Siluet hak getire!

Okurumuz Sn. Nazlıcan D. özetimle öyle bir konuya değiniyor ki... Buyurun hep birlikte okuyalım:

Haberin Devamı

Siluet hak getire

“Geçtiğimiz aylarda gündeme gelen Tarihi Tophane Saat Kulesi’nin PVC malzemeyle kaplaması olayından haberdar olmuş ve gelişmeleri üzülerek takip etmiştik. Şimdi benzeri bir konu daha var tarih kokan Bursa’mızda. Buyurun buradan yakın! Milyonlarca lira harcanarak onarımı yapılan Tarihi Sipahi Çarşısı’na ek olarak giydirilenleri gördüm de... Burada da siluet hak getire!”

Orası da böyle olursa...

Siluet hak getire

Okurumuz Sn. Suat Güler: “BBŞB Çevre Sağlığı ve İlaçlama Merkezi Osmangazi Şubesi (Hamitler Mahallesi) önündeki çamura teslim olmuş yola bakıyorum da... Orası da böyle olursa...” diyor.

Haberin Devamı

İki yıldır böyle

Siluet hak getire

Esnaf okurumuz Sn. Metin K. özetimle, “Burası Nilüfer İlçesi, Gençlik Parkı önündeki devasa tabeladır. Nilüfer Belediyesi Halk Evini işaret etmektedir. Bu kadar büyük bir tabelaya gerek var mıdır? Bir bilinmezdir. Beraberinde kapakları açıktır. Aktif kabloları da ortadadır. Üstelik iki yıldır da böyledir” diyor.

Siluet hak getire

Bursa’nın ayıbı!

Siluet hak getire

Serbest meslek sahibi Sn. Ferhat Gonca şöyle diyor: “Sn. Kösle. İşim icabı sürekli olarak belli aralıklarla Bursa’ya geliyorum. Soruşturmama rağmen net olarak yanıtın bulamadığım bir sorumun cevabını sizden duymak istiyorum. Yakın yıla kadar hizmet veren Atatürk Stadyumu karşısındaki terk edilmiş gökdelenin (Tower Plaza) amacı ne? Akıbeti ne olacak? Saygılarımla.” Sn. Gonca. Bir yıl sonra gökdelenin unutulmuşluğunun yirminci yılı olacak! ‘Bursa’nın ayıbı’ olarak yorumlayabileceğim icraat ile alakalı olarak ‘yirminci yıl’ adı altında bir etkinlik olursa onu da yayımlarız... Takip ediniz!

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZDI SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

Yıldırım Belediyesi sesimizi duydu

“Bari sen duy Yıldırım’ başlıklı şikayetinizde (Şirinevler Cami önü) işaret edilen hurda araç belediyemizce kaldırılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Yıldırım Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü.” Şahit fotoğraflarınız için de ayrıca teşekkür ediyorum Yıldırım Belediyesi.

Yazarın Tüm Yazıları