Yazdıkça çoğalıyorlar

Okurumuz Vildan Özkardeşler: “Osmangazi Belediyesi ile Yıldırım Belediyesi hudutlarında kesişim noktasında kalan Gökdere Metro İstasyonu önündeki hurda araç ile ilgili olan birinci yazınızı, sonrasında da ikinci yazınızı okumuştuk.

Haberin Devamı

Yazdıkça çoğalıyorlar

Çevre kirliliği ve görsel çirkinlikleriyle de alakalı olan şikayet yazılarınızda hurda olan aracın yanına bir tane daha aracın getirildiğini görünce…

RİCASINI KIRMAYIN

Buradaki şikayetleri bi’daha yazmayın lütfen!” Hurda aracını koymak için yer arayan vatandaşlarımızın dikkatine! Buraya gelmeyin ki Sn. Özkardeşler’in ricasını kırmayalım!

KORKU İÇİNDE GEÇİYORLAR ÇÜNKÜ...

Yazdıkça çoğalıyorlar

“Sn. Kösle köşenizi yayıma girmiş olduğu ilk günden beri zevkle takip ediyoruz. Geçtiğimiz yıllarda Özlüce Mahallesi sakinlerince şikayet edilen benzeri bir soruna değinmiş ve çözüm sunulduğunu da yayımlamıştınız. Şimdi de biz diyoruz. Beşevler Konak Mahallesi, Beşevler Caddesi ve Konak Caddesi birleşim noktasında Beşevler Caddesi üzerinde yaya geçişlerinde de kullandığımız trafik ışıklarında yayalara yönelik yeşil ışık tanımlaması bulunmuyor.

Haberin Devamı

UKOME’NİN DİKKATİNE

Göz kararı durumu tahmin edip karşıya geçiyoruz. Cadde zaten yarış pisti gibi! Çok zaman araçlar 70-90 kilometre gibi şehir içi için büyük risk arz eden hızla gidiyorlar. Yani bu caddedeki geçişlerimizi korku içinde gerçekleştiriyoruz. Yayaları ilgilendiren eksik ışıkların eklenmesini rica ederiz. Size ve kıymetli ekibinize iyi çalışmalar dileriz. Konak Mahallesi Sakinleri” Büyükşehir Belediyesi ve UKOME’nin dikkatine...

ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN DE MEŞHUR OLAMADIK!

Yazdıkça çoğalıyorlar

Okurumuz Sn. Tuğba Akın: “ ’Yeşil otobüsler’ diye tanımladığımız belediye otobüsündeydik. Hoş, ‘sarı’ dediklerimizin de pek farkı yok ya… Şoför, seyahatim süresince her fırsatta cep telefonuyla gerek Instagram’dan, gerekse WhatsApp üzerinden hikayelere ve durumlara bakıyordu! Üstelik fotoğrafı çektiğim anda da hız kadranı 75 kilometre hızı gösteriyordu. Çok şükür ki bugün de gazete sayfalarında ‘devrildi, çarptı ve öldü’ gibi haberlerle meşhur olmadık!” Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlükleri’nin dikkatlerine. Belediye otobüslerindeki her seyahatimde ben de mutlaka rast geliyorum… Uyarınca da istenmeyen adam oluyorum!

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZDI SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

‘TEŞEKKÜRLER’

Kaza olmadan onarın başlıklı yayımımızda (İzmir Caddesi) bahsi geçen dağılmışlığın giderilmiş olduğunu gördüm. Yetkililere teşekkür ediyorum.

Yazdıkça çoğalıyorlar

Yazarın Tüm Yazıları