraflarınızdan sadece iki fotoğrafınızı yayımlıyoruz. Anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum.

Haberin Devamı

HAYDİ OSMANGAZİ…

Yılan hikayesine döndü

İsminin açıklanmasını istemeyen emekli tuğgeneral okurumuz: “Osmangazi İlçesi Yunuseli Mahallesi 802 Sokak’ta (Cuma pazarı çaprazında kalıyor) bulunan yeşil alan ilgisizlik yüzünden ziyana uğratılmaktadır. Alanın kullanım menfaatlerimize olacak şekilde düzenlenmesini tavsiye ediyorum. Sevgi ve saygılarımla.” Haydi Osmangazi Belediyesi...

DÜŞMEK Mİ LAZIM?

Yılan hikayesine döndü

Okurumuz Berkan Mutlu: “Atatürk Stadyumu ile alakalı olan çalışma sonrasında fotoğrafımda görmüş olduğunuz rampa ve yanındaki boşluğun durumu uygun mudur? İlla düşmek mi lazım?”

HÜRRİYET BURSA YAZDI SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

TEŞEKKÜRLER BUSKİ

Attı ve gitti başlıklı yayımımız sonrasında insanlıktan nasibini almamışların eserlerinden sadece biri olan ‘fırlatılmış koltuğun’ (Abdal Köprüsü altı) alındığı bilgisini aldım. Bilgiyi ve şahit fotoğrafı aktaran BUSKİ Kanalizasyon Daire Başkanı Sn. Rafi Demirel’e ve kıymetli ekibine teşekkür ediyorum.

Haberin Devamı

Yılan hikayesine döndü

 

Yazarın Tüm Yazıları